Christos c_k Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Χαίρετε παιδια Σήμερα μου έπεσε το κινητό με την πλάτη από ύψος σχεδόν 1 μέτρο και κάτι δυστυχώς δεν του είχα τη θήκη εκείνη τη στιγμή oμως δεν δείχνει να έπαθε κάτι . Γενικά ποσό πρέπει να μας ανησυχεί μια πτώση; Θα πρέπει να κάνω κάτι τώρα πχ σε σέρβις μήπως έπαθε κάτι ή μπαταρια; τι πιστεύετε?..θα εκτιμπυσα οποιαδηποτε βοηθεια
sattack Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Πρόσεχε μην τυχόν παθαινει υπερθέρμανση και μην τυχον φουσκώσει η μπαταρία. Καλύτερα να το προσέχεις όσο φορτίζει για το επόμενο διάστημα, μέχρι να σιγουρευτείς ότι δεν έχει κάτι. 2
Christos c_k Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, sattack είπε Πρόσεχε μην τυχόν παθαινει υπερθέρμανση και μην τυχον φουσκώσει η μπαταρία. Καλύτερα να το προσέχεις όσο φορτίζει για το επόμενο διάστημα, μέχρι να σιγουρευτείς ότι δεν έχει κάτι. ποσες μερες περιπου? εσενα σου εχει τυχει?
sattack Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Στην κόρη μου έχει τύχει σε κάτι κινέζικα να φουσκώσει η μπαταρία μετά από πεσίματα. Δε θυμάμαι να σου πω κάποιο συγκεκριμένο διάστημα. Μετά πήρε ένα Samsung, της έχει πέσει κι αυτό, αλλά δεν έβγαλε ποτέ πρόβλημα. Το ίδιο και στο δικό μου. Όμως σε αυτά είχαμε πάντα θήκη σιλικόνης με χοντρές γωνίες. Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2021 από sattack 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα