dispi Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, skiabox είπε Να υποθέσω ότι αν χρησιμοποιήσεις αυτό μετά δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις τις δύο 5άρες; Λογικά μπορείς δε νομίζω ότι υπάρχει πρόβλημα , εδώ εχτές μέλος ποσταρε τον προσωπικό κωδικό 2*5€ που του ήρθε και του τον "έφαγαν" 58 λεπτά πριν, mp44christos είπε Για νέους λογαριασμούς μόνο. Εχω 2 λογαριασμούς , στον 2ο (τον είχα φτιάξει πριν 1 μηνα) δεν έχω παραγγείλει ποτέ , σε αυτόν είδα το μήνυμα και για αυτό έγραψα για την 1η σου παραγγελία όπως έλεγε .
alfaeffe Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Απορω πως και δεν εχουμε δει ακομα αγγελιες που να "πουλανε" 5ευρους κωδικους μοοοοοονο 1 ευρω.
skiabox Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Το κινητό μας πως το βρίσκει το box και στέλνει μήνυμα;
geornirv Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, skiabox είπε Το κινητό μας πως το βρίσκει το box και στέλνει μήνυμα; Το έχεις βάλει με την εγγραφή σου 1
skiabox Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) BOX10 τέλος μάλλον! Δικό μου λάθος. Απλά θέλει να ακολουθείς συγκεκριμμένη διαδικασία. Login μόνο με αριθμό τηλεφώνου και όχι με email. Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2021 από skiabox
nikos032 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 22 λεπτά πριν, skiabox είπε BOX10 τέλος μάλλον! Δικό μου λάθος. Απλά θέλει να ακολουθείς συγκεκριμμένη διαδικασία. Login μόνο με αριθμό τηλεφώνου και όχι με email. Δεν έχει σημασία πως θα συνδεθείς, αρκεί η παραγγελία που θα κάνεις να είναι η 1η σου με τον λογαριασμό αυτόν. 1
sfakattack Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Στις 28/11/2021 στις 11:09 ΜΜ, xoldboyx είπε Το κάνει σε μένα συχνά πυκνά τελευταία. Έκανα clear cache uninstall αλλά καμιά αλλαγη Μέσω browser ok.(πάλι με.πηγε σε περιβάλλον winbank+pin@κινητο!!) Κάτι δεν πάει καλά με cosmote payments ΛΟΓΙΚΑ Και σε μένα τα ίδια...μάλιστα δεσμεύει και το κουπόνι και όταν προσπαθείς να ξανακάνεις παραγγελία δε μπορείς να το ξαναβάλεις άμεσα. Μίλησα μαζί τους αλλά μου λένε δε μπορεί να γίνει τίποτα. απελευθερώνεται μετά από 1 μέρα συνήθως. Αυτό σημαίνει ότι τα κουπόνια που βγάζει για 1 μέρα, αχρηστεύονται (Μου έχει συμβεί 2 φορές)
xoldboyx Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Στις 30/11/2021 στις 6:09 ΜΜ, alfaeffe είπε Απορω πως και δεν εχουμε δει ακομα αγγελιες που να "πουλανε" 5ευρους κωδικους μοοοοοονο 1 ευρω. Μην τους δίνεις ιδεες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα