Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα στην παρέα. Όταν χρησιμοποιείται σαν σκάλα, στα σημεία που έχει την πλατφόρμα, μπορεί να μπει η πατούσα άνετα ή ισα ίσα πατάει , με κάποιο κίνδυνο ίσως? Η καλύτερη η σκάλα χωρίς πλατφόρμα? 

https://www.leroymerlin.gr/gr/domika-ulika/exoplismos-oikodomis/skales/skala-polumorfiki-61477010

Επεξ/σία από nmix
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, nmix είπε

Καλημέρα στην παρέα. Όταν χρησιμοποιείται σαν σκάλα, στα σημεία που έχει την πλατφόρμα, μπορεί να μπει η πατούσα άνετα ή ισα ίσα πατάει , με κάποιο κίνδυνο ίσως? Η καλύτερη η σκάλα χωρίς πλατφόρμα? 

https://www.leroymerlin.gr/gr/domika-ulika/exoplismos-oikodomis/skales/skala-polumorfiki-61477010

Η ίδια σκάλα είναι.  Από ότι βλέπω σε άλλα καταστήματα, τις πλατφόρμες τις πουλάνε και χώρια. 

Δημοσ.

Την παρήγγειλα και εγώ αλλά δεν είχα δει οτι υπάρχει και χωρίς πλατφόρμα δυστυχώς, πήρα τηλ και μου είπαν ότι δεν βγαίνει η πλατφόρμα. Μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει εάν τελικά αφαιρείται η πλατφόρμα;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, nemom είπε

Η πλατφόρμα είναι δύο ανισομερή κομμάτα που αφαιρούνται.
Αλοίμονο.

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, την έχεις δουλέψει; Ρωτάω καθαρά γιατί μπερδεύτηκα λόγω των σχολίων εδώ οπότε πήρα τηλέφωνο και η κοπέλα που απάντησε μου είπε δεν αφαιρούνται! και αν θέλω να ακυρώσω την παραγγελία για επιστροφή χρημάτων.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, stacie είπε

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, την έχεις δουλέψει; Ρωτάω καθαρά γιατί μπερδεύτηκα λόγω των σχολίων εδώ οπότε πήρα τηλέφωνο και η κοπέλα που απάντησε μου είπε δεν αφαιρούνται! και αν θέλω να ακυρώσω την παραγγελία για επιστροφή χρημάτων.

Στην προηγούμενη σελίδα έγραψα ότι την έχω αγοράσει παλιότερα στο Leroy. ΟΚ κανείς δεν το πρόσεξε.

Η σκάλα παίρνει διάφορα σχήματα.
Πρακτικά είναι σκάλα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί παντού, ακόμα και σε σημεία που δε μπορούν να σταθούν άλλες σκάλες πχ σκαλοπάτια.
(Η φωτογραφία είναι από άλλη σκάλα, αλλά you get the point.)
8d94e03e9ec800b7d8308e3db49c8842.jpeg?wi
Και είναι πολύ σταθερή. Και σε στιβαρότητα και σε πάτημα. Καμία σχέση με το αστείο βίντεο που μπήκε νωρίτερα.
Έχει κάποια μειονεκτήματα βέβαια.
Και μια δική μου συμβουλή, επειδή έχει μηχανισμούς με κλειδώματα, προσοχή στην αποθήκευση πχ καλό είναι να μην αποθηκεύεται σε εξωτερικό χώρο.

Στις 26/11/2021 στις 11:00 ΠΜ, nemom είπε

Την έχω αγοράσει παλιότερα στο Leroy.
Είναι εξαιρετική σε σταθερότητα και όχι μόνο.

Το μειονέκτημά της είναι πως είναι βαριά (το λέει, 17 κιλά). Καμία σχέση με το βιντεάκι και με αλουμινίου που θα περίμενε κανείς.
Κι ένα άλλο μειονέκτημα είναι στην αποθήκευση (οριζόντια θέση κλπ).
Και τα σκαλοπάτια δεν έχουν φαρδιά έδρα,
οπότε λχ αν δε φοράς παπούτσια με χοντρή σόλα σου κόβουν το πόδι
ή πιο εύκολα μπορείς και να παραπατήσεις.

Επεξ/σία από nemom
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, nemom είπε

Στην προηγούμενη σελίδα έγραψα ότι την έχω αγοράσει παλιότερα στο Leroy. ΟΚ κανείς δεν το πρόσεξε.

Η σκάλα παίρνει διάφορα σχήματα.
Πρακτικά είναι σκάλα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί παντού, ακόμα και σε σημεία που δε μπορούν να σταθούν άλλες σκάλες πχ σκαλοπάτια.
Και είναι πολύ σταθερή. Και σε στιβαρότητα και σε πάτημα. Καμία σχέση με το αστείο βίντεο που μπήκε νωρίτερα.
Έχει κάποια μειονεκτήματα βέβαια.
Και μια δική μου συμβουλή, επειδή έχει μηχανισμούς με κλειδώματα, προσοχή στην αποθήκευση πχ καλό είναι να μην αποθηκεύεται σε εξωτερικό χώρο.

Στις 26/11/2021 στις 11:00 ΠΜ, nemom είπε

τα σκαλοπάτια δεν έχουν φαρδιά έδρα

Ξανά ευχαριστώ για την απάντηση και τον χρόνο σου, είδα τι είχες γράψει και στην προηγούμενη σελίδα αλλά επειδή έγραψες και αυτό είπα μηπως εννοούσες κάτι άλλο από το αυτονόητο.

Edit : και να σκεφτείς ήμουν έτοιμος να ακυρώσω λόγο της υπαλλήλου.

Επεξ/σία από stacie
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
29 λεπτά πριν, stacie είπε

Ξανά ευχαριστώ για την απάντηση και τον χρόνο σου, είδα τι είχες γράψει και στην προηγούμενη σελίδα αλλά επειδή έγραψες και αυτό είπα μηπως εννοούσες κάτι αλλο από το αυτονόητο :

ισχύει αυτό που έγραψα,
δεν είπα πουθενά ότι δεν αφαιρείται η πλατφόρμα ή κάτι τέτοιο

τα σκαλοπάτια είναι λίγο άβολα και σου κόβουν το πόδι αν δε φοράς παπούτσι με χοντρή σόλα
γιατί είναι έτσι440198121_Screenshotfrom2021-11-2713-48-50.png.556e66b30da6f33c38a0c24d5a0bf0a8.png

και δεν είναι έτσι1214608095_Screenshotfrom2021-11-2713-49-41.png.23e2f0cb7b0487e45f3c2900103061e3.png

τουλάχιστον δε γλιστράνε
αλλά θέλει και λίγο προσοχή πού πατάς μην παραπατήσεις

και για να ολοκληρώσω την κριτική,
έχει το πλεονέκτημα ότι διπλώνει-μαζεύει, οπότε χωράει-μεταφέρεται-αποθηκεύεται εύκολα σε σχέση με άλλες σκάλες
πχ στο πορτ-μπαγκάζ ενός ΙΧ
?image=aHR0cHM6Ly9tLm1lZGlhLWFtYXpvbi5jb

Επεξ/σία από nemom
  • Like 5
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευχαριστώ τον τσ έψαχνα καιρό σκάλα σε καλή τιμή. Ευτυχώς η προσφορά έτρεχε και στην Κύπρο και πήρα και εγώ μια. Είχαν μείνει 5 σκάλες από 6 παλέτες!

Επεξ/σία από Son^Goku

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...