Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
58 minutes ago, michael92 said:

Οι home users μεγαλύτερο range χρειαζόμαστε πάντως, όχι μεγαλύτερες ταχύτητες. 

Mesh ή ενσύρματα access points σε διαφορετικά σημεία του σπιτιού.

Επίσης να θυμίσω ότι το WiFi 6 έχει και 2.4ghz, όχι μόνο 5Ghz όπως το WiFi 5, το οποίο για 2.4Ghz χρησιμοποιεί WiFi 4.

• Thanks 1
Δημοσ.
22 ώρες πριν, Toper Harley είπε

Εδώ δεν μπορούμε να βάλουμε 50αρα γραμμή.!! πληρώνουμε 24 και έχουμε 10αρα.!! Το WiFi 7 μας μάρανε...

Δεν έχει να κάνει με το ίντερνετ αλλά με την τοπική δικτύωση δίχως καλώδια. Με wifi6e 4πύρινο router της huawei (έχω βάλει mesh 3 τέτοια σε όλο το  σπίτι) παίζω με το oculus από υπολογιστή (υποστηρίζει και αυτό wifi6 ) δίχως καμία υστέρηση σαν να έχεις καλώδιο.. επίσης στριμάρο ταινία που έχω κατεβάσει στο κινητό (για δοκιμές καθαρά) 70gb αρχείο 4k 60fps  (gemini man) και στην τηλεόραση (συνδεδεμένη με καλώδιο) αλλά και στο chromcast ultra (και αυτό με καλώδιο πάνω στο ρούτερ) οπουδήποτε μέσα στο σπίτι ΛΑΔΙ εντελώς δίχως να κόβει ούτε ένα καρεδάκι.. 

Στέλνω αρχεία από οπουδήποτε και αν είμαι από το κινητό με 30-50 Mbytes / sec και λάπτοπ τάμπλετ κλπ έχω δει και 100 Mbytes /sec...

Όταν έχεις plex server και nas cloud τεραμπαιτς πολλά μέσα στο σπίτι είναι απαραίτητο το wifi 6 και πάνω... τώρα αν το 7 είναι τόσο ακριβό τι να πω... προς το παρόν με το 6 πάνε όλα κομμάτια και δεν φαίνεται καμία ανάγκη αναβάθμισης. Καλό είναι όμως που εξελίσσονται όλα αυτά προς όφελος μας.

Δημοσ.

MediaTek φέτος βγάζει φοβερά chip, αν και δεν καταλαβαίνω γιατί μόνο για ένα chip έγραψαν και δεν έδωσαν σημασία για τον MediaTek Pentomic 2000. 
Την επανάσταση στα Media Box/Player και τηλεοράσεις. 
- 8K 120Hz (140Hz gaming mode), AI Picture Quality, 8K AI-Super Resolution, VVC (H.266), Dolby Vision HDR, Dolby Atmos, HEVC, VP9, AVS3, AV1, WiFi 6E.
Αναμένοντα σε νέες Oled τηλεοράσεις Sony. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...