Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχει αγοράσει κάποιος κινητό απο κάποιο απο αυτά τα μαγαζία του bestprice; (παρομοια ειναι ολα) Θα ειναι ασφαλές ; Θέλω να αγοράσω ενα iPhone και το εχουν σε πολυ καλη τιμή. Τέλος ξέρει καποιος τι ειναι το EU διπλα απο την ονομασια του κινητου; εχει διαφορα στην συσκευη , δεν ειναι καινουργια ή κατι τετοιο; 

Ευχαριστω εκ των προτερων.

Επεξ/σία από Sevi777
Δημοσ.

Δεν ξέρω για τις συσκευές (αλλά μάλλον legit θα είναι), αλλά ότι και αν κάνεις, μην προπληρώσεις και μην κάνεις κατάθεση. Κάνε ότι κάνεις με αντικαταβολή.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Sevi777 είπε

Έχει αγοράσει κάποιος κινητό απο κάποιο απο αυτά τα μαγαζία του bestprice; (παρομοια ειναι ολα) Θα ειναι ασφαλές ; Θέλω να αγοράσω ενα iPhone και το εχουν σε πολυ καλη τιμή. Τέλος ξέρει καποιος τι ειναι το EU διπλα απο την ονομασια του κινητου; εχει διαφορα στην συσκευη , δεν ειναι καινουργια ή κατι τετοιο; 

Και τα τέσσερα είναι αξιόπιστα.

Το EU είναι ότι τα τηλέφωνα είναι ευρωπαϊκά και όχι κινέζικα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, GATE123 είπε

Και τα τέσσερα είναι αξιόπιστα.

Το EU είναι ότι τα τηλέφωνα είναι ευρωπαϊκά και όχι κινέζικα.

Ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση! Δηλαδή το EU είναι ευρωπαϊκής αντιπροσωπείας αλλά καινούργια και Original, σωστά ; Ελπίζω να μην παίζει ρόλο που δεν είναι ελληνικής αντιπροσωπείας ,  θα λειτουργει κανονικά φαντάζομαι. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Sevi777 είπε

Ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση! Δηλαδή το EU είναι ευρωπαϊκής αντιπροσωπείας αλλά καινούργια και Original, σωστά ; 

Σωστά.

2 ώρες πριν, Sevi777 είπε

Ελπίζω να μην παίζει ρόλο που δεν είναι ελληνικής αντιπροσωπείας ,  θα λειτουργει κανονικά φαντάζομαι. 

Εκτός των Xiaomi σε όλες τις υπόλοιπες εταιρείες ισχύει διετή εγγύηση επίσημης αντιπροσωπείας και στο επίσημο service.

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 25/11/2021 στις 12:07 ΠΜ, Sevi777 είπε

Τελικά το αγόρασες; Όλα καλά;

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αν μπορουσε να μας απαντησει και καποιος αλλος για την αξιοπιστια των μαγαζιων γιατι οι τιμες ειναι πολυ καλες για να ειναι αληθινες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 11/4/2022 στις 6:53 ΜΜ, gino007 είπε

Αν μπορουσε να μας απαντησει και καποιος αλλος για την αξιοπιστια των μαγαζιων γιατι οι τιμες ειναι πολυ καλες για να ειναι αληθινες

Εγώ αγόρασα χθες από παρόμοιο αρκετά φτηνό μαγαζί του bestprice (mi.gr) ένα S21 5G 128gb. Μου ήρθε σε κατάστημα ACS και πλήρωσα εκεί. Είναι από Βέλγιο και Enterprise edition (δεν έχει διαφορά από ότι κατάλαβα) και η αντιπροσωπία εδώ τσέκαρε το ΙΜΕΙ, μου επιβεβαίωσε τα στοιχεία και ότι με καλύπτει κανονικά.

Επεξ/σία από nick_souvlaki
Δημοσ.

Με το ΙΜΕΙ μπορείς να καταλάβεις εάν σε καλύπτει η εγγύηση.
Εχω ακούσει περιπτώσεις απο αυτά τα μαγαζιά ότι μπορεί να είναι ανοιγμένα (τα γυρίσαν πίσω οι πρώτοι αγοραστές),
ή ότι είναι refurbished. Αν κάποιος μπορεί να τα διαψεύσει ή επιβεβαίωσει από τις προσωπικές του εμπειρίες.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Έχει δει κανείς ότι το EuroGoods θέτει 8€ μεταφορικά έξοδα ακόμη κι εντός Αττικής και ότι δεν επιτρέπει παραλαβή από έδρα τους;

• 11 μήνες μετά...
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 22/5/2023 στις 6:22 ΜΜ, Giannis_! είπε

Καλησπέρα έχει πάρει κάνεις από το Greentechno είναι οκ σαν μαγαζί ? 

Ευχαριστώ.

Για το συγκεκριμένο θα με ενδιέφερε να μάθω κι εγώ, καθώς και πως γίνεται να εντοπίσεις αν πρόκειται για refurbished, σε Apple Watch;

Επεξ/σία από gousias
Δημοσ.
14 ώρες πριν, gousias είπε

Για το συγκεκριμένο θα με ενδιέφερε να μάθω κι εγώ, καθώς και πως γίνεται να εντοπίσεις αν πρόκειται για refurbished, σε Apple Watch;

Καλησπέρα Εγώ το πήρα τελικά από το συγκεκριμένο κατάστημα δεν είχα κανένα πρόβλημα  ήταν σφραγισμένο κανονικά

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Giannis_! είπε

Καλησπέρα Εγώ το πήρα τελικά από το συγκεκριμένο κατάστημα δεν είχα κανένα πρόβλημα  ήταν σφραγισμένο κανονικά

Σε σφραγισμένο σαφώς θα έπρεπε να είναι, ωστόσο-χωρίς να αναφέρομαι στο συγκεκριμένο κατάστημα, αλλά για όλα αυτά που δεν είναι αλυσίδες μεγάλες-δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορούσε να προκύψει κάποιο refurbished πακεταρισμένο και προς πώληση ως νέο όμως! Για αυτό ρώτησα παραπάνω πως αναγνωρίζεται κάτι τέτοιο και προλαμβάνεται προ της αγοράς;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η προελευση αλλαζει, δηλ. ο προμηθευτης που ειναι απο EU Ιταλια, Γερμανια κλπ Τα υπολοιπα θα ειχαν ηδη αναφερθει αν υπηρχε καποιο θεμα τοσα χρονια. Κ τα κουτια/manual/αυτοκολλητα κλπ ιδια ειναι σε Galaxy, iPad, iPhone.

Επεξ/σία από aces

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...