temis83 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) https://nova.gr/fiba/ Από σήμερα μέχρι την Κυριακή. Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2021 από matrixxx 7 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfragma Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 δώσε μας το καθαρό λινκ και όχι κρυμμένο Από εδώ παίδες. https://nova.gr/fiba/ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
temis83 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 https://nova.gr/fiba/ Οκ. Απλά έκανα copy-paste από το μήνυμα της νόβας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfragma Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 επίσης στους Όρους και Προϋποθέσεις δεν ανοίγουν οι σελίδες. ΠΡΟΣΟΧΗ σε τι όρους πατάτε αποδοχή (όταν το φτιάξουν) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
temis83 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Ναι έχεις δίκιο , πάτησα και εγώ και δεν ανοίγει είναι καθαρή σελίδα. Δεν νομίζω ότι μπορούν να δεσμεύσουν με το κινητό και το e-mail σου που συμπληρώνεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nik1239 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Είναι για όλα τα κανάλια ή μόνο τα αθλητικά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
temis83 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Σίγουρα δεν έχει σινεμά. Όλα τα άλλα νομίζω δουλεύουν. Καμιά δεκαριά που κοίταξα ανοίγουνε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Στην τηλεοραση πως το βαζουμε κατεβασα την εφαρμογη μου βγαζει εναν κωδικο αλλα απο κει τιποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
starmanwarz Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Δηλαδη Κυριακη θα δουμε τζαμπε ΠΑΟΚαρα με τον συμπολιτη??? Καλη φαση!!! 4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
temis83 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 16 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Στην τηλεοραση πως το βαζουμε κατεβασα την εφαρμογη μου βγαζει εναν κωδικο αλλα απο κει τιποτα. Έκανες εγγραφή από το link; Εγώ από το android box βλέπω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TsironakosMix Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 29 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Στην τηλεοραση πως το βαζουμε κατεβασα την εφαρμογη μου βγαζει εναν κωδικο αλλα απο κει τιποτα. Κατι λεει για self care portal, βρηκε κανεις ακρη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 18 λεπτά πριν, temis83 είπε Έκανες εγγραφή από το link; Εγώ από το android box βλέπω. Εκανα βλεπω απο τον φορητο απλα εχει την εφαρμογη η τηλεοραση που εκει δεν με αφηνει να βαλω τους κωδικους απλα μου δινει εναν κωδικο και λεει να τον βαλω στον λογαριασμο μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREG10ARIS Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, Nik1239 είπε Είναι για όλα τα κανάλια ή μόνο τα αθλητικά; Στην ουσια μονο τα αθλητικα της νοβα, παντως το σημα ειναι αψογο 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Nα δοκιμασω η μηπως μαζευουν τηλεφωνα για spam και μετα μας ζαλισουν? 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
exitpc Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Παω να κανω login απο pc και μου βγαζει λαθος οτι δεν αναγνωριζει κωδικους (τους 3πλοτσεκαρα) Εχει κανεις προβλημα παρομοιο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα