greg4 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Καλημέρα, Έχω ένα asus n751j το οποίο είναι μαζί μας αρκετά χρόνια και είναι σκυλί του πολέμου. Φοβάμαι όμως ότι έχει καεί η μητρική (η κάτι τεσπα). (οι μνήμες είναι εντάξει). Για συναισθηματικούς λόγους κυρίως αλλά και πρακτικούς θα ήθελα να το φτιάξω.. Γνωρίζεται κάποιον αξιόπιστο τεχνικό που να μπορεί να το δει εντός Αττικής; (στείλτε μου και pm αν υπάρχει θέμα διαφήμισης) Ευχαριστώ, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 http://www.anyrepair.gr/index.php?route=information/contact 5 λεπτά πριν, greg4 είπε Φοβάμαι όμως ότι έχει καεί η μητρική Τι συμπτώματα παρουσιάζει; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greg4 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Εντάξει εντός Αττικής αλλά αξίζει να πάνω μέχρι το πέραμα από Αγιά Παρασκευή που είμαι Πατάς το power on, ανάβει το λαμπάκι που έχει στο powr και τέλος. Ούτε σήμα, ούτε ανεμιστήρες δουλεύουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GATE123 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, greg4 είπε Εντάξει εντός Αττικής αλλά αξίζει να πάνω μέχρι το πέραμα από Αγιά Παρασκευή που είμαι Πατάς το power on, ανάβει το λαμπάκι που έχει στο powr και τέλος. Ούτε σήμα, ούτε ανεμιστήρες δουλεύουν. Έλα μωρέ εγώ από Δραπετσώνα πήγαινα στο Village τότε που είχε πρωτοανοίξη,ένα τσιγάρο δρόμος..... 😁 Λεωφ. Ειρήνης 209, Πέραμα Anyrepair-Oikonomakis Ioannis 21 0402 0103 Έχει και καλές αξιολογήσεις. Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2021 από GATE123 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 25/11/2021 στις 11:27 ΠΜ, greg4 είπε από Αγιά Παρασκευή που είμαι Έλα, συνδημότες είμαστε! Σε εμάς, δίπλα από την κρεπερί "Αστερίξ" έχει ένα λίγο κάπως εγκαταλελειμμένο κατάστημα που γράφει "Ηλεκτρονικά Στανίτσα". Είναι του Χάρη Κουή. Μου έχει επισκευάσει ραδιόφωνο, πικάπ, PS3. Πριν 5 χρόνια αυτά. Απ' ότι έμαθα βγήκε σύνταξη, αλλά τον βλέπω ακόμα στο μαγαζί. Αν θέλετε ρωτήστε εκεί (υπ' όψιν κάνει τουλάχιστον μήνα για να τα επισκευάσει). Αλλιώς το κατάστημα που σας πρότεινα πριν μπορείτε να πάρετε μία ιδέα από τη δουλειά του: https://m.youtube.com/c/AnyRepair/videos Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2021 από Τέρης Α. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα