DIMK72 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2004 Ετοιμάζομαι να δώσω εξετάσεις για την απόχτηση του Macromedia Dreamweaver MX 2004 Developer Certification που δίνεται από την ίδια την macromedia.Αν κάποιος έχει περάσει ήδη από αυτή την διαδικασία θα μου είναι πολύ χρήσιμες οι συμβουλές του. Επίσης στο ιντερνετ έχω βρει πολλά tutorials,ebook,cd ecc που σε προετοιμάζουν για τις 65 ερωτήσεις που χρειάζεται να απαντήσει κάποιος ,αλλά πουθενά μέχρι στιγμής δεν έχω βρει ερωτήσεις quiz παλιότερων χρόνων.Αν κάποιος έχει βρει κάτι παραπάνω....
Guerriero4 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2004 Endiaferon akougetai. Gia pes mas kai emas, ti prepei na kaneis gia na pareis to Certification??
DIMK72 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2004 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2004 Για πληροφορίες http://www.macromedia.com/support/training/certified_professional_program/dwmx2004_developer.html Από εκεί και πέρα εγώ είμαι Ιταλία και έχω βρει κάποια αναγνωρισμένα κέντρα από την macromedia στα οποία εξετάζεται κανείς κτλ. Στην Ελλάδα δεν ξέρω τι ισχύει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.