Προς το περιεχόμενο

Μεταφορά κλήσεων από 2 αναλογικές συσκευές σε Router Fritz!Box 7590

JohnTheSec

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σας. Έχω το fritz!Box 7590. Η τηλεφωνική σύνδεση είναι Cosmote. Όλα καλά όσο αφορά Ιντερνέτ και τηλέφωνο. Έχω συνδέσει 2 αναλογικές συσκευές απάνω στο FON 1 και FON 2 ώστε να μπορώ να κάνω μεταφορά κλήσεων από το ένα γραφείο στο άλλο. Οι συσκευές είναι οι panasonic - kx-tgc210gr και maxcom - kxt-400. Παίρνω τηλέφωνο από το κινητό στο σταθερό και απαντάω από το Panasonic. Πάω να στείλω την κλήση στην άλλη συσκευή αλλά χωρίς επιτυχία. Η θα ξαναχτυπήσει η κλήση στην Ίδια συσκευή η θα διακοπή τελείως. Οποίος γνωρίζει κάτι και μπορεί να βοηθήσει θα μου ήταν πολύτιμο. ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Στις 26/11/2021 στις 3:35 ΜΜ, jkoukos είπε

Και ξαναρωτώ. Με ποιον ακριβώς τρόπο κάνεις την μεταφορά; Τι πληκτρολογείς στα τηλέφωνα;

Καλημέρα σας. Ότι ακριβός λένε η οδηγίες. Από ασύρματο *4 η αν έχει R τότε πληκτρολογώ R4. δοκίμασα και τα ** αλλά τίποτα από όλα αυτά δεν δουλέψανε.

Εγώ ξέρω ότι πρέπει να πας στο telephony devices και να δεις τι αριθμό internal έχει η συσκευή που θες να μεταφέρεις την κλήση, πχ **1 και αυτόν να πληκτρολόγησης.

1 ώρα πριν, chios είπε

Εγώ ξέρω ότι πρέπει να πας στο telephony devices και να δεις τι αριθμό internal έχει η συσκευή που θες να μεταφέρεις την κλήση, πχ **1 και αυτόν να πληκτρολόγησης.

Το έκανα και αυτό ,  χωρίς κανένα αποτέλεσμα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Στις 6/12/2021 στις 9:37 ΠΜ, JohnTheSec είπε

Καλημέρα σας. Ότι ακριβός λένε η οδηγίες. Από ασύρματο *4 η αν έχει R τότε πληκτρολογώ R4. δοκίμασα και τα ** αλλά τίποτα από όλα αυτά δεν δουλέψανε.

Εφόσον οι 2 συσκευές έχουν συνδεθεί στις αντίστοιχες αναλογικές FON θύρες του Fritz, τότε έχουν εσωτερικό νούμερο 1 και 2 αντίστοιχα και όχι κάποιο άλλο.

Η μεταφορά της κλήσης (π.χ. από το 1) γίνεται πατώντας το πλήκτρο R και στη συνέχεια πληκτρολογείς **2.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...