Προς το περιεχόμενο

Windscribe PRO 3 years [$64.00 USD - 61.59€]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Τσίμπησα κι εγώ, μετά από σκέψη, μια bulletvpn συνδρομή αλλά δεν έχω καταφέρει να την ενεργοποιήσω ακόμα.

Τα κατάφερε κανείς?

• Απαντ. 136
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
2 ώρες πριν, tasos04 είπε

Καλησπέρα,

Τσίμπησα κι εγώ, μετά από σκέψη, μια bulletvpn συνδρομή αλλά δεν έχω καταφέρει να την ενεργοποιήσω ακόμα.

Τα κατάφερε κανείς?

Μετά την αγορά σού έρχεται email στο οποίο υπάρχει το redeem link (ένα πράσινο κουμπί) και πρέπει μέσω του link να φτιάξεις λογαριασμό.

26 λεπτά πριν, lefterisv είπε

Λέτε να αξίζει;;

image.png.00d75c7284c8ee2c326a94f72591f200.png

Δώσε $3 παραπάνω και πάρε την έκδοση που υποστηρίζει 5 συσκευές.

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, insomniack είπε
24 λεπτά πριν, insomniack είπε

Μετά την αγορά σού έρχεται email στο οποίο υπάρχει το redeem link (ένα πράσινο κουμπί) και πρέπει μέσω του link να φτιάξεις λογαριασμό.

Δώσε $3 παραπάνω και πάρε την έκδοση που υποστηρίζει 5 συσκευές.

Το είδα αυτό που αναφέρεις αλλά με το που πατάς το link σε πετάει στην σελίδα τους για να επιλέξεις plan.

image.png.605cf526dd470f59d109153ff9e7f4ab.png

Δημοσ.

Με την δωρεαν εκδοση του Windscribe μπορει κανεις να δει αμερικανικο netflix; Εχω περασει το plugin στον firefox και το ενεργοποιω πχ στην Ατλαντα και δεν βλεπω απολυτος καμια διαφορα.
Τι βλακεια κανω;
Δεν θελω για μακρα χρηση, να δω τι διαφορες εχει θελω και θα αποφασισω εαν θα αγορασω συνδρομη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, tasos04 είπε

Το είδα αυτό που αναφέρεις αλλά με το που πατάς το link σε πετάει στην σελίδα τους για να επιλέξεις plan.

image.png.605cf526dd470f59d109153ff9e7f4ab.png

Από τον λογαριασμό που έχεις στο stacksocial πηγαίνεις παραγγελίες και εκεί πατάς το κουμπί ενεργοποίησης παραγγελίας σου. 

Σε βγάζει σε σελίδα της bulletvpn βάζεις email και password που θες και είσαι έτοιμος. Μετά κατεβάζεις την εφαρμογή της bulletvpn μπαίνεις με τo mail και το pas που έβαλες πριν και βλέπεις ότι έχεις lifetime συνδρομή.  

Στο μεταξύ θα σου έχει έρθει και μειλ επιβεβαίωσης.

Επεξ/σία από dpress
  • Like 1
Δημοσ.

Πάντως bulletVPN μπήκε εύκολα σε ρουτερ asus αν και δεν πιάνει τα 100 της γραμμής μου, πιάνει όλες τις συσκευές χωρίς αποσυνδέσεις κτλ

Δημοσ.

Τελικά ρε παιδιά για εμάς τους πρώην Windscribers :-) τι προτείνεται απο τα παρακάτω που συζητιούνται (KeepSolid , VPN, AdGuard VPN, Bullet VPN, Fastest VPN) που να πλησιάζει το Windscribe ?

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, marjel είπε

Τελικά ρε παιδιά για εμάς τους πρώην Windscribers :-) τι προτείνεται απο τα παρακάτω που συζητιούνται (KeepSolid , VPN, AdGuard VPN, Bullet VPN, Fastest VPN) που να πλησιάζει το Windscribe ?

Κανένα από αυτά δεν πλησιάζει το windscribe, εκτός ίσως από το Adguard, το οποίο είναι γενικά πρώιμο σαν υπηρεσία. Η εταιρία πάντως έχει δείξει καλά δείγματα γραφής.

• Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά.

Αγόρασα το bullet vpn, στο κινητό που έβαλα το app παίζει χωρίς κανένα πρόβλημα. Στο pc με όποια χώρα και να κάνω connect οι σελίδες πηγαίνουν τρομάρα αργά και άλλες φορές δεν τις ανοίγει καν. Μήπως πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση;

Δημοσ.

Αγόρασα keepsolid. Αν και δεν ξέρω από VPN τι είναι καλό και τι είναι καλό, δεν με πετάει ποτέ, έχει 3 servers για torrents και οι ταχύτητες ήταν από 100/100 έπεσε στο 80 download / 30 upload. Έχει και streaming servers αλλά δεν είχα account για να κάνω login.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Physics_Rulez είπε

Κανένα από αυτά δεν πλησιάζει το windscribe, εκτός ίσως από το Adguard, το οποίο είναι γενικά πρώιμο σαν υπηρεσία. Η εταιρία πάντως έχει δείξει καλά δείγματα γραφής.

καλημέρα φίλε Physics...

Το έχεις πάρει/ δουλέψει?

και εμένα αυτήν η απορία με τρώει. Μετά το windscribe... τι?

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Tzimmys είπε

καλημέρα φίλε Physics...

Το έχεις πάρει/ δουλέψει?

και εμένα αυτήν η απορία με τρώει. Μετά το windscribe... τι?

Ναι το έχω πάρει. Το windows app είναι ΟΚ.

Δυστυχώς σε chromecast δεν έχει ακόμα app. Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα με Netflix. Σε τυχαίο server που έκανα τεστ μόλις, έχω 70Mbps (Βουκουρέστι). Σε ελληνικό server 75 περίπου. Αυστριακό sever 40.

Η γραμμή μου είναι 100/10.

Επεξ/σία από Physics_Rulez
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...