Προς το περιεχόμενο

Περίεργες συνήθειες/πράξεις που δεν θα αποκαλύπτατε ποτέ σε φίλους/γονείς

1comment

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σκεφτόμουν να φτιάξω ένα πιπεράτο θέμα που δεν θα θυμίζει κάποιο άλλο. Δεν ξέρω αν έκανα καλά. Μπροστά σε τόσα ανούσια και συνεχώς ίδια θέματα, πιστεύω ότι αξίζει τον κόπο. Κάνω την αρχή.

Έχω μια συνήθεια να ουρώ στο νιπτήρα, αντί της λεκάνης. Ξέρω, ακούγεται αηδιαστικό στους περισσότερους αλλά θα εξηγήσω το βασικό πλεονέκτημα σε σχέση με τη λεκάνη: Δεν χρειάζεται εν μέσω νυκτός ή πρωινού ξυπνήματος να ψάχνεις στόχους και συνήθως να πιτσιλάς όλη τη λεκάνη και το πάτωμα. Αυτό θεωρώ αηδιαστικότερο όλων. Με ταυτόχρονο άνοιγμα βρύσης και άφθονο νερό, μπορείς να επιτύχεις πλήρη καθαριότητα του νιπτήρα. Ίσως να εξοικονομείς νερό σε σύγκριση με το καζανάκι. Επίσης ο νιπτήρας βολεύει τρομερά γιατί είναι ακριβώς στο ύψος της "πράξης". 

• Thanks 2
  • Confused 6
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

4 λεπτά πριν, 1comment είπε

μπορείς να επιτύχεις πλήρη καθαριότητα του νιπτήρα

Καλη τυχη σε ολα τα μελη της οικογενειας σου (μαζι με σενα), οταν τους πεσει η απο τα χερια η οδοντοβουρτσα ή ακομα και το καπακι στον νιπτηρα.

• Like 3
  • Thanks 1

10 λεπτά πριν, 1comment είπε

Σκεφτόμουν να φτιάξω ένα πιπεράτο θέμα που δεν θα θυμίζει κάποιο άλλο. Δεν ξέρω αν έκανα καλά. Μπροστά σε τόσα ανούσια και συνεχώς ίδια θέματα, πιστεύω ότι αξίζει τον κόπο. Κάνω την αρχή.

Έχω μια συνήθεια να ουρώ στο νιπτήρα, αντί της λεκάνης. Ξέρω, ακούγεται αηδιαστικό στους περισσότερους αλλά θα εξηγήσω το βασικό πλεονέκτημα σε σχέση με τη λεκάνη: Δεν χρειάζεται εν μέσω νυκτός ή πρωινού ξυπνήματος να ψάχνεις στόχους και συνήθως να πιτσιλάς όλη τη λεκάνη και το πάτωμα. Αυτό θεωρώ αηδιαστικότερο όλων. Με ταυτόχρονο άνοιγμα βρύσης και άφθονο νερό, μπορείς να επιτύχεις πλήρη καθαριότητα του νιπτήρα. Ίσως να εξοικονομείς νερό σε σύγκριση με το καζανάκι. Επίσης ο νιπτήρας βολεύει τρομερά γιατί είναι ακριβώς στο ύψος της "πράξης". 

To να κάθεσαι απλά στην κανονική λεκάνη για να μην χρειάζεται να πιτσιλάς γύρω γύρω είναι πολύ ποιό δύσκολο σαν διαδικασία ή δεν σου πέρασε ποτέ από το μυαλό ;;;

• Like 7
  • Thanks 1

42 λεπτά πριν, 1comment είπε

Έχω μια συνήθεια να ουρώ στο νιπτήρα, αντί της λεκάνης. Ξέρω, ακούγεται αηδιαστικό στους περισσότερους αλλά θα εξηγήσω το βασικό πλεονέκτημα σε σχέση με τη λεκάνη: Δεν χρειάζεται εν μέσω νυκτός ή πρωινού ξυπνήματος να ψάχνεις στόχους και συνήθως να πιτσιλάς όλη τη λεκάνη και το πάτωμα.

Γιατί όχι στην μπανιέρα? ακόμα πιο εύκολο να βρεις στόχο

40 λεπτά πριν, MikeJ είπε

Πέτρο Φιλιππίδη έχεις κινητό στο Κορυδαλλό;

Φυλακές Τρίπολης

Μπορείτε να κράξετε όσο θέλετε. Ξέρω κι άλλους που το κάνουν και είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν και εδώ και παντού, αλλά δεν το παραδέχονται από φόβο μαζικής (?) κατακραυγής. Δεν είναι τόσο κακό και εξήγησα γιατί δεν θεωρείται βρωμιά. Αντίθετα βρωμιά θεωρείται η ούρηση στη λεκάνη που πιτσιλάς όλο το κάθισμα και πολλές φορές το πάτωμα. Άρα, προσωπικά θεωρώ γύφτους και βρωμίλους όλους όσους κατουράνε με το συμβατικό τρόπο και μετά ο επόμενος/επόμενη που θα κάτσει στη λεκάνη, θα πάρει μαζί και αποτύπωμα ούρων του προηγούμενου!

• Thanks 1

49 λεπτά πριν, 1comment είπε

Ωραίο το thread που άνοιξες. Πριν μπω στο ψητό να πω και εγώ για το θέμα του νιπτήρα. 

Και εγώ κατουραω εδώ και χρόνια στον νιπτήρα, γιατί πάω τουαλέτα αρκετές φορές την μέρα και βαριέμαι την ολη διαδικασία του κάτσε - σήκω, να ουρησω όρθιος στην λεκάνη δεν παίζει γιατί έπεφταν κάποια από τα ουρά στο στόμιο η και στον τοίχο κολλητά ακριβώς δίπλα από την λεκάνη αλλά και εκτός κάποιες φορές και μετά έπρεπε να τα καθαρίζω. Οπότε νιπτήρας λοιπόν, μετά τον ανοίγω να πλύνω με νερό την επιφάνεια, πλένω και τα χέρια μου με σαπούνι, φεύγουν και καθαρίσουν και όλα κομπλε. Επίσης κάνεις και οικονομία στο νερό έτσι καθώς είναι υπερβολή να τραβάς ολόκληρο καζανάκι επειδή κατουρησες δεν χρειάζεται τόσο νερό όταν κατουραει κάποιος.

Το είχα αναφέρει παλιά στον κολλητό μου αυτό και τα πήρε λίγο, μου λέει θα μεταφερθούν μικρόβια στα χέρια και θα κολλήσετε, αλλά δεν παίζεται τέτοιο σενάριο. 

Όσο για σκέψεις που δεν έχω πει σε κανέναν..... Σκέφτομαι αλλά δύσκολα μπορώ να θυμηθώ κάτι. Υπάρχουν σκέψεις που τις έχω πει σε ελάχιστο κόσμο, μόνο σε ένα άτομο πχ κάτι θέματα που με απασχολούσαν έντονα και άσχημες σκέψεις, τα έχω πει σε ψυχολογο και ψυχιατρο, κάποια άλλα θέματα επίσης τα έχω πει μόνο σε ιερέα. Ίσως τα μόνα που δεν έχω πει ποτέ σε κανέναν να είναι κάποιες κοπέλες που είχα βάλει στο μάτι και μου άρεσαν όταν ήμουν φοιτητής και μαθητής. Δεν θυμάμαι κάτι άλλο. 

• Like 1

Spoiler
10 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε

άσχημες σκέψεις, τα έχω πει σε ψυχολογο και ψυχιατρο

Κι αυτά είναι συμαντικό να λέγονται στον ιερέα, γιατί οι σκέψεις (συνήθως) προηγούνται των πράξεών.

24 λεπτά πριν, 1comment είπε

Μπορείτε να κράξετε όσο θέλετε. Ξέρω κι άλλους που το κάνουν και είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν και εδώ και παντού, αλλά δεν το παραδέχονται από φόβο μαζικής (?) κατακραυγής. Δεν είναι τόσο κακό και εξήγησα γιατί δεν θεωρείται βρωμιά. Αντίθετα βρωμιά θεωρείται η ούρηση στη λεκάνη που πιτσιλάς όλο το κάθισμα και πολλές φορές το πάτωμα. Άρα, προσωπικά θεωρώ γύφτους και βρωμίλους όλους όσους κατουράνε με το συμβατικό τρόπο και μετά ο επόμενος/επόμενη που θα κάτσει στη λεκάνη, θα πάρει μαζί και αποτύπωμα ούρων του προηγούμενου!

Για να μην πιτσιλάς πρέπει να τραβάς το δέρμα αρκετά πίσω για να μην εμποδίζει και να φεύγουν σε ευθεία τα ούρα. Και εννοείται ότι στοχεύεις στα πλαϊνά της λεκάνης και όχι μέσα στο νερό για να μην πιτσιλάει.

10 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε

Ωραίο το thread που άνοιξες. Πριν μπω στο ψητό να πω και εγώ για το θέμα του νιπτήρα. 

Και εγώ κατουραω εδώ και χρόνια στον νιπτήρα,

Έτσι! Τα είπες όλα. Είμαστε πολλοί, αλλά κανείς δεν θα το παραδεχτεί μέσα σε τόση κατακραυγή από τους "καθαρούς". 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...