George Karagiannis Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Καλησπέρα σας! Στο σπίτι έχω το Modem-Router τού ΟΤΕ κι επειδή είναι μακριά από το δωμάτιό μου σκέφτηκα να βάλω να ένα δεύτερο, μιας και υπάρχει μια δεύτερη θύρα τηλεφώνου ακριβώς δίπλα από την πόρτα τού δωματίου μου. Δεν θέλω repeaters και τέτοια. Γίνεται αυτό; Θα υπάρχει κάποιο θέμα που θα υπάρχουν δύο Modem-Routers στο σπίτι, τα οποία θα είναι συνδεδεμένα στην κάθε θύρα. Είπα να ρωτήσω, διότι ακόμη προλαβαίνω να ακυρώσω την παραγγελία Modem-Router και να πάρω κάποιον repeater, αν δεν κάνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elpenor Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 25/11/2021 στις 10:14 ΜΜ, George Karagiannis είπε Καλησπέρα σας! Στο σπίτι έχω το Modem-Router τού ΟΤΕ κι επειδή είναι μακριά από το δωμάτιό μου σκέφτηκα να βάλω να ένα δεύτερο, μιας και υπάρχει μια δεύτερη θύρα τηλεφώνου ακριβώς δίπλα από την πόρτα τού δωματίου μου. Δεν θέλω repeaters και τέτοια. Γίνεται αυτό; Θα υπάρχει κάποιο θέμα που θα υπάρχουν δύο Modem-Routers στο σπίτι, τα οποία θα είναι συνδεδεμένα στην κάθε θύρα. Είπα να ρωτήσω, διότι ακόμη προλαβαίνω να ακυρώσω την παραγγελία Modem-Router και να πάρω κάποιον repeater, αν δεν κάνει. Δεν μπορείς να συνδέσεις δύο modem πάνω στην ίδια DSL γραμμή. Εγώ στη θέση σου αντί για repeater θα έπερνα powerline ή θα τράβαγα καλώδιο ethernet. Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2021 από elpenor Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jkoukos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Δεν θα παίξουν ποτέ έτσι όπως το σκέφτεσαι. Για την ακρίβεια δεν θα παίξει κανένα, εκτός αν μόνο ένα από τα δύο είναι ενεργό και συνδεδεμένο στην γραμμή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
George Karagiannis Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 Σας ευχαριστώ πολύ και τους δύο! Έχω VDSL γραμμή. Τι powerline προτείνετε, ούτως ώστε να μην έχω και πολύ μεγάλη χασούρα στην ταχύτητα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jkoukos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καθόλου απώλεια και μέγιστη ταχύτητα μόνον με καλώδιο δικτύου είναι δυνατόν. Είτε ασύρματα είτε μα PLC θα υπάρχει χασούρα. Το πόσο μεγάλη, εξαρτάται την κάθε περίπτωση καθώς όλες οι εγκαταστάσεις δεν είναι ίδιες. Η επικοινωνία σε PLC εξαρτάται από την ποιότητα και την διάταξη της ηλεκτρολογικής εγκατάστασης. Επηρεάζεται από πολλούς και διάφορους παράγοντες. Ακόμη κι αν αγοράσεις το ακριβότερο και κορυφαίο PLC, μόνο με επί τόπου δοκιμή θα δείξει πόσο καλά θα παίξει. Γενικά τα Devolo έχουν καλή φήμη, αλλά κανείς δεν βάζει το χέρι του στην φωτιά καθώς τίποτα δεν είναι σίγουρο. Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2021 από jkoukos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα