elpenor Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) @tolstoy Η δεύτερη μεγαλύτερη αναβάθμιση που μπορείς να κάνεις στο PC σου για να γίνει αθόρυβο είναι να πάρεις ένα κουτί που να έχει mesh μπροστά, εγώ θα έπαιρνα ένα Lian Li Lancool II Mesh Performance. Σε συνδυασμό με την U12A μπορεί να ψύξει και τον 5950Χ / 12900Κ όταν αναβαθμίσεις. Και φυσικά αλλαγή πάστας το πολύ κάθε 2 χρόνια. Επίσης τα case fans αν δεν μπορείς να τα ρυθμίσεις από το bios μπορείς να βάλεις τα low noise cables που έχει η U12A για τα δικά της ανεμιστηράκια ώστε να γυρίζουν στη μισή ταχύτητα. Τα silent κουτιά (τύπου BeQuiet) είναι πολύ καλά για σύγχρονους επεξεργαστές, workloads που δεν τους ζορίζουν και χαμηλές ambient temps, όταν όμως ο επεξεργαστής ξεπεράσει τα 100 watt και η GPU προσθέτει άλλα τόσα και η θερμοκρασία του χώρου είναι 30 βαθμοί δεν τα καταφέρουν τόσο καλά. Αν θέλεις να έχεις και τα δύο τότε ιδανική επιλογή είναι το hybrid P600S. Ο επεξεργαστής σου έχει TDP 84W, αυτό σημαίνει ότι με το boost θα περνάει τα 125W. Η GPU σου αν κρίνω από την υλοποίηση πρέπει να περνάει τα 150W. Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2021 από elpenor 2
Τέρης Α. Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 30 λεπτά πριν, elpenor είπε αλλαγή πάστας το πολύ κάθε 2 χρόνια. Λίγο άσχετο, αλλά γιατί τόσο σύντομα; Η MX-5 αναφέρει αντοχή 8 χρόνια. Δεν μπορεί κάποιος που αλλάζει σύστημα κάθε ~5 χρόνια να βάλει μια φορά και μετά πάλι στο νέο του σύστημα; 2
triplex1 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Μόλις τώρα, tolstoy είπε Ωραία ευχαριστώ, αυτό δεν το είχα σκεφτεί καθόλου! Το κουτι που εχεις κατα 99% ειναι aerocool ανεβασε μια φωτο μολις μπορεσεις για να δουμε και σε ψυκτρα τι υψος διαθετει Μόλις τώρα, Τέρης Α. είπε Λίγο άσχετο, αλλά γιατί τόσο σύντομα; Η MX-5 αναφέρει αντοχή 8 χρόνια. Δεν μπορεί κάποιος που αλλάζει σύστημα κάθε ~5 χρόνια να βάλει μια φορά και μετά πάλι στο νέο του σύστημα; εγω οποτε ανοιγω αλλαζω και παστες ........ζαχαροπλαστειο το εχω κανει , να'χουμε ν'αλλαζουμε Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2021 από triplex1
elpenor Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε Λίγο άσχετο, αλλά γιατί τόσο σύντομα; Η MX-5 αναφέρει αντοχή 8 χρόνια. Δεν μπορεί κάποιος που αλλάζει σύστημα κάθε ~5 χρόνια να βάλει μια φορά και μετά πάλι στο νέο του σύστημα; Ανάλογα τη θερμοκρασία που δουλεύει το CPU και την ποιότητα της πάστας. Εγώ το είπα από την εμπειρία μου πριν από χρόνια με επεξεργαστή που έφτανε πολύ ψηλές θερμοκρασίες μετά από δύο χρόνια η πάστα είχε πετρώσει. Μπορεί σήμερα με την πρόοδο που έχουν τα υλικά να μην χρειάζεται τόσο συχνά. Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2021 από elpenor 1 1
triplex1 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 5 ώρες πριν, elpenor είπε Ανάλογα τη θερμοκρασία που δουλεύει το CPU και την ποιότητα της πάστας. Εγώ το είπα από την εμπειρία μου πριν από χρόνια με επεξεργαστή που έφτανε πολύ ψηλές θερμοκρασίες μετά από δύο χρόνια η πάστα είχε πετρώσει. Μπορεί σήμερα με την πρόοδο που έχουν τα υλικά να μην χρειάζεται τόσο συχνά. Ετσι ακριβως αλλα δεν θα παρουμε ρισκο σαν τους περισσοτερους που το κανουν.......''.εβγαλα την ψυκτρα και βγηκε και το σιπι γιου μαζι της , τι κανω τωρα ? μετραω τα πινακια να δω ποσα λειπουν''. 1
Τέρης Α. Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Αυτό το παθαίνουν και με το stock cooler στο 6μηνο Θέλει και λίγο τεχνική για να βγει, δηλαδή να βγει η ψύκτρα με περιστροφή κι όχι με τράβηγμα. Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2021 από Τέρης Α. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα