Προς το περιεχόμενο

Cosmote TV ( OTT ) χρεωση;;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εκανα αιτηση για ανεωση στη Cosmote και εβαλα την προσφορα 50αρα + τηλεφωνο + entry πακετο TV. Τωρα παρατηρω στο e-mail που μου ηρθε το παρακατω.

image.png.19012c0dd4d870b0949b256e87fa3f7c.png

Δεν ζητησα ποτε το συγκεκριμενο πακετο, ουτε και ενημερωθηκα μεσω τηλεφωνου. Λεει οτι θα χρεωνομαι επιπλεον 5 ευρω το μηνα. Και δεν μπορω να το ακυρωσω. Εκτος και εαν οντως ειναι μονο για 1 μηνα οπως γραφει στη διαρκεια συμβασης..

Και γιατι μου δινουν ξανα καινουριο μοντεμ, ενω ηδη εχω ενα ιδιο;

** Ασχετο, αλλα τωρα κοιτουσα και τη NOVA. Στην ιδια τιμη μπορω να εχω 100αρα και ολο το πακετο της τηλεορασης. Απιστευτη τιμη. Αλλα φανταζομαι οτι πληρωνεις, παιρνεις;; Απο αποψη σταθεροτητας και αποσυνδεσεων. **

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στις 25/11/2021 στις 11:55 ΜΜ, Witcher1st είπε

Εκανα αιτηση για ανεωση στη Cosmote και εβαλα την προσφορα 50αρα + τηλεφωνο + entry πακετο TV. Τωρα παρατηρω στο e-mail που μου ηρθε το παρακατω.

image.png.19012c0dd4d870b0949b256e87fa3f7c.png

Δεν ζητησα ποτε το συγκεκριμενο πακετο, ουτε και ενημερωθηκα μεσω τηλεφωνου. Λεει οτι θα χρεωνομαι επιπλεον 5 ευρω το μηνα. Και δεν μπορω να το ακυρωσω. Εκτος και εαν οντως ειναι μονο για 1 μηνα οπως γραφει στη διαρκεια συμβασης..

Και γιατι μου δινουν ξανα καινουριο μοντεμ, ενω ηδη εχω ενα ιδιο;

** Ασχετο, αλλα τωρα κοιτουσα και τη NOVA. Στην ιδια τιμη μπορω να εχω 100αρα και ολο το πακετο της τηλεορασης. Απιστευτη τιμη. Αλλα φανταζομαι οτι πληρωνεις, παιρνεις;; Απο αποψη σταθεροτητας και αποσυνδεσεων. **

ειχα οτε100αρα 3 χρονια λογω τιμης πηγα Nova...μια φορα την εβδομαδα αποσυνδεση οτε μια φορα και στην νοβα εχω...το μονο ερωτημα ειναι αν τυχει βλαβη ποσο θα παρει

Ασε δε το ρισκαρω. ΟΤΕ να εχω το κεφαλι μου ησυχο.. Παλαιοτερα και με Forthnet και με Cyta ειχα αποσυνδεσεις. Εξαλλου 100αρα δεν πιανω εδω ( Μεχρι 70 παει ) και τηλεοραση δεν βλεπω πολυ.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Όταν ενεργοποιηεί η ανανεώση του πακέτου στο sbl πάρε στο 13888 και π[ες τους ότι θες να καταργηθεί τώρα το tv με το ott εφόσον δεν το θες. Εάν κατά την ανανέωση δεν σε ενημερώσανε και δεν αποδέχτηκες γι' αυτό, ζήτησε την ακρόαση κλήσης και κάνε καταγγελία την σύμβαση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...