panos_saxo Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Καλησπέρα σας. Έχω την Lg Webos Uk6200pla. Αντιμετωπίζω πρόβλημα τον τελευταίο μήνα με την προγραμματισμένη εγγραφή , ρυθμίζω να μου γράψει μια σειρά που παίζει όταν λείπω αλλά δεν το κάνει ποτέ. Στο παρελθόν με την ίδια τηλεόραση έγραφα κανονικά ότι ήθελα χωρίς πρόβλημα , ξέρω τα βήματα που πρέπει να κάνω. Τώρα ξαφνικά δε το κάνει με τίποτα. Έχω κάνει όσες αναβαθμίσεις έχουν βγει , έχω φορμάρει το usb ώστε να το βλέπει η τηλεόραση σαν μέσω αποθήκευσης , ξέρω πως για να γίνει η εγγραφή με κλειστή την τηλεόραση πρέπει όταν την κλείσω να είναι στο κανάλι που θα παίξει η προς εγγραφή σειρά , αλλά και πάλι τίποτα. Όταν προγραμματίζω την εγγραφή , μου σκανάρει το usb ώστε να δει το format και την χωρητικότητα του και προχωράει στο επόμενο βήμα χωρίς σφάλμα (αν βάλω λάθος format ή μικρότερης χωρητικότητας usb βγάζει ορθώς σφάλμα οπότε και δεν προχωράει με τον προγραμματισμό εγγραφής ) Παραδόξως η εγγραφή σε live χρόνο δουλεύει κανονικά , αν πχ βλέπω μπάλα και πατήσω να κάνει record , το κάνει κανονικά χωρίς πρόβλημα. Δοκίμασα βέβαια και με άλλα usb για να είμαι σίγουρος πως δεν φταίει αυτό αλλά πάλι τίποτα. Αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος θα το εκτιμούσα. Ευχαριστώ .
stelreth Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 SOS.παρακαλω μια γνωμη αν ξερετε . Μπορω να βαλω ssd σκληρο δισκο για λειτουργία live playback (αυτο που πας το ζωντανο προγραμμα μπρος πισω-παυση κτλ.)σε μια LG 55UM7100PLB Smart 4K UHD 55" του 2020 ? Εχω βαλει εξωτερικο σκληρο δισκο hdd με χωριστο τροφοδοτικο και λειτουργει το live playback. Βαζω usb στικακι και δεν λειτουργει. θελω να βαλω εναν ssd γιατι φοβαμαι οτι ο hdd ανοιξε-κλεισε θα χαλασει ,ευχαριστω.
panos_saxo Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Μπορείς. Το usb για να δουλέψει θέλει να είναι από κάποια giga και πάνω (γράφει στις οδηγίες πόσο) και πρέπει να το φορμάρεις πρώτα από την τηλεόραση για τέτοια χρήση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα