Προς το περιεχόμενο

Ryanair 1+1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αλλαγή μέρας ώρας πτήσης οπότε γουστάρουν άρα χάνεις και τα χρήματα για τα ξενοδοχεία..Αν έχει λοκνταουν καμία αλλαγή ούτε τους φορούς δεν επιστρέφουν..Και τα 10ε πολλά είναι για αυτούς..

• Like 6
  • Confused 2
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, sarakats85 είπε

Αλλαγή μέρας ώρας πτήσης οπότε γουστάρουν άρα χάνεις και τα χρήματα για τα ξενοδοχεία..Αν έχει λοκνταουν καμία αλλαγή ούτε τους φορούς δεν επιστρέφουν..Και τα 10ε πολλά είναι για αυτούς..

Μπορείς να πληρώσεις στο ξενοδοχείο 😀

Δημοσ.
3 ώρες πριν, sarakats85 είπε

Σου έχουν συμβεί όλα αυτά;

• Like 2
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Giannisrethymno είπε

Μου έχουν ακυρώσεις τρεις φορές επαγγελματικο ταξίδι μια μέρα πριν την πτήση.

7 λεπτά πριν, sarakats85 είπε

Προσωπικά 2 φορές από αεροδρομιο Θεσσαλονίκης και μια από Αθήνα.

Με ποια αιτιολογία?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, BurnedPriest είπε

Με ποια αιτιολογία?

Έχουν συντάξει τους όρους έτσι ώστε να τους επιτρέπεται να ακυρώσουν. Δε χρειάζονται δικαιολογία. Υποθέτω ότι γεμίζουν το αεροπλάνο με φτηνά εισιτήρια αλλά αν βρεθεί κάποιος να πληρώσει αρκετά παραπάνω, πετάνε εκτός κάποιον άλλο και του δίνουν τη θέση! Ή κάνουν overbook στο ποσοστό που γνωρίζουν ότι κάποιοι είναι πιθανό να μην ταξιδέψουν τελικώς.

Αν έχεις καθημερινά δρομολόγια για έναν προορισμό, προφανώς κάποιες μέρες θα βρεθείς να πετάς και με άδειες θέσεις. Σε αυτή την περίπτωση συμφέρει να βάλεις κάποιον μέσα με το ελάχιστο κόμιστρο, ειδικά αν αναλογιστεί κάποιος και το επιπλέον προσδοκώμενο κέρδος ανά πελάτη από πχ τις αγορές εντός του αεροπλάνου

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, johnnieinlab είπε

Έχουν συντάξει τους όρους έτσι ώστε να τους επιτρέπεται να ακυρώσουν. Δε χρειάζονται δικαιολογία. Υποθέτω ότι γεμίζουν το αεροπλάνο με φτηνά εισιτήρια αλλά αν βρεθεί κάποιος να πληρώσει αρκετά παραπάνω, πετάνε εκτός κάποιον άλλο και του δίνουν τη θέση! Ή κάνουν overbook στο ποσοστό που γνωρίζουν ότι κάποιοι είναι πιθανό να μην ταξιδέψουν τελικώς.

Αν έχεις καθημερινά δρομολόγια για έναν προορισμό, προφανώς κάποιες μέρες θα βρεθείς να πετάς και με άδειες θέσεις. Σε αυτή την περίπτωση συμφέρει να βάλεις κάποιον μέσα με το ελάχιστο κόμιστρο, ειδικά αν αναλογιστεί κάποιος και το επιπλέον προσδοκώμενο κέρδος ανά πελάτη από πχ τις αγορές εντός του αεροπλάνου

Η ryanair δεν κανει overbook.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πρέπει να έχω πάνω απο 20 πτησεις με  ryanair κατά κύριο λογο και με wizz κατα δευτερον απο τον Απρίλη του 2019. Δεν μου έχουν ακυρώσει ποτέ λίγες μερες πριν την πτηση.Ακόμα και με τον κοβιντ υπηρχε ενημέρωση τουλάχιστον μια εβδομάδα  πριν.Και πάντα έπαιρνα τα χρήματα σε κουπόνι για επόμενη πτηση  οταν ακυρωνόταν ή αλλαζε ημερομηνία που δεν με βολευε.

Επεξ/σία από Ukforthemoment
  • Like 1
Δημοσ.

Θέλω να κλείσω για Βερολίνο τον Ιανουάριο αλλα δεν ξέρω αν αξίζει τον ρίσκο.

Μπορώ να προσθέσω αποσκευή αργότερα με ίδια τιμή;

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, ebhass είπε

Θέλω να κλείσω για Βερολίνο τον Ιανουάριο αλλα δεν ξέρω αν αξίζει τον ρίσκο.

Μπορώ να προσθέσω αποσκευή αργότερα με ίδια τιμή;

Οχι μετά θα είναι ακριβότερη... 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...