sxbruno Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2021 Εμένα σήμερα μου ήρθε ακύρωση για τις πτήσεις το τελευταίο σκ του Γενάρη. Μου δίνει επιλογή να πάω και να έρθω το Σάββατο χωρίς να κατέβω καν από το αεροπλάνο ή να μου επιστρέψουν τα λεφτά.
paranoid_gr Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Στις 24/12/2021 στις 10:55 ΜΜ, sxbruno είπε Εμένα σήμερα μου ήρθε ακύρωση για τις πτήσεις το τελευταίο σκ του Γενάρη. Μου δίνει επιλογή να πάω και να έρθω το Σάββατο χωρίς να κατέβω καν από το αεροπλάνο ή να μου επιστρέψουν τα λεφτά. Ακυρώσεις για που? Προσωπικά για μέσα Γενάρη που έχω εισιτήρια για Ισραήλ δεν μου έστειλαν κάτι παρόμοιο. Επίσης σε αυτούς που λένε για overbooking και οτι σε περίπτωση που έχεις φτηνό εισιτήριο σε κάνουν bounce. Δεν ξέρω αν όντως κάποιος έχει βιώσει κάτι τέτοιο αλλά προσωπικά έχω πάει weekend Ρώμη σε fully booked πτήση με επιστροφή για 10 ευρώ, οπότε μου φαίνεται λίγο δύσκολο αυτό μιας και έχω πολλά τέτοια παραδείγματα. Ταξιδεύω 10+ χρόνια με όλες τις low cost της ευρώπης και αν εξαιρέσουμε το γεγονός οτι σου χρεώνουν τα πάντα και το ότι πετάνε σε περιφερειακά αερδρόμια στα υπόλοιπα δεν έχουν τρελές διαφορες ακόμα και από την Aegean, και το λέω εχοντας ταξιδέψει με σχεδόν όλες τις μεγάλες παγκοσίως, Qatar, Emirates, Lufthansa,American Airlines, British κτλ...
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Μόνο για υπερατλαντικές πτήσεις αξίζει να πας με ακριβή εταιρεία. Μέσα στην Ευρώπη για πτήσεις δηλαδή 3 ωρών max δεν προσφέρει κάτι παραπάνω η Aegean πέρα από ένα catering της κακιάς ώρας που ζήτημα αν αξίζει 3 ευρώ και σου χρεώνουν διπλή τιμή από Ryanair. Overbooking όλες οι εταιρείες κάνουν υποτίθεται γιατί (σχεδόν) πάντα κάποιοι δεν έρχονται, αλλά δεν μου έχει τύχει να φάω άκυρο ποτέ.
Ptolemaios1 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Στις 25/11/2021 στις 6:00 ΜΜ, daPro είπε Ο ταρίφας από Γλυφάδα μέχρι την Ομόνοια περισσότερα κοστίζει... ποιος ταριφας! μια μηλοπιτα και ενα τσαι να πιεις στο αεροδρομιο περισσοτερα θα σου φυγουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα