Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, γνωρίζει κανεις που πρέπει να απευθυνθώ προκειμένου να μπορω να λαμβανω απο πελάτες μου πληρωμές μεσω κωδικου rf  εχω απευθυνθεί σε κατάστημα τράπεζας με την οποία συνεργάζομαι και έχουν προφανή άγνοια.

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, runner800 είπε

Καλησπέρα, γνωρίζει κανεις που πρέπει να απευθυνθώ προκειμένου να μπορω να λαμβανω απο πελάτες μου πληρωμές μεσω κωδικου rf  εχω απευθυνθεί σε κατάστημα τράπεζας με την οποία συνεργάζομαι και έχουν προφανή άγνοια.

Στο τηλέφωνό εξυπερετησης της εκάστοτε να τράπεζας έχεις απευθυνθεί ; 

Δημοσ.
57 λεπτά πριν, runner800 είπε

Στο κατάστημα ρωτάς τον υπάλληλο που εξυπηρετεί τις επιχειρήσεις. Αν δε ξέρει, ρώτα ποιον είναι ο προϊστάμενος. Αν δε ξέρει ούτε αυτός, του ζητάς να πάρει επί τόπου τηλέφωνο στα κεντρικά για να μάθει... διαφορετικά θα επικοινωνήσεις εσύ τηλεφωνικά ή με mail και θα πεις ότι κανείς στο κατάστημα δε ξέρει κανείς πώς να σε εξυπηρετήσει.

Κάπως έτσι κατάφερα να βγάλω business card πριν από χρόνια, ενώ η υπάλληλος επέμενε ότι δε δικαιούμαι να έχω 2 χρεωστικές κάρτες!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...