Gerara_ Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Η μπαταρία του tablet βγήκε off και εδώ και καιρό ψάχνω να την αντικαταστήσω. Πρόκειται για το μοντέλο Sony Z4 tablet με κωδικό SGP 712 . Στην Ελλάδα δεν υπάρχει πουθενά. Βρίσκω μπαταρία στο AliExpress μαζί με τα μεταφορικά στα 50€ συν τις όποιες χρεώσεις εκτελωνισμου . Τα ίδια και από το ebay. Ασύμφορες λύσεις με παραλαβή μετά από μήνες και με πολλές αμφιβολίες για την κατάσταση που θα φτάσει η μπαταρία. Θα μπορούσε να εγκατασταθεί μπαταρία από κάποιο άλλο tablet της Sony ή άλλης εταιρείας ώστε να μην αχρηστευτεί η συσκευή που με τα τεχνικά χαρακτηριστικά που έχει στέκεται καλά ακόμα και σήμερα; Η μπαταρία έχει την ιδιαιτερότητα ότι είναι πολύ λεπτή για να χωράει. Κάθε βοήθεια/συμβουλή θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα. Ευχαριστώ
GATE123 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 https://www.pds.com.gr/index.asp?mod=eshop_item&ID=241&p=31329 1
Gerara_ Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Ευχαριστώ για την απάντηση. Δεν πρόλαβα να επικοινωνήσω σήμερα.
drade Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Στις 25/11/2021 στις 8:31 ΜΜ, Gerara_ είπε Ευχαριστώ για την απάντηση. Δεν πρόλαβα να επικοινωνήσω σήμερα. Τελικά βρήκες λύση; Είμαι στην ίδια φάση ακριβώς.
Gerara_ Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Ναι βρήκα τη μπαταρία από εδώ https://www.pds.com.gr/index.asp?mod=eshop_item&ID=241&p=31329 6 ώρες πριν, drade είπε Τελικά βρήκες λύση; Είμαι στην ίδια φάση ακριβώς. https://www.pds.com.gr/index.asp?mod=eshop_item&ID=241&p=31329 Την έχω ένα μήνα και λειτουργεί άψογα. Πολύ προσοχή στην αλλαγή . Πρέπει να γίνει από καταρτισμένο τεχνικό. Η οθόνη σπάει πολύ εύκολα Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2022 από Gerara_ 1
Gerara_ Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 4 ώρες πριν, drade είπε Μαζί με την επισκευή πόσο βγήκε; 70€; Λίγο παραπάνω. 20€ στοίχισε η τοποθέτηση της νέας μπαταρίας. Θέλει πολύ προσοχή γιατί η οθόνη σπάει εύκολα
drade Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 2 ώρες πριν, Gerara_ είπε Λίγο παραπάνω. 20€ στοίχισε η τοποθέτηση της νέας μπαταρίας. Θέλει πολύ προσοχή γιατί η οθόνη σπάει εύκολα Πολλα λεφτά, δεν ξέρω αν αξίζει τελικά. Έχεις και τον κίνδυνο να πληρώσεις ένα ακριβό ανταλλακτικό, να σπάσει η οθόνη και τελικά να πάνε όλα για πέταμα.
manolis940 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Στις 12/1/2022 στις 12:57 ΠΜ, drade είπε Πολλα λεφτά, δεν ξέρω αν αξίζει τελικά. Έχεις και τον κίνδυνο να πληρώσεις ένα ακριβό ανταλλακτικό, να σπάσει η οθόνη και τελικά να πάνε όλα για πέταμα. Αρχικά, λόγο της επικινδυνότητας ανοίγματος του συγκεκριμένου tablet η επισκευή ήταν πάρα πολύ οικονομική!* Φαντάζομαι το λίγο παραπάνω που λέει ο TS είναι 80€ max. Αν βάλεις κάνα 50€αρι παραπάνω και πας στα 130€, υπάρχει κάποιο tablet σε ελληνικό κατάστημα που να είναι καλύτερο από αυτό ; *Οι περισσότεροι τεχνικοί χρεώνουν πάντα κάτι παραπάνω λόγο του ότι υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να σπάσει η οθόνη και να βάλει ο τεχνικός κάτι απ' την τσέπη του
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα