Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θέλω να πάω Σερβία, μπορώ να μεταφέρω ελαιόλαδο σε τενεκέδες μέσα στο αυτοκίνητο η θα έχω πρόβλημα στα σύνορα?

Το ελαιόλαδο είναι για δώρο, δεν προορίζεται για μεταπώληση ή ποσότητα είναι περίπου 20 τενεκέδες

Επεξ/σία από Raylan
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Raylan είπε

Θέλω να πάω Σερβία, μπορώ να μεταφέρω ελαιόλαδο σε τενεκέδες μέσα στο αυτοκίνητο η θα έχω πρόβλημα στα σύνορα?

Το ελαιόλαδο είναι για δώρο, δεν προορίζεται για μεταπώληση ή ποσότητα είναι περίπου 20 τενεκέδες

Με 20 τενεκέδες θα έχεις (2-3 θα περάσουν). Επίσης, ποιος σου είπε ότι τα δώρα δεν σταματάνε στο τελωνείο και δεν φορολογούνται; 

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, TuXaKoS είπε

Με 20 τενεκέδες θα έχεις (2-3 θα περάσουν). Επίσης, ποιος σου είπε ότι τα δώρα δεν σταματάνε στο τελωνείο και δεν φορολογούνται; 

Το ελαιόλαδο είναι δικιάς μου παραγωγής, τι παραστατικά θα χρειαστώ για να τα περάσω από τα  Σκόπια και την Σερβία?

Τι προβλήματα θα συναντήσω και ποια είναι η διαδικασία που ακολουθείται?

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Raylan είπε

Το ελαιόλαδο είναι δικιάς μου παραγωγής, τι παραστατικά θα χρειαστώ για να τα περάσω από τα  Σκόπια και την Σερβία?

Τι προβλήματα θα συναντήσω και ποια είναι η διαδικασία που ακολουθείται?

Κάθε χώρα έχει και διαφορετικούς κανονισμούς οπότε πρέπει να το ψάξεις περισσότερο. Σίγουρα θα χρειαστεί χημική ανάλυση κτλ. Το ότι το παράγεις εσύ, μάλλον δυσκολεύει τη διαδικασία. 

Δημοσ.

Ισως πρεπει να εχεις μαζι σου το χαρτι απο το ελαιοτριβειο που να "αποδεικνυειει" οτι ειναι δικο σου και παραγωγη σου

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Raylan είπε

20 τενεκέδες για δώρο;;;; Θα σε πιστέψουν σίγουρα..... 🤣

• Like 2
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

20 17κιλους;

Βαλε και μερικούς 5κιλους για τον δρόμο!

Ναι, περίπου 340 κιλά.. τα 5 κιλα θα είναι για τους Σκοπιανούς?? 😁😁

32 λεπτά πριν, andreas1gr είπε

20 τενεκέδες για δώρο;;;; Θα σε πιστέψουν σίγουρα..... 🤣

Δεν είναι μεγάλη ποσότητα.. 

1 ώρα πριν, TuXaKoS είπε

Κάθε χώρα έχει και διαφορετικούς κανονισμούς οπότε πρέπει να το ψάξεις περισσότερο. Σίγουρα θα χρειαστεί χημική ανάλυση κτλ. Το ότι το παράγεις εσύ, μάλλον δυσκολεύει τη διαδικασία. 

55 λεπτά πριν, Amaretos είπε

Ισως πρεπει να εχεις μαζι σου το χαρτι απο το ελαιοτριβειο που να "αποδεικνυειει" οτι ειναι δικο σου και παραγωγη σου

Θα πάρω στο τελωνείο να ρωτήσω, να δω και τι θα μου πούνε εκεί..

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Raylan είπε

Το ελληνικό τελωνείο τι να σου πει;Τα ξενα που θα περάσεις πρέπει να ξες τι και πως .

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Το ελληνικό τελωνείο τι να σου πει;Τα ξενα που θα περάσεις πρέπει να ξες τι και πως .

Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να περάσει τέτοια ποσότητα από οτιδήποτε (Κρασί, λάδι, σιτάρι ή οτιδήποτε βρώσιμο), χωρίς χαρτιά, έλεγχο και κόστος. 

Δημοσ.

Πρόβλημα με τελωνειο θα έχεις σίγουρα. 

Άρχισε από τώρα να ψάχνεις τις διαδικασίες λοιπόν. Και μάλλον θα έχεις 2-3 τελωνεία μπροστά σου, από Ελλάδα προς Σκόπια και από Σκόπια προς Σερβία. 

Δημοσ.
31 minutes ago, Raylan said:

ναι για μια δυο σαλατες.340 κιλα για προσωπικη χρηση.οκ πεστο τους το να δεις τι θα σου πουν

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ θα πάω Σερβία για διακοπές μαζί με έναν φίλο μου Σέρβο και αυτό θα είναι το λάδι της χρονιάς του.

Επειδή δεν έχω ξαναπεράσει εμπόρευμα από τα σύνορα, δεν ξέρω τι διαδικασία ακολουθείται.

Δεν είμαι έμπορος, και ούτε προορίζεται για μεταπώληση και ψάχνω να βρω τι χαρτιά χρειάζεται για να μεταφέρει ένας ιδιώτης ελαιόλαδο από την Ελλάδα στην Σερβία νόμιμα..

Επειδή θα πάω έτσι και αλλιώς εγώ ο ίδιος Σερβία και έχω τον χώρο για να φορτώσω το ελαιόλαδο θα προτιμούσα έτσι παρά να βάλω μια μεταφορική εταιρεία και να πληρώσω επιπλέον χρήματα

Επεξ/σία από Raylan
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...