Προς το περιεχόμενο

DELL EXCLUSIVE STORE - BLACK FRIDAY

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, denis_kos είπε

Στο περσινό Black Friday αγόρασα στα 523€ την AW3418DW που πριν Black Friday είχε γύρω στα 850-900. Η οθόνη είχε πρόβλημα και επειδή δεν είχαν ίδια μου έστειλαν την AW3420DW που είχε τότε 1150€.  Δηλαδή έδωσα 523 και κατέληξα με οθόνη διπλάσιας+ τιμής. Όντως μη σου τύχει φίλε. 

Κόψε την ειρωνία και τις εξυπνάδες. Εσύ ήσουν μια περίπτωση στις 1000. Εγώ είχα αγοράσει οθόνη η οποία χάλασε και μου έστειλαν μια ίδια refurbished και ήταν ανοιγμένη στα δύο, δηλαδή ούτε είχαν μπει στο κόπο να την συναρμολογήσουν σωστά. Αν αυτό εσύ το ονομάζεις εταιρεία και σεβασμό στον καταναλωτή είναι πρόβλημα σου. Χειρότερη εταιρεία δεν υπάρχει. Έτσι απλά. 

• Like 1
  • Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, _Theo_ είπε

Κόψε την ειρωνία και τις εξυπνάδες. Εσύ ήσουν μια περίπτωση στις 1000. Εγώ είχα αγοράσει οθόνη η οποία χάλασε και μου έστειλαν μια ίδια refurbished και ήταν ανοιγμένη στα δύο, δηλαδή ούτε είχαν μπει στο κόπο να την συναρμολογήσουν σωστά. Αν αυτό εσύ το ονομάζεις εταιρεία και σεβασμό στον καταναλωτή είναι πρόβλημα σου. Χειρότερη εταιρεία δεν υπάρχει. Έτσι απλά. 

Σκέφτηκες ποτέ ότι ίσως εσύ ησουν μια στις 1000? Απλα μια σκέψη. 

• Like 2
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, denis_kos είπε

Σκέφτηκες ποτέ ότι ίσως εσύ ησουν μια στις 1000? Απλα μια σκέψη. 

Όχι, γιατί είναι πολιτική τις εταιρείας το λέει στους όρους χρήσης, τα ψιλά γράμματα που λένε. Επίσης, έχουν γίνει και άλλα παράπονα από άλλους χρήστες. Αλλά το να σου στέλνει οθόνη ανοιγμένη στα δύο δεν το έχω ξανασυναντήσει. Από τότε έχει φάει κόκκινη κάρτα. Αντίθετα, η LG παραδείγματος χάριν, σου δίνει πάντα προϊόν του κουτιού, σφραγισμένο. 

• Like 4
  • Super Moderators
Δημοσ.
3 hours ago, PozerTa said:

1 X dp port 2.1

2 X hdmi 2.0 

και φυσικα το type c to type c που βολευει

DP 1.2

3 hours ago, Vassilis_24 said:

Έχει hdmi 2.1 αυτή ή ακόμα 1.4;

Ποιος ο λόγος να βάλουν 2.1 σε οθόνη που δεν είναι 4Κ 120hz?

• Like 1
Δημοσ.

Σε Dell υπάρχουν πολλες ανάμικτες αποψεις after sale .Σε κάποια περίπτωση που ξέρω διαδικασία έκανε το κατάστημα που αγόραστηκε το προιόν,και αλλαγή...Ισως είναι και θέμα διαθεσιμότητας σε κάθε προιόν ,πέρα από ότι γράφει η εγγύηση .

Παρόλα αυτα να δοκιμάσει κάποιος καποιο email στα κεντρικα  σε ότι γράφει η  συσκευασία αν δεν βγάλει άκρη .. 

Δημοσ.

Εμένα 1 φόρα μου έστειλε ολοκαίνουργια πάντως η Dell στο γραφείο.

Ζήτησαν μια φώτο του προβλήματος και σε 1 εβδομάδα ήρθε κουτάτη ίδια οθόνη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παρέλαβα και γώ την s2722dc χτες, τώρα αξιώθηκα να τη στήσω.

Μια χαρά φαίνονται όλα προς το παρόν, πλην built in ηχείων τα οποία είναι εντελώς υποτυπώδη.

Την έκανα και register στο site της dell και δείχνει έναρξη εγγύησης μέσα Οκτώβρη.

Δοκίμασα να επικαιροποιήσω την εγγύηση με τη χτεσινή ημερομηνία αλλά η διαδικασία κολλάει στο detect pc.

Το παρατήρησε κανείς?

Επεξ/σία από turbat0s
  • Like 2
Δημοσ.
Στις 26/11/2021 στις 4:07 ΠΜ, Turamarth είπε

3:50 και το site τους έχει πέσει, Εξαντλήσατε όλο το απόθεμά τους  αλιτήριοι 😛 

πάντως έκπτωση 10% (με το ζόρι ) δεν το λές και black Friday ευκαιρία, περισσότερο "βγάζω την υποχρέωση"  κάνει.

Καλα ναι δεν το συζητάω αλλα ενα 40αρι το γλυτώνεις.. επισης τη στιγμή που την αγόρασαμε είχε τη χαμηλότερη τιμη που έπαιξε η συγκεκριμένη..+τα δωρεαν μεταφορικα.

ΥΓ: παιδια οι 2 από εμας την παραλάβαμε την επόμενη μερα.Πολυ γρήγοροι και εξυπηρετικοί! 

45 λεπτά πριν, turbat0s είπε

Παρέλαβα και γώ την s2722dc χτες, τώρα αξιώθηκα να τη στήσω.

Μια χαρά φαίνονται όλα προς το παρόν, πλην built in ηχείων τα οποία είναι εντελώς υποτυπώδη.

Την έκανα και register στο site της dell και δείχνει έναρξη εγγύησης μέσα Οκτώβρη.

Δοκίμασα να επικαιροποιήσω την εγγύηση με τη χτεσινή ημερομηνία αλλά η διαδικασία κολλάει στο detect pc.

Το παρατήρησε κανείς?

Δεν το δοκίμασα ακομη αυτο που λες.. φαντάζομαι εαν συνεχιστεί το πρόβλημα με ενα τηλεφώνημα τη Δευτέρα θα το λύσουν οι ίδιοι.Εαν υπαρχουν νεοτερα  και μπορεσεις να ενημερώσεις θα ήταν πολυ βοηθητικό!

Παιδια η οθονη είναι υπέροχη για οσους την σκέφτονται... Τα ηχεια ενταξει ειναι οτι περιμένει κανεις απο monitor speakers αλλα εαν εχεις external τα κουμπονεις πανω στην οθονη και τελείωσες...

1 ώρα πριν, sokos1 είπε

Εμένα 1 φόρα μου έστειλε ολοκαίνουργια πάντως η Dell στο γραφείο.

Ζήτησαν μια φώτο του προβλήματος και σε 1 εβδομάδα ήρθε κουτάτη ίδια οθόνη.

Τι οθόνη ήταν;

• Like 1
Δημοσ.
Στις 26/11/2021 στις 9:14 ΠΜ, PaNtErAz είπε

Δηλαδή τι καλύτερο έχει αυτή από την LG 4K του πλαισίου στα 199€?

Αμα ηθελα να πάρω μια οθόνη που να έχει τα πάντα για τα λεφτα της, βρισκεις κιαλλες πολλες στο skroutz, εμενα πρωσοπικα μαρεσε περισσότερο η dell, εχει ωραιο σχεδιασμό ειναι του 2021, μαρεσει η dell σαν εταιρία..επισης η συγκεκριμένη σειρά S εχει πολυ καλο record αμα ανατρέξετε σε αξιολογήσεις της προηγούμενης (S2721D/DS).. γενικα ειναι μια σειρά που αρεσει και πουλαει πολύ ανα τα χρόνια

Δημοσ.
10 ώρες πριν, Vassilis_24 είπε

Έχεις υπόψιν σου κάποια αντίστοιχη της dell s2722dc, ips panel QHD, 99% sRGB, 75Hz, ρυθμίσεις οθόνης;

philips kai samsung εχουν αξιολογες προτασεις αποτι εχω δει.

Παιδια ολες οι εταιριες εχουν ωραιες οθονες πλεον.Η αγορα ειναι πολυ saturated και αυτο μονο καλο ειναι για τον καταναλωτη.

Δημοσ.

Την πήρα κ εγώ και ανυπομονώ. Βέβαια θα συνδεθεί με MacBook Air 2018 επομένως δεν θα αποδίδει στα 75Hz αλλά ελπίζω να μην πιξελαρει τουλάχιστον. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...