Προς το περιεχόμενο

EON Nova δωρεάν για 4 ημέρες [ΤΕΛΟΣ]

temis83

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 hour ago, bigLITTLE said:

Πάντως γίνεται εγγραφή και με temp email (για όσους ανησυχούν για spam). Ευχαριστώ TS!

Το θέμα δεν είναι το μέιλ αλλά το κινητό που είναι υποχρεωτικό να είναι κανονικό. Αλλά κλάιν μόλις λήξει ζητάς διαγραφή προσωπικών δεδομένων αν αρχίζουν να πρήζουν στα τηλέφωνα. Μητρώο άρθρου 11 επίσης όσο δεν είναι ήδη.

Που λέτε μπήκα από διαφορετικές συσκευές και έχει όριο τις 3. Το θέμα είναι ότι δε βλέπω κάποιο τρόπο να τις αλλάξω τώρα. Δε ξέρω αν βρήκε κάποιος.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, starmanwarz είπε

Δηλαδη Κυριακη θα δουμε τζαμπε ΠΑΟΚαρα με τον συμπολιτη???

Καλη φαση!!!

Ναι θα φάτε καλά μην αγχώνεσαι. 

Επεξ/σία από insomniac01
  • Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, MikeJ είπε

Το θέμα δεν είναι το μέιλ αλλά το κινητό που είναι υποχρεωτικό να είναι κανονικό. Αλλά κλάιν μόλις λήξει ζητάς διαγραφή προσωπικών δεδομένων αν αρχίζουν να πρήζουν στα τηλέφωνα. Μητρώο άρθρου 11 επίσης όσο δεν είναι ήδη.

Που λέτε μπήκα από διαφορετικές συσκευές και έχει όριο τις 3. Το θέμα είναι ότι δε βλέπω κάποιο τρόπο να τις αλλάξω τώρα. Δε ξέρω αν βρήκε κάποιος.

Και με το κινητό βάζεις ότι θέλεις ;) Εγώ έβαλα 6900000001 και το δέχτηκε :P 

Επεξ/σία από bigLITTLE
  • Like 1

3 minutes ago, bigLITTLE said:

Και με το κινητό βάζεις ότι θέλεις ;) Εγώ έβαλα 6900000001 και το δέχτηκε :P 

Καλό αυτό. Νόμιζα ο κωδικός έρχεται μόνο στο κινητό αλλά τελικά έρχεται και στο email.

Οπότε θα φτιάξω απλά 2ο λογαριασμό για τις άλλες συσκευές μου αφού δε φαίνεται να με άφηνει ακόμα και αν κάνω αποσύνδεση.

• Like 2

2 λεπτά πριν, MikeJ είπε

Καλό αυτό. Νόμιζα ο κωδικός έρχεται μόνο στο κινητό αλλά τελικά έρχεται και στο email.

Οπότε θα φτιάξω απλά 2ο λογαριασμό για τις άλλες συσκευές μου αφού δε φαίνεται να με άφηνει ακόμα και αν κάνω αποσύνδεση.

Ακριβώς το ίδιο έκανα και εγώ για τις συσκευές μου ;) 

11 hours ago, HERTHAN said:

Ναι το καταλαβαινω απλα να μην ξεκινησουν μετα να μας ζαλιζουν.

αυτο γινεται απο ολες τις εταιρειες και χωρις να εχουμε δωσει το κινητο μας :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έμενα στo email δεν έχει έρθει τίποτα και λέει ότι θα στείλει στο κινητό πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει να δώσω κανονικό νούμερο.

Άκυρο, δεν έχω καλοπιεί καφέ ακόμα και δεν βλέπω καλά :)

Επεξ/σία από lnoldori

Μόλις το έκανα και λειτουργεί κανονικά για αθλητικά κανάλια.Κινητό έβαλα οτι να ναι και από mail ένα που δεν χρησιμοποιώ πολύ.Αν δεν το δείτε στα mail σας κοιτάξτε στα spam γιατί εμένα εκεί μου πηγε

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για οσους δεν σας παιρνει το USERNAME και το PASSWORD ειναι γιατι το κανατε copy paste και πηρε και το κενο μετα το ονομα και τον κωδικο.. ειτε καντε copypaste και στο τελος καντε ενα backspace ειτε γραψτε τα manually :) common IT issue 

Επεξ/σία από newtech

5 ώρες πριν, poulinos είπε

αυτο γινεται απο ολες τις εταιρειες και χωρις να εχουμε δωσει το κινητο μας :P

Ναι δεν εχεις αδικο ετσι ειναι αλλα οτι μπορουμε να γλιτωσουμε ας το γλιτωσουμε.

Καλησπερα, μου ετσειλαν ονομα χρηστη και pass, κατεβασα την εφαρμογη στ miboxs εκει μου βγαζει να βαλω εναν κωδικο που πρεπει να βαλω στο selfcare μπηκα εκει αλλα δεν μου βγαζει το μενου ωστε να βαλω τον κοδικο του μποξ,μπορει καποιος να με βοηθησει;

1 λεπτό πριν, Smell είπε

Καλησπερα, μου ετσειλαν ονομα χρηστη και pass, κατεβασα την εφαρμογη στ miboxs εκει μου βγαζει να βαλω εναν κωδικο που πρεπει να βαλω στο selfcare μπηκα εκει αλλα δεν μου βγαζει το μενου ωστε να βαλω τον κοδικο του μποξ,μπορει καποιος να με βοηθησει;

Direct Smart TV μπορείς να δείς μόνο αν έχει φουλ πακέτο, σήμερα το πρωί μίλησα με τεχνικό NOVA.

• Like 1

Ρε παιδια ελεος αυτη η νοβα....με  ταχυτητα 15mbps παιζει μια ωρα και μετα σταματαει και οταν παω να κανω ξανα log in λεει ειτε ''υπηρξε ενα σφαλμα '' ειτε οτι εχω πολλες συσκευες ενω το βλεπω μονο στο λαπτοπ.... Ενταξει ειπαμε δωσατε ενα δωρακι δωρεαν για 4 μερες μπραβο συγχαρητηρια αλλα ας λειτουργησει σωστα....

On 26/11/2021 at 15:29, HERTHAN said:

Ναι δεν εχεις αδικο ετσι ειναι αλλα οτι μπορουμε να γλιτωσουμε ας το γλιτωσουμε.

Καλα ναι εννοειται.αφου μπορεις και με temp email.

On 26/11/2021 at 10:55, nikos_90 said:

λειτουργεί σε smart tv η εφαρμογή ?

υπαρχει και εφαρμογη για smart tv αλλα δεν ξερω αν ισχυει και για εκει η προσφορα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...