Προς το περιεχόμενο

Hellas Direct BF20, BF10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

164 πλήρωσα πέρσι (πάλι με 10% έκπτωση).

To email που μου ήρθε για την ανανέωση πριν λίγες μέρες έγραφε ""Ανανέωσέ το με €207,54" .. με το 10% δηλαδή μιλάμε για 186 ευρώ.

Anytime πάει εκεί γύρω στα 180+ αν θυμάμαι καλά. Ακόμα βέβαια είμαι σε δίλλημα τι να βάλω (Δευτέρα λήγει). Για την ώρα το αφήνω για αύριο Παρασκευή μέχρι να αποφασίσω.

Υ.Γ. H HellasDirect πρέπει να είναι η μόνη που όσο ρίχνεις την αξία οχήματος, αυτή αυξάνει την ασφάλεια, όπως και ενώ βάζεις μικρότερη διάρκεια συμβολαίου πάλι κάνει το ίδιο. Γενικά πολύ περίεργοι αλγόριθμοι, χαοτικοί και χωρίς καμιά λογική. Σαν προγραμματιστής που είμαι, φαντάζομαι έναν συνάδελφο να του είχαν δώσει από το business μια λίστα με προϋποθέσεις και αυτός να τα είχε τσούξει εκείνη την ημέρα κάνοντας την ανάλυση/υλοποίηση

Επεξ/σία από Craven
Δημοσ.
14 ώρες πριν, Doubt είπε

Έληξε κι έκανες ανανέωση ή το ακυρώσες κι έκανες νέο;

Σε ανανέωση πάτησα και πήρε την έκπτωση.

Δημοσ.

Αστείες εκπτώσεις, αστεία εταιρεία
Στην αρχή της εβδομάδας (22/11) χωρίς κωδικούς και bf η τιμή ηταν 125€ στο site τους και 115 στο insurance market (με περισσότερες παροχές εκεί αν δεν κάνω λάθος)
Στις 24/11 η τιμή στο site μαζί με το με τον κωδικό έκπτωσης ήταν 135€ και 121 στο insurance market.

• Like 1
Δημοσ.

Ειλικρινά ποτέ δεν ασχολούμαι Black Friday διότι θεωρώ ότι είναι μία απάτη. Από περιέργεια έριξα μια ματιά εδώ γιατί έχω μια ανανέωση συμβολαίου αλλά μια χαρά είμαι εκεί που είμαι.

Σε καλά προιόντα οι τιμές είναι ίδιες αφού λίγες μέρες πριν προβαίνουν σε ανατιμήσεις , άντε σε κανένα δευτοροτρίτο  το οποίο είναι κοντά σε απόσυρση ή αλλαγή μοντέλου να κάνουν καμία εκπτωσούλα να φύγουν τα τελευταία κομμάτια να μην τους μείνουν στις αποθήκες.

• Like 1
Δημοσ.

Έχω 4 αυτοκίνητα σε αυτούς οι τιμές μπορεί να μην είναι χώμα όπως ήταν παλιότερα αλλά έχει μια διαφορά. 

Πέρσυ είχα δώσει 345/280/212/220 και φέτος με το 10% έδωσα 294/229/177/182

Παρόλο που είναι εξαιρετικοί σε υπηρεσίες με βλέπω να ψάχνω κάτι άλλο για του χρόνου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά οι τιμές στις γνωστές εταιρείες έχουν ξεφύγει πάρα πολύ και έχουν φτάσει στο Θεό. Δεν θα πω ονόματα αλλά ψάχτε και αλλού περιφερειακά. Υπάρχουν ασφάλειες με τρομερές διαφορές προς τα κάτω.

Επεξ/σία από papoys1
Δημοσ.

παιδες εγω εκανα στην πλατφορμα ινσουρανς σε δυο αυτοκινητα συγκριση και στην hellas μου βγηκε παλι φθηνοτερα κατα 20 ευρω ακομα και απο την κατωτερη του ινσουρανς,δοκιμασα και απευθειας σε αυτες τις εταιρειες και παλι μου βγηκε πιο κατω της hellas,οτι ανεβοκατεβαζουν το κανουν αλλα απο τη στιγμη που με το 10% εισαι παλι χαμηλοτερα εστω και μισο ευρω τι συζηταμε??να παω στη eurolife της κακιας ωρας και κατι αλλες με εδρα τα βαλκανια

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, rudigarcia222 είπε

παιδες εγω εκανα στην πλατφορμα ινσουρανς σε δυο αυτοκινητα συγκριση και στην hellas μου βγηκε παλι φθηνοτερα κατα 20 ευρω ακομα και απο την κατωτερη του ινσουρανς,δοκιμασα και απευθειας σε αυτες τις εταιρειες και παλι μου βγηκε πιο κατω της hellas,οτι ανεβοκατεβαζουν το κανουν αλλα απο τη στιγμη που με το 10% εισαι παλι χαμηλοτερα εστω και μισο ευρω τι συζηταμε??να παω στη eurolife της κακιας ωρας και κατι αλλες με εδρα τα βαλκανια

Δε θέλω να σε στεναχωρεσω αλλά και εσύ στα Βαλκάνια μένεις αδερφέ! 

• Like 1
Δημοσ.

Τραγική εταιρία με υπερβολικές αυξήσεις τα τελευταία χρόνια. Και αν τους ρωτήσεις γιατί απαντάτε σε ύφος «άμα σου αρέσει». Μακριά. 

• Moderators
Δημοσ.
57 λεπτά πριν, rudigarcia222 είπε

οτι ανεβοκατεβαζουν το κανουν αλλα απο τη στιγμη που με το 10% εισαι παλι χαμηλοτερα εστω και μισο ευρω τι συζηταμε??

Πες το λοιπον, για το μισο ευρω κατω συζηταμε; Δεν ειναι "προσφορα" για εμας το μισο ευρω, ουτε το ενα ουτε τα 5. Θελουμε 10% διαφορας απο την αγορα οπως λεμε χρονια στους κανονες. Φαινεται απο σχολια οτι μαλλον δεν καλυπτεται λοιπον, οποτε κλειδωνει το θεμα.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...