panosdOUG Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Καλησπέρα δεν ξέρω αν είναι διαφήμιση η όχι αλλά ψάχνω για βιολογικό καθαρισμό Θεσσαλονίκη . Αυτοκίνητο μικρό Hyundai getz με δερμάτινα καθίσματα. Καθαρισμό ουρανό πλαστικά μοκέτα καθίσματα γενικά τα πάντα μέσα στο αυτοκίνητο. Έχω κάνει πριν ένα χρόνο σε Corsa d και δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένος για αυτό ψάχνω κάτι δοκιμασμένο. Αν έχει κάποιος εμπειρία προτείνετε Ευχαριστώ!
turbat0s Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 6 λεπτά πριν, panosdOUG είπε Έχω κάνει πριν ένα χρόνο σε Corsa d και δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένος Με τί κόστος? Οι βιολογικοί με κόστος 20-40€ είναι μούφα - απλά ένα πιο επιμελές ξεσκόνισμα.
panosdOUG Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, turbat0s είπε Με τί κόστος? Οι βιολογικοί με κόστος 20-40€ είναι μούφα - απλά ένα πιο επιμελές ξεσκόνισμα. 60 Ευρώ μου είχαν ζητήσει αλλα πραγματικά ήταν όπως το λες ένα πολύ καλό σκούπισμα και γύαλισμα στα πλαστικά του ταμπλό πόρτες καθίσματα ουρανός δεν είχαν ακουμπήσει.
PedroG Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Χωρις να κανω διαφημιση και εγω εχει κατι σελιδες που προσφερουν κουπονια που προαγοραζεις το προιον που θελεις και απλα κλεινεις ραντεβου την μερα και ωρα που θες εσυ! Εγω σκεφτομαι να κανω χρηση ενα τετοιο κουπονι που βρισκω στα 39 ευρω απο αρχικη τιμη 80€ 39,9€
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα