Προς το περιεχόμενο

DELL EXCLUSIVE STORE - BLACK FRIDAY

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Dimitris techmaster είπε

Μολις πηρα την S2722DC στα 279 και μπορειτε με παραγγελεια και πληρωμη καταθεση/πιστωτικη

Την dell μπορούμε να την παραγγείλουμε κανονικά παράδοση στο χώρο μας ή παραλαβή μόνο από mall? 

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Dimitris techmaster είπε

Μολις πηρα την S2722DC στα 279 και μπορειτε με παραγγελεια και πληρωμη καταθεση/πιστωτικη

Ξέρεις με τι μεταφορική το στέλνουν;

7 ώρες πριν, oletiras είπε

Τωρα ειμαστε 2 λοιπον... ελπιζω να ειναι καλη.

Ξέρει κανείς με τι μεταφορική στέλνουν; 
την πήρα κι εγώ 🤪

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά ξέρουμε τι είναι το panel της οθόνης του DELL Laptop Inspiron 5510 15.6'' FHD/i5-11300H/8GB/256GB SSD/Iris Xe/Win 10 Home/Silver ;
TN ή WVA ;

EDIT: γκουγκλάροντας τον κωδικό του προϊόντος βρήκα αυτό: https://www.oktabit.gr/mobile/product_details.asp?productid=244-94-DENSR5510A

κι αυτό: https://www.exclusivestores.gr/dell/dell_product_details/244-94-DENSR5510A/DELL-Laptop-Inspiron-5510-15.6''-FHD-i5-11300H-8GB-256GB-SSD-Iris-Xe-Win-10-Home-Silver

Display: 15.6-inch FHD (1920 x 1080) Anti-Glare LED Backlight Non-Touch Narrow Border WVA

p.s. από πότε έχει πέσει η εγγύηση της DELL στο 1 χρόνο; Έχω χάσει επεισόδια. Άκυρο. Γράφει 12 + 12 μήνες.

Επεξ/σία από stark
Δημοσ.
4 ώρες πριν, siroukak είπε

την πήρα κι εγώ 🤪

Εμένα σε παραγγελία που έκανα, έφεραν το προϊόν την επόμενη μέρα με δικό τους φορτηγάκι.

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, siroukak είπε

την πήρα κι εγώ 🤪

Στην επαρχία, πάντως, στέλνει με acs

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, stark είπε

p.s. από πότε έχει πέσει η εγγύηση της DELL στο 1 χρόνο; Έχω χάσει επεισόδια.

Πήρα το Dell Vostro Άπτον Γερμανό και λέει 2 χρόνια εγγύηση.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, daPro είπε

Πήρα το Dell Vostro Άπτον Γερμανό και λέει 2 χρόνια εγγύηση.

Η εγγύηση διαφέρει ανάλογα με το μοντέλο.

2 ή 3 χρόνια.

Δεν υπάρχει μοντέλο με 1 μόνο χρόνο.

Επεξ/σία από nk9
Δημοσ.

Τελικά παράγγειλα και εγώ την DellS2722 .Ελπίζω να μην έχει θέμα με pixels κολλημένα κλπ γιατί στην δουλειά την πάτησα μια φορά και λέω δεν μπορεί και δεύτερη ....

Δημοσ.

Ούτε η Dell s2721dgfa ούτε η AW2721D είχαν έστω μια μικρή έκπτωση όπως έξω. Γενικά, λάπτοπ έπαιξε πολύ φέτος. 

Δημοσ.

έκανα μια παραγγελία το πρωί, δεν ήρθε επιβεβαίωση στο email, τα $ όμως χρεώθηκαν κανονικά. Τηλέφωνα-email δεν απαντάει κανείς!! είχε κανείς παρόμοια εμπειρία. Άμα δεν μπορούν να διαχειριστούν την αυξημένη κίνηση, τί κάνουν προσφορές...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, spacestar είπε

έκανα μια παραγγελία το πρωί, δεν ήρθε επιβεβαίωση στο email, τα $ όμως χρεώθηκαν κανονικά. Τηλέφωνα-email δεν απαντάει κανείς!! είχε κανείς παρόμοια εμπειρία. Άμα δεν μπορούν να διαχειριστούν την αυξημένη κίνηση, τί κάνουν προσφορές...

Συνήθως αυτόματα έρχεται...

2 ώρες πριν, zaico είπε

Τελικά παράγγειλα και εγώ την DellS2722 .Ελπίζω να μην έχει θέμα με pixels κολλημένα κλπ γιατί στην δουλειά την πάτησα μια φορά και λέω δεν μπορεί και δεύτερη ....

Η dell έχει 0 pixel εγγύηση.Μάκαρι να είχανε και άλλοι κατασκευαστές την εγγύηση της dell...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...