JohnTheSec Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Καλησπέρα σας. Έχω το fritz!Box 7590. Η τηλεφωνική σύνδεση είναι Cosmote. Όλα καλά όσο αφορά Ιντερνέτ και τηλέφωνο. Έχω συνδέσει 2 αναλογικές συσκευές απάνω στο FON 1 και FON 2 ώστε να μπορώ να κάνω μεταφορά κλήσεων από το ένα γραφείο στο άλλο. Οι συσκευές είναι οι panasonic - kx-tgc210gr και maxcom - kxt-400. Παίρνω τηλέφωνο από το κινητό στο σταθερό και απαντάω από το Panasonic. Πάω να στείλω την κλήση στην άλλη συσκευή αλλά χωρίς επιτυχία. Η θα ξαναχτυπήσει η κλήση στην Ίδια συσκευή η θα διακοπή τελείως. Οποίος γνωρίζει κάτι και μπορεί να βοηθήσει θα μου ήταν πολύτιμο. ευχαριστώ εκ των προτέρων.
jkoukos Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Πως κάνεις την μεταφορά; Δες τις σχετικές οδηγίες της εταιρείας.
JohnTheSec Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Τα έχω δοκιμάσει χωρίς επιτυχία. Υπάρχουν κάποιοι άλλοι κωδικοί που δεν υπάρχουν στις οδηγίες ?
jkoukos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Και ξαναρωτώ. Με ποιον ακριβώς τρόπο κάνεις την μεταφορά; Τι πληκτρολογείς στα τηλέφωνα;
JohnTheSec Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Στις 26/11/2021 στις 3:35 ΜΜ, jkoukos είπε Και ξαναρωτώ. Με ποιον ακριβώς τρόπο κάνεις την μεταφορά; Τι πληκτρολογείς στα τηλέφωνα; Καλημέρα σας. Ότι ακριβός λένε η οδηγίες. Από ασύρματο *4 η αν έχει R τότε πληκτρολογώ R4. δοκίμασα και τα ** αλλά τίποτα από όλα αυτά δεν δουλέψανε.
chios Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Εγώ ξέρω ότι πρέπει να πας στο telephony devices και να δεις τι αριθμό internal έχει η συσκευή που θες να μεταφέρεις την κλήση, πχ **1 και αυτόν να πληκτρολόγησης.
JohnTheSec Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, chios είπε Εγώ ξέρω ότι πρέπει να πας στο telephony devices και να δεις τι αριθμό internal έχει η συσκευή που θες να μεταφέρεις την κλήση, πχ **1 και αυτόν να πληκτρολόγησης. Το έκανα και αυτό , χωρίς κανένα αποτέλεσμα.
jkoukos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Στις 6/12/2021 στις 9:37 ΠΜ, JohnTheSec είπε Καλημέρα σας. Ότι ακριβός λένε η οδηγίες. Από ασύρματο *4 η αν έχει R τότε πληκτρολογώ R4. δοκίμασα και τα ** αλλά τίποτα από όλα αυτά δεν δουλέψανε. Εφόσον οι 2 συσκευές έχουν συνδεθεί στις αντίστοιχες αναλογικές FON θύρες του Fritz, τότε έχουν εσωτερικό νούμερο 1 και 2 αντίστοιχα και όχι κάποιο άλλο. Η μεταφορά της κλήσης (π.χ. από το 1) γίνεται πατώντας το πλήκτρο R και στη συνέχεια πληκτρολογείς **2.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα