SilentVoice Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Κωδικός : PINKFRIDAY10 https://popmarket.gr/ Νέο market app από ότι φαίνεται και δίνει δυνατό κουπόνι, σε 15 λεπτά όντως στην πόρτα σου. Αν δεν σας μεταφέρει στο app store από την σελίδα τους, αναζητήστε το. Αθήνα υποστηρίζει λίγες περιοχές, αλλά καλύπτει αρκετούς νομίζω. Στην τελική χρέωση μου έβαλε +1€ ως έξοδα. Η περιοχή όπου έγινε η παραγγελία ήταν η Καισαριανή, όπου δεν φαίνεται να υπάρχει στην λίστα τους, όμως προχώρησε κανονικά και ήρθαν. Με πήραν και ένα τηλέφωνο στο 7λεπτό για να μου πουν πως θα αργήσει 2-3 λεπτά. Μαζί με την παραγγελία έλαβα και ευχαριστήρια κάρτα μιας και όπως φαίνεται ήμουν από τους πρώτους. Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2021 από SilentVoice 5 3
angelwithyou Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Παραγγελίες στο κέντρο της φέρνει το αργότερο σε 10 λεπτά όλες τις περιοχές που καλύπτει κυψέλη , Πατήσια κτλ Πολύ ευγενικοί deliverades και άψογη ποιότητα προϊόντων. Πάντα φρέσκα λαχανικά και φρούτα πολύ καλύτερα από τα απλά μανάβικα και σούπερ μάρκετ 1
nikosaek2121 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Ευχαριστώ, αγόρασα και εγώ όλα τέλεια σε 10 λεπτά η παραγγελία ήταν έτοιμη
Dannie Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Ολα καλα κανεις δεν μιλησε για τις τιμες.Εκανε συγκριση με αλλα καταστηματα;;
MikeJ Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Οι τιμές είναι υψηλές και η ποικιλία περιορισμένη. Χωρίς το κουπόνι δεν έχει καν νόημα η χρήση της υπηρεσίας. Με το κουπόνι + την άνεση του σπιτιού κάτι γίνεται. 2 1
georgeps21 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 24/11/2021 στις 10:27 ΜΜ, SilentVoice είπε Κωδικός : PINKFRIDAY10 https://popmarket.gr/ Νέο market app από ότι φαίνεται και δίνει δυνατό κουπόνι, σε 15 λεπτά όντως στην πόρτα σου. Αν δεν σας μεταφέρει στο app store από την σελίδα τους, αναζητήστε το. Αθήνα υποστηρίζει λίγες περιοχές, αλλά καλύπτει αρκετούς νομίζω. Στην τελική χρέωση μου έβαλε +1€ ως έξοδα. Η περιοχή όπου έγινε η παραγγελία ήταν η Καισαριανή, όπου δεν φαίνεται να υπάρχει στην λίστα τους, όμως προχώρησε κανονικά και ήρθαν. Με πήραν και ένα τηλέφωνο στο 7λεπτό για να μου πουν πως θα αργήσει 2-3 λεπτά. Μαζί με την παραγγελία έλαβα και ευχαριστήρια κάρτα μιας και όπως φαίνεται ήμουν από τους πρώτους. Παραγγελία από Γαλάτσι και έλαβα την παραγγελία μου με την ίδια κάρτα κ μήνυμα αλλά με άλλο γραφικό χαρακτήρα! Ακόμη ισχύει η προσφορά. Thanks TS! Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2021 από georgeps21 2
SilentVoice Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, georgeps21 είπε Παραγγελία από Γαλάτσι με την ίδια κάρτα κ μήνυμα αλλά με άλλο γραφικό χαρακτήρα! Ακόμη ισχύει η προσφορά. Thanks TS! Εννοείς από τον ίδιο λογαριασμό, σωστά;
georgeps21 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 8 λεπτά πριν, SilentVoice είπε Εννοείς από τον ίδιο λογαριασμό, σωστά; σορυ βιαζόμουν το διορθωσα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα