mr.lucifer Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, definitio είπε Στη BulletVPN ο 1ος Ελληνικός Διακομιστής (Asimia Damaskou) μού κόβει τη ταχύτητα - κανονικά 120/120 fiber/cable - στο 1/3...οι άλλοι δύο που είναι Θεσσαλονίκη, μάλλον, επιτρέπουν πλήρη αξιοποίηση. Με netflix βγάζει error ? Το κλασικό μνμ vpn?
definitio Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Δεν έχω λογαριασμό ΝΕΤΦΛΙΞ, δε γνωρίζω για τα προγράμματα/προβολές τί κάνει, αλ΄λα στη σελίδα δεν έχω πρόβλημα να συνδεθώ.
paiktaras69 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 6 λεπτά πριν, mr.lucifer είπε Με netflix βγάζει error ? Το κλασικό μνμ vpn? error βγάζει στο usa , στο france πχ βγάζει ότι το pass είναι λάθος
definitio Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Βέβαια, από τη στιγμή που - μετά την αγορά του BulletVPN - πατήσετε στο κουμπί για την εμφάνιση του κωδικού, δηλώνεται ρητά ότι δεν δίνεται επιστροφή χρημάτων... Οπότε αν έχει πρόβλημα με Νετφλιξ κ το πήρατε γι αυτό, δεν θα λάβετε επιστροφή χρημάτων. Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2021 από definitio 4
madboy Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Athens Servers 2-3 γυρω στα 80 Mbps αλλα με ανεβασμένο ping στα 30ms.
MINDER Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Να ρωτήσω γιατί έχω ψιλομπερδευτεί. Πήρα την προσφορά Lifetime για το BulletVPN Πήγα κατέβασα την εφαρμογή για windows Πατάω στην επιλογή να φτιάξω λογαριασμό στο BulletVPN μου ανοίγει ιστοσελίδα όπου για να φτιάξω τον λογαριασμό πρέπει εκ νέου να πληρώσω κάποια συνδρομή. Πρέπει να πληρώσω ένα μήνα άλλα 13€ για να μπορέσω να ανοίξω λογαριασμό ή πρέπει να ακολουθήσω άλλη διαδικασία ;
thephotoshoped Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 8 λεπτά πριν, MINDER είπε Να ρωτήσω γιατί έχω ψιλομπερδευτεί. Πήρα την προσφορά Lifetime για το BulletVPN Πήγα κατέβασα την εφαρμογή για windows Πατάω στην επιλογή να φτιάξω λογαριασμό στο BulletVPN μου ανοίγει ιστοσελίδα όπου για να φτιάξω τον λογαριασμό πρέπει εκ νέου να πληρώσω κάποια συνδρομή. Πρέπει να πληρώσω ένα μήνα άλλα 13€ για να μπορέσω να ανοίξω λογαριασμό ή πρέπει να ακολουθήσω άλλη διαδικασία ; Όχι από εκεί που αγόρασες το lifetime έχει έναν κωδικό. Πατάς redeem και ακριβώς από κάτω λέει redemption link. Από εκεί δημιουργείς acc με τον κωδικό και στη συνέχεια κάνεις log in στον Η/Υ. 2
demian83 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 πηρα και εγω 3 χρονια windscribe με την προσφορα, thanκs 1
kioo Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Με το Bulletvpn ποσες συσκευες μπορω να συνδεσω με ενα λογαριασμο?? 1
rasputin _ Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Μόλις πήρα το Bullet από StackSocial με το κουπόνι BFSAVE40 . Ευχαριστώ παίδες Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2021 από rasputin _ 1
9-11 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Ευχαριστούμε θερμά τα όλα μέλη για την ενημέρωση, τα κουπόνια και το feedback. 👍🏻 Θα τσίμπαγα κι εγώ την lifetime συνδρομή του BulletVPN, αλλά αμφιταλαντεύομαι. Δεν μου άρεσαν καθόλου αυτά που διάβασα για τον client και ειδικά τα προβλήματα που παρακάμπτονται μόνο με απενεργοποίηση του kill switch. Ένδειξη ανεπάρκειας όσον αφορά στο software κομμάτι μπορεί ανά πάσα στιγμή να σε κρεμάσει (εύχομαι να μην συμβεί). Και επειδή κατά το παρελθόν μου έχει τύχει πάροχος που έκανε διάφορα με το λειτουργικό (σε trial mode όλα αυτά), μάλλον θα στραφώ αλλού. Σε 2-3 χρόνια βέβαια μπορεί να είμαστε πάλι εδώ και να λέμε «αχ, γιατί δεν έδωσα τότε €25!» 😋 Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2021 από 9-11 1
definitio Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, 9-11 είπε Ευχαριστούμε θερμά τα όλα μέλη για την ενημέρωση, τα κουπόνια και το feedback. 👍🏻 Θα τσίμπαγα κι εγώ την lifetime συνδρομή του BulletVPN, αλλά αμφιταλαντεύομαι. Δεν μου άρεσαν καθόλου αυτά που διάβασα για τον client και ειδικά τα προβλήματα που παρακάμπτονται μόνο με απενεργοποίηση του kill switch. Ένδειξη ανεπάρκειας όσον αφορά στο software κομμάτι μπορεί ανά πάσα στιγμή να σε κρεμάσει (εύχομαι να μην συμβεί). Και επειδή κατά το παρελθόν μου έχει τύχει πάροχος που έκανε διάφορα με το λειτουργικό (σε trial mode όλα αυτά), μάλλον θα στραφώ αλλού. Σε 2-3 χρόνια βέβαια μπορεί να είμαστε πάλι εδώ και να λέμε «αχ, γιατί δεν έδωσα τότε €25!» 😋 Δεν επαληθεύω τα σχόλια στα οποία αναφέρθηκες. Με ενεργοποιημένο Kill Switch & Bullet Shield, κατά την εναλλαγή διακομιστών έφθασε το μέγιστο στιγμιαία το 3,3% του επεξεργαστή (Ryzen 1600AF) κ δεν ξεπέρασε τα 63mb RAM, με τεράστια συνεδρία ανοιχτή στον Chrome (6gb ram δεσμευμένα). Απλώς με αλλεπάλληλες εναλλαγές διακομιστών 1 φορά καθυστέρησε να συνδεθεί κ 3 φορές (στις 10-12) ενώ πάτησα σύνδεση με διακομιστή ήταν σαν να μη πάτησα κ αποσυνδέθηκε, περιμένοντας νέο κλικ για τη σύνδεση στον επιλεγμένο. ΥΓ Επίσης βρήκα πολύ χρήσιμη τη λειτουργία εξαίρεσης συγκεκριμένων εφαρμογών από το VPN (utorrent λόγω ratio) Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2021 από definitio 1
newtech Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Αν και το θεμα ηταν αρχικα για το Windscribe (που για μενα ειναι top) χερομαι που βγηκε ετσι ανεβασα και το FOR LIFΕ.. Για μενα θα παιξω με το WINDSCRIBE (παιζει ακομα απο τα πρωτα 2 links)... και το αλλο ωραιο φαινεται.. σε 3 χρονια.. θα δουμε
9-11 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Έχει δοκιμάσει κανείς το BulletVPN σε Linux; Και αν ναι, σε ποιο distro; H Windscribe την τελευταία φορά που τη δοκίμασα -σε Virtual Machine, όχι κανονικό Linux- λειτουργούσε χωρίς προβλήματα. Μπορεί να μην διέθετε dedicated client όπως άλλοι πάροχοι (λίγοι, δυστυχώς 🙁), αλλά η συμπεριφορά και επιδόσεις ήταν ίδιες. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα