Oberyn11 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπερα σε ολους, Εκει που ημουν σε ενα game, μου κολλησε εντελως ο υπολογιστης, χωρις καμια ανταποκριση, τον κλεινω απο το κουμπι του power, ανοιγει, και παρατηρω οτι ΔΕΝ υπαρχει το λογισμικο της καρτας γραφικων! Και ενω παταω να ανοιξει απο το start menu το προγραμμα της AMD, μου βγαζει το παρακατω μηνυμα... Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2021 από Oberyn11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filip123go Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Σου λέει τι πρέπει να κάνεις. Κοίταξές για updates?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oberyn11 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, filip123go είπε Σου λέει τι πρέπει να κάνεις. Κοίταξές για updates?? Κοιταξα ναι, και δεν υπηρχε καμια διαθεσιμη ενημερωση. Βλεπω ομως οτι στην επισιμη σελιδα της AMD στα drivers που εχω στην RX 460, υπαρχει διαθεσιμη ενημερωση με το πακετο αυτο... Radeon Software Revision Number Adrenalin 21.11.3 Optional File Size 456 MB Release Date 11/17/2021 Εγω ειχα την παρακατω ενημερωση... Radeon Software Revision Number Adrenalin 21.10.2 Recommended (WHQL) File Size 456 MB Release Date Να βγαλω την προηγουμενη εκδοση με το DDU, ή να το κανω απεγκατασταση μεσω των προγραμματων, απο τον πινακα ελεγχου? 10/25/2021 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filip123go Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Κατέβασε την νεα version και δοκίμασε να την κάνεις install, χωρίς να βγάλεις την παλιά. Αυτό θα πάει μόνο του και θα αντικαταστήσει τα αρχεία που πρέπει, η θα σου βγάλει μνμ ότι έχεις παλαιότερη version και θα σου ζητήσει να την κάνεις unistall. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oberyn11 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, filip123go είπε Κατέβασε την νεα version και δοκίμασε να την κάνεις install, χωρίς να βγάλεις την παλιά. Αυτό θα πάει μόνο του και θα αντικαταστήσει τα αρχεία που πρέπει, η θα σου βγάλει μνμ ότι έχεις παλαιότερη version και θα σου ζητήσει να την κάνεις unistall. Πηγα εκανα Roll Back, αλλα τιποτα. Τελικα Κατεβασα την νεοτερη εκδοση, εβγαλα την προηγουμενη, μεσω απο τα προγραμματα απο τον πινακα ελεγχου, και μεχρι στιγμης, δειχνει να ειναι ενταξει. Εαν κολλησει παλι, θα επανελθω με νεοτερα. Ευχαριστω! 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, Oberyn11 είπε Τελικα Κατεβασα την νεοτερη εκδοση, εβγαλα την προηγουμενη, μεσω απο τα προγραμματα απο τον πινακα ελεγχου, και μεχρι στιγμης, δειχνει να ειναι ενταξει Κάνατε εκκαθάριση σε ό, τι είχε απομείνει από drivers με το DDU; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Kαι σε φιλο παλι με 460 του το εκανε αυτο προσφατα. Μαλλον ενα update των windows που εκανε τωρα τελευταια δημιουργει προβληματα... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panospeter Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Π'ηγαινέ στο control panel στο Device Manager και κοίτα αν η κάρτα έχει θαυμαστικό (error 43) Αν όχι είναι θέμα software. Αν ναι μπορεί και να τα τίναξε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oberyn11 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Τέρης Α. είπε Κάνατε εκκαθάριση σε ό, τι είχε απομείνει από drivers με το DDU; Όχι δεν έκανα τελικά κάτι με το DDU. Έκανα απεγκασταση από τα προγράμματα την κάρτα γραφικών, και απλά κατέβασα την νεότερη έκδοση από την σελίδα της AMD. 1 ώρα πριν, Dantε είπε Kαι σε φιλο παλι με 460 του το εκανε αυτο προσφατα. Μαλλον ενα update των windows που εκανε τωρα τελευταια δημιουργει προβληματα... Κι εγώ σκέφτηκα καθώς σημερα μου έκανε ένα σχετικά μεγάλο update, ένα με ονομασία εάν θυμάμαι καλά H2 της πακέτο της Microsoft, και ένα πολύ μικρό της Intel, όπου το 1ο το έκανα απεγκασταση, αλλά το 2ο δεν μπορώ να τι βρω για να το βγάλω κι αυτό. 12 λεπτά πριν, Oberyn11 είπε Όχι δεν έκανα τελικά κάτι με το DDU. Έκανα απεγκασταση από τα προγράμματα την κάρτα γραφικών, και απλά κατέβασα την νεότερη έκδοση από την σελίδα της AMD. Κι εγώ σκέφτηκα καθώς σημερα μου έκανε ένα σχετικά μεγάλο update, ένα με ονομασία εάν θυμάμαι καλά H2 της πακέτο της Microsoft, και ένα πολύ μικρό της Intel, όπου το 1ο το έκανα απεγκασταση, αλλά το 2ο δεν μπορώ να τι βρω για να το βγάλω κι αυτό. 1 ώρα πριν, panospeter είπε Π'ηγαινέ στο control panel στο Device Manager και κοίτα αν η κάρτα έχει θαυμαστικό (error 43) Αν όχι είναι θέμα software. Αν ναι μπορεί και να τα τίναξε. Όχι δεν έχει αυτό το ερρορ 43, λέει ότι "αυτή η συσκευή λειτουργεί κανονικά" Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2021 από Oberyn11 Ορθογραφικο λάθος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
triplex1 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 δοκιμασε να αφαιρεσεις τα drivers να κανεις επανεκκινηση και να το αφησεις με τα drivers των windows na deiw ama doyleyei. Τα win σε κανουν τη ζημια να ξερεις πρεπει να τα απομονωσεις για να δουλεψεις Adrenalin 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oberyn11 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 14 λεπτά πριν, triplex1 είπε δοκιμασε να αφαιρεσεις τα drivers να κανεις επανεκκινηση και να το αφησεις με τα drivers των windows na deiw ama doyleyei. Τα win σε κανουν τη ζημια να ξερεις πρεπει να τα απομονωσεις για να δουλεψεις Adrenalin Κι εγώ αυτό πιστεύω, η να είναι κάποια έκδοση από την AMD. Έβγαλα της τελευταίες μεγάλες εκδόσεις των Windows, για να δω εάν οφείλεται σε αυτά όπου μου κάνει crush το pc, και δεν ανταποκρίνεται σε τίποτα. Αλλά πώς μπορώ να τα απομονώσω? Εννοώ στο windows update μου τα λέει "Λήψη άμεσων προαιρετικών ενημερώσεων". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
triplex1 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 απο την διαχειρηση , αν μπαινουν των win θα κανεις απενεργοποιηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oberyn11 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, triplex1 είπε απο την διαχειρηση , αν μπαινουν των win θα κανεις απενεργοποιηση Το θέμα είναι ότι άμα απενεργοποιήσω τις ενημερώσεις των windows, δεν θα μπορώ να λάβω άλλες διαθέσιμες ενημερώσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
triplex1 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, Oberyn11 είπε Το θέμα είναι ότι άμα απενεργοποιήσω τις ενημερώσεις των windows, δεν θα μπορώ να λάβω άλλες διαθέσιμες ενημερώσεις. για τα drivers της καρτας λεμε και οχι για ολα τ'αλλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oberyn11 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, triplex1 είπε για τα drivers της καρτας λεμε και οχι για ολα τ'αλλα Ώπα σόρρυ λάθος διατύπωση. Οπότε τι ακριβώς προτρέπεις συνοπτικά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα