Sevi777 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Έχει αγοράσει κάποιος κινητό απο κάποιο απο αυτά τα μαγαζία του bestprice; (παρομοια ειναι ολα) Θα ειναι ασφαλές ; Θέλω να αγοράσω ενα iPhone και το εχουν σε πολυ καλη τιμή. Τέλος ξέρει καποιος τι ειναι το EU διπλα απο την ονομασια του κινητου; εχει διαφορα στην συσκευη , δεν ειναι καινουργια ή κατι τετοιο; Ευχαριστω εκ των προτερων. Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2021 από Sevi777
UncleKim Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Δεν ξέρω για τις συσκευές (αλλά μάλλον legit θα είναι), αλλά ότι και αν κάνεις, μην προπληρώσεις και μην κάνεις κατάθεση. Κάνε ότι κάνεις με αντικαταβολή.
GATE123 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 7 ώρες πριν, Sevi777 είπε Έχει αγοράσει κάποιος κινητό απο κάποιο απο αυτά τα μαγαζία του bestprice; (παρομοια ειναι ολα) Θα ειναι ασφαλές ; Θέλω να αγοράσω ενα iPhone και το εχουν σε πολυ καλη τιμή. Τέλος ξέρει καποιος τι ειναι το EU διπλα απο την ονομασια του κινητου; εχει διαφορα στην συσκευη , δεν ειναι καινουργια ή κατι τετοιο; Ευχαριστω εκ των προτερων. Και τα τέσσερα είναι αξιόπιστα. Το EU είναι ότι τα τηλέφωνα είναι ευρωπαϊκά και όχι κινέζικα.
Sevi777 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, GATE123 είπε Και τα τέσσερα είναι αξιόπιστα. Το EU είναι ότι τα τηλέφωνα είναι ευρωπαϊκά και όχι κινέζικα. Ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση! Δηλαδή το EU είναι ευρωπαϊκής αντιπροσωπείας αλλά καινούργια και Original, σωστά ; Ελπίζω να μην παίζει ρόλο που δεν είναι ελληνικής αντιπροσωπείας , θα λειτουργει κανονικά φαντάζομαι.
GATE123 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, Sevi777 είπε Ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση! Δηλαδή το EU είναι ευρωπαϊκής αντιπροσωπείας αλλά καινούργια και Original, σωστά ; Σωστά. 2 ώρες πριν, Sevi777 είπε Ελπίζω να μην παίζει ρόλο που δεν είναι ελληνικής αντιπροσωπείας , θα λειτουργει κανονικά φαντάζομαι. Εκτός των Xiaomi σε όλες τις υπόλοιπες εταιρείες ισχύει διετή εγγύηση επίσημης αντιπροσωπείας και στο επίσημο service.
Eirini1312 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Στις 25/11/2021 στις 12:07 ΠΜ, Sevi777 είπε Έχει αγοράσει κάποιος κινητό απο κάποιο απο αυτά τα μαγαζία του bestprice; (παρομοια ειναι ολα) Θα ειναι ασφαλές ; Θέλω να αγοράσω ενα iPhone και το εχουν σε πολυ καλη τιμή. Τέλος ξέρει καποιος τι ειναι το EU διπλα απο την ονομασια του κινητου; εχει διαφορα στην συσκευη , δεν ειναι καινουργια ή κατι τετοιο; Ευχαριστω εκ των προτερων. Τελικά το αγόρασες; Όλα καλά;
gino007 Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Αν μπορουσε να μας απαντησει και καποιος αλλος για την αξιοπιστια των μαγαζιων γιατι οι τιμες ειναι πολυ καλες για να ειναι αληθινες
nick_souvlaki Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 11/4/2022 στις 6:53 ΜΜ, gino007 είπε Αν μπορουσε να μας απαντησει και καποιος αλλος για την αξιοπιστια των μαγαζιων γιατι οι τιμες ειναι πολυ καλες για να ειναι αληθινες Εγώ αγόρασα χθες από παρόμοιο αρκετά φτηνό μαγαζί του bestprice (mi.gr) ένα S21 5G 128gb. Μου ήρθε σε κατάστημα ACS και πλήρωσα εκεί. Είναι από Βέλγιο και Enterprise edition (δεν έχει διαφορά από ότι κατάλαβα) και η αντιπροσωπία εδώ τσέκαρε το ΙΜΕΙ, μου επιβεβαίωσε τα στοιχεία και ότι με καλύπτει κανονικά. Επεξ/σία 14 Απριλίου 2022 από nick_souvlaki
gino007 Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Με το ΙΜΕΙ μπορείς να καταλάβεις εάν σε καλύπτει η εγγύηση. Εχω ακούσει περιπτώσεις απο αυτά τα μαγαζιά ότι μπορεί να είναι ανοιγμένα (τα γυρίσαν πίσω οι πρώτοι αγοραστές), ή ότι είναι refurbished. Αν κάποιος μπορεί να τα διαψεύσει ή επιβεβαίωσει από τις προσωπικές του εμπειρίες.
gousias Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 Έχει δει κανείς ότι το EuroGoods θέτει 8€ μεταφορικά έξοδα ακόμη κι εντός Αττικής και ότι δεν επιτρέπει παραλαβή από έδρα τους;
Giannis_! Δημοσ. 22 Μαΐου 2023 Δημοσ. 22 Μαΐου 2023 Καλησπέρα έχει πάρει κάνεις από το Greentechno είναι οκ σαν μαγαζί ? Ευχαριστώ.
gousias Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 22/5/2023 στις 6:22 ΜΜ, Giannis_! είπε Καλησπέρα έχει πάρει κάνεις από το Greentechno είναι οκ σαν μαγαζί ? Ευχαριστώ. Για το συγκεκριμένο θα με ενδιέφερε να μάθω κι εγώ, καθώς και πως γίνεται να εντοπίσεις αν πρόκειται για refurbished, σε Apple Watch; Επεξ/σία 12 Ιουλίου 2023 από gousias
Giannis_! Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 14 ώρες πριν, gousias είπε Για το συγκεκριμένο θα με ενδιέφερε να μάθω κι εγώ, καθώς και πως γίνεται να εντοπίσεις αν πρόκειται για refurbished, σε Apple Watch; Καλησπέρα Εγώ το πήρα τελικά από το συγκεκριμένο κατάστημα δεν είχα κανένα πρόβλημα ήταν σφραγισμένο κανονικά
gousias Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 4 ώρες πριν, Giannis_! είπε Καλησπέρα Εγώ το πήρα τελικά από το συγκεκριμένο κατάστημα δεν είχα κανένα πρόβλημα ήταν σφραγισμένο κανονικά Σε σφραγισμένο σαφώς θα έπρεπε να είναι, ωστόσο-χωρίς να αναφέρομαι στο συγκεκριμένο κατάστημα, αλλά για όλα αυτά που δεν είναι αλυσίδες μεγάλες-δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορούσε να προκύψει κάποιο refurbished πακεταρισμένο και προς πώληση ως νέο όμως! Για αυτό ρώτησα παραπάνω πως αναγνωρίζεται κάτι τέτοιο και προλαμβάνεται προ της αγοράς;
aces Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Η προελευση αλλαζει, δηλ. ο προμηθευτης που ειναι απο EU Ιταλια, Γερμανια κλπ Τα υπολοιπα θα ειχαν ηδη αναφερθει αν υπηρχε καποιο θεμα τοσα χρονια. Κ τα κουτια/manual/αυτοκολλητα κλπ ιδια ειναι σε Galaxy, iPad, iPhone. Επεξ/σία 14 Ιουλίου 2023 από aces
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα