sarakats85 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 48 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Πρέπει να έχω πάνω απο 20 πτησεις με ryanair κατά κύριο λογο και με wizz κατα δευτερον απο τον Απρίλη του 2019. Δεν μου έχουν ακυρώσει ποτέ λίγες μερες πριν την πτηση.Ακόμα και με τον κοβιντ υπηρχε ενημέρωση τουλάχιστον μια εβδομάδα πριν.Και πάντα έπαιρνα τα χρήματα πίσω οταν ακυρωνόταν ή αλλαζε ημερομηνία που δεν με βολευε. Από Ελλάδα αφετηρία η εξωτερικο?Στο εξωτερικο υπάρχουν κυρώσεις εδώ είμαστε μπανανία..Στην aegean δόθηκε κρατική επιχορήγηση 120 εκατομμύρια και το παίζει συνεπής...
Ukforthemoment Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, sarakats85 είπε Από Ελλάδα αφετηρία η εξωτερικο?Στο εξωτερικο υπάρχουν κυρώσεις εδώ είμαστε μπανανία..Στην aegean δόθηκε κρατική επιχορήγηση 120 εκατομμύρια και το παίζει συνεπής... Τι ρόλο παίζει;Αγγλία Ελλάδα Αγγλία είναι τα δρομολόγια μου.Η εδρα της είναι στην Ιρλανδία. Και πάντα κλείνω ξεχωριστά το κάθε σκέλος του ταξιδιού,ποτε με επιστροφή. Και οχι ότι δεν εχει κάνει και αυτή κουτσουκέλες ,εφαγε λεφτα απο όσους δεν ηθελαν κουπόνια.Κατι λεγανε για πρόστιμο αλλά δεν το παρακολούθησα.
ebhass Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 16 λεπτά πριν, wolfskinn είπε Οχι μετά θα είναι ακριβότερη... Γνωρίζεις στο περίπου πόση είναι η διαφορά ΄;
wolfskinn Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 38 λεπτά πριν, ebhass είπε Γνωρίζεις στο περίπου πόση είναι η διαφορά ΄; Δεν είναι στάνταρ.. Με επιφύλαξη 10€ περίπου..
aggeloszog93 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Παιδιά γνωρίζουμε τίποτα για πολιτική ακύρωσης; Έχω κλείσει εισιτήρια για Ρώμη 30 Γενάρη και σκέφτομαι ότι το πιθανότερο είναι να μη γίνουν (λόγω όμικρον), η να ζητάνε pcr κτλ. Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει διαδικασία για να ζητήσει κανείς ακύρωση;
lnoldori Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Στις 25/11/2021 στις 5:56 ΜΜ, sarakats85 είπε Αλλαγή μέρας ώρας πτήσης οπότε γουστάρουν άρα χάνεις και τα χρήματα για τα ξενοδοχεία..Αν έχει λοκνταουν καμία αλλαγή ούτε τους φορούς δεν επιστρέφουν..Και τα 10ε πολλά είναι για αυτούς.. Ω ναι, την έχω πατήσει και επειδή αποφάσισαν να κάνουν την απευθείας πτήση από Αθήνα-Γερμανία σε Θεσσαλονίκη-Γερμανία, λόγω φόρων αεροδρομίου, έχασα και τα λεφτά των εισητηρίων που είχα πάρει για την άλλη αεροπορική. Γενικά με αυτούς είναι λίγο τζόκερ η φάση να σου κάτσουν όλα καλά με την πτήση η να μην σε πολυνοιάζει και το πότε θα ταξιδέψεις ακριβώς. Στις 25/11/2021 στις 11:43 ΜΜ, Ukforthemoment είπε Πρέπει να έχω πάνω απο 20 πτησεις με ryanair κατά κύριο λογο και με wizz κατα δευτερον απο τον Απρίλη του 2019. Δεν μου έχουν ακυρώσει ποτέ λίγες μερες πριν την πτηση.Ακόμα και με τον κοβιντ υπηρχε ενημέρωση τουλάχιστον μια εβδομάδα πριν.Και πάντα έπαιρνα τα χρήματα σε κουπόνι για επόμενη πτηση οταν ακυρωνόταν ή αλλαζε ημερομηνία που δεν με βολευε. Καταλαβαίνεις φαντάζομαι ότι δεν είναι εύκολο για όλους να ακυρώνουν τα πάντα μία εβδομάδα πριν ταξιδέψουν επειδή έτσι της κάπνισε της αεροπορικής. Επίσης όταν έιναι να ταξιδέψεις εξωτερικό δεν είναι φάση ακυρώθηκε ο καφές στο Θησείο δεν βαριέσαι πάω την άλλη εβδομάδα. 1
mobile_32 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, aggeloszog93 είπε Παιδιά γνωρίζουμε τίποτα για πολιτική ακύρωσης; Έχω κλείσει εισιτήρια για Ρώμη 30 Γενάρη και σκέφτομαι ότι το πιθανότερο είναι να μη γίνουν (λόγω όμικρον), η να ζητάνε pcr κτλ. Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει διαδικασία για να ζητήσει κανείς ακύρωση; Περίμενε μέχρι τελευταία στιγμή μήπως ανακοινώσουν κανένα lockdown στην ιταλια, οποτε να μπορέσεις να κανεις αλλαγή ή επιστροφή του εισιτηρίου σου...
aggeloszog93 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, mobile_32 είπε Περίμενε μέχρι τελευταία στιγμή μήπως ανακοινώσουν κανένα lockdown στην ιταλια, οποτε να μπορέσεις να κανεις αλλαγή ή επιστροφή του εισιτηρίου σου... Οπότε ή ανακοινώνουν lockdown και δεν πραγματοποιείται η πτήση, η αν προγραμματιστεί η πτήση δεν μπορείς με τίποτα να σου επιστραφούν χρήματα, σωστά; Σε ευχαριστώ πολύ.
Ukforthemoment Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, lnoldori είπε Καταλαβαίνεις φαντάζομαι ότι δεν είναι εύκολο για όλους να ακυρώνουν τα πάντα μία εβδομάδα πριν ταξιδέψουν επειδή έτσι της κάπνισε της αεροπορικής. Επίσης όταν έιναι να ταξιδέψεις εξωτερικό δεν είναι φάση ακυρώθηκε ο καφές στο Θησείο δεν βαριέσαι πάω την άλλη εβδομάδα. Καταλαβαίνω ,όπως καταλαβαίνω ότι δεν είναι φυσιολογικές οι εποχές που ζούμε.Και εγώ για δουλεια ταξιδευω ,αν δεν πάω την χάνω.Οπότε δεν είναι ούτε και για εμένα καφές. 1
james01gr Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Στις 25/11/2021 στις 11:26 ΜΜ, Ntinaras είπε Η ryanair δεν κανει overbook. Προσωπικά μου έχει τύχει από Κρακοβία λίγο πριν την επιβίβαση, να αναζητούν 2 τυχερούς στο αεροδρομιο να κάτσουν μια ακόμη ημέρα στην Κρακοβία με ξενοδοχείο πληρωμένο και 50 σε κουπονια για φαγητό. Κάνει overbook αβέρτα η Ryan. 1
christakos07 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 6 λεπτά πριν, james01gr είπε Προσωπικά μου έχει τύχει από Κρακοβία λίγο πριν την επιβίβαση, να αναζητούν 2 τυχερούς στο αεροδρομιο να κάτσουν μια ακόμη ημέρα στην Κρακοβία με ξενοδοχείο πληρωμένο και 50 σε κουπονια για φαγητό. Κάνει overbook αβέρτα η Ryan. Λείπει μήπως το 2 μπροστά από το 50;
james01gr Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, christakos07 είπε Λείπει μήπως το 2 μπροστά από το 50; 250 ευρώ σε κουπονια δεν εδιναν. 50 ευρώ εδιναν. Βασικά θα καθόμουν μια ημέρα ακόμη αλλά έπρεπε να γυρίσω δουλειά.
lnoldori Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2021 21 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Καταλαβαίνω ,όπως καταλαβαίνω ότι δεν είναι φυσιολογικές οι εποχές που ζούμε.Και εγώ για δουλεια ταξιδευω ,αν δεν πάω την χάνω.Οπότε δεν είναι ούτε και για εμένα καφές. Οπότε ας συμφωνήσουμε τουλάχιστον πως οι πρακτικές της ασχέτως των φθηνών εισητηρίων δεν είναι και οι καλύτερες. Αν έχεις κανονίσει να ταξιδέψεις για δουλειά και σου φέρουν τα πάνω κάτω γιατί ξαφνικά άλλαξαν το πρόγραμμα τους προφανώς και σου δημιουργεί πρόβλημα. Σταματάω όμως γιατί το θέμα έιναι η προσφορά και όχι ο τρόπος λειτουργίας της. 1
zabonaki Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2021 Σωστος . 14 ημέρες πριν 250 ανα ατομο και τα λεφτα του εισιτηρίου.
d_gkal Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2021 Καλη φαση αν έχεις ανοιχτή ημερομηνία επιστροφής!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα