Προς το περιεχόμενο

Nova vdsl 100 με Eon+

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στις 28/11/2021 στις 11:01 ΜΜ, poulinos είπε

ναι.καντο δοκιμη.αλλα δες και καλωδιωση.ειναι must

Καλημέρα.Ηρθε ο τεχνικός έβαλε καλώδιο από το κουτί του ΟΤΕ μέχρι την κεντρική πρίζα και τα στατιστικά είναι αυτά..Μου είπε πως για να πιάσουμε τα 98 mbps πρέπει να έρθει κάποια στιγμή οπτική ίνα από την καμπίνα μέχρι το κουτί του ΟΤΕ.. Αυτά είναι τα στατιστικά της γραμμής.

Screenshot_2021-12-01-12-36-23-452_com.android.chrome.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

34 minutes ago, giannisag17 said:

Καλημέρα.Ηρθε ο τεχνικός έβαλε καλώδιο από το κουτί του ΟΤΕ μέχρι την κεντρική πρίζα και τα στατιστικά είναι αυτά..Μου είπε πως για να πιάσουμε τα 98 mbps πρέπει να έρθει κάποια στιγμή οπτική ίνα από την καμπίνα μέχρι το κουτί του ΟΤΕ.. Αυτά είναι τα στατιστικά της γραμμής.

Screenshot_2021-12-01-12-36-23-452_com.android.chrome.jpg

Not bad. αλλα ναι δεν μπορεις να κανεις πολλα. καλα ναι οταν θα ερθει το Fiber μπορεις να εχεις και 1000/1000

6 λεπτά πριν, poulinos είπε

Not bad. αλλα ναι δεν μπορεις να κανεις πολλα. καλα ναι οταν θα ερθει το Fiber μπορεις να εχεις και 1000/1000

Ωραία σε ευχαριστώ.. Πάντως όσο αφορά την Χαλκίδα είχε προγραμματιστεί από ότι μου είπε να ξεκινήσουν τον Δεκέμβριο του 20 οι εργασίες αλλά έχει παγώσει προς το παρόν..

16 hours ago, giannisag17 said:

Ωραία σε ευχαριστώ.. Πάντως όσο αφορά την Χαλκίδα είχε προγραμματιστεί από ότι μου είπε να ξεκινήσουν τον Δεκέμβριο του 20 οι εργασίες αλλά έχει παγώσει προς το παρόν..

σε πολλες περιοχες εχουν παιξει delays ακομα και για vdsl απο kv.βλεπε πετραλωνα

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...