Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να κάνω μια αναβάθμιση στο pc και επειδή δε γνωρίζω πολλα υπάρχει κάποιο αξιόπιστο μαγαζί να πάω να συζητήσω τι μου πρπτεινουν., τι θέλω εγώ, η να πάρω ένα έτοιμο?αν κάνω αναβάθμιση θέλω  να αλλάξω motherboard.,ram,επεξεργαστή και vga..συμφερει αναβάθμιση η αγορά νέου pc? Και επίσης η motherboard πρέπει να έχει και ένα συγκεκριμένο τσιπακι για να παίρνει τα windows 11?(έτσι διάβασα κσπου)ευχαριστώ  παιδιά 

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, follower είπε

κάποιο αξιόπιστο μαγαζί να πάω να συζητήσω τι μου πρπτεινουν

πολλά, αλλά θα χρειαστεί να ξέρουμε περιοχή, ώστε γνώστες να σου πούνε...

• Like 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Kthulhou είπε

πολλά, αλλά θα χρειαστεί να ξέρουμε περιοχή, ώστε γνώστες να σου πούνε...

Πειραια φιλε μου

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε

Εκείνο με τον G4400;

Κάτι πιο ισχυρό my friend?

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, JDROGAS είπε

Ποιο ειναι το pc;

Τη motherboard  θέλω να την αλλάξω για να βάλω τα windows 11 καθώς και τον διπύρηνο επεξεργαστή παρόλο που η motherboard εινσι ψιλοκαινουρια, Intel core διπύρηνο 3.30

2 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε

Όχι, το PC που θέλετε να αναβαθμίσετε ποιο είναι.

Από budget πόσα διαθέτετε max;

Intel διπύρηνο 3.30 ...το ποσό γύρω στα 1200 ευρω

Δημοσ.
3 ώρες πριν, follower είπε

Θέλω να κάνω μια αναβάθμιση στο pc και επειδή δε γνωρίζω πολλα υπάρχει κάποιο αξιόπιστο μαγαζί να πάω να συζητήσω τι μου πρπτεινουν., τι θέλω εγώ, η να πάρω ένα έτοιμο?αν κάνω αναβάθμιση θέλω  να αλλάξω motherboard.,ram,επεξεργαστή και vga..συμφερει αναβάθμιση η αγορά νέου pc? Και επίσης η motherboard πρέπει να έχει και ένα συγκεκριμένο τσιπακι για να παίρνει τα windows 11?(έτσι διάβασα κσπου)ευχαριστώ  παιδιά 

Καλύτερα να τα αλλάξεις όλα.

Γιατί κουτί και τροφοδοτικό θα είναι παλιά και αυτά.

Για πες πια έχεις αναλυτικά?

2 ώρες πριν, follower είπε

Intel διπύρηνο 3.30 ...το ποσό γύρω στα 1200 ευρω

Με 1200 πας σε σοβαρή αναβάθμιση.

Δημοσ.

Τελικά παιδιά είχα ξεχάσει το e shop ξέρετε αυτό το κίτρινο μαγαζί :) λαι πήγα και εκατσα κανα δίωρο με το παιδί εκεί βγαλε αυτό βάλε εκείνο κλπ και έφτιαξα ενα από την αρχή  κομμάτι κομμάτι pc γαματο πιστεύω θα βάλω 2 pic με τι έχω βαλει  εσείς που είστε αστέρια  σε αυτά πείτε μου αν έφτιαξα κάτι καλό.πειτε μου επίσης πόσο το κόβετε σε ευρώ?.ευχαριστώ πάντως για το χρόνο σας

20211124_223732.jpg

20211124_223603.jpg

Η ram είναι 2×8:)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν εξαιρέσουμε ότι βάλατε ό, τι πιο basic από μητρική γι' αυτό τον ξεκλείδωτο επεξεργαστή (πραγματικά με ξεπερνά), κατά τα άλλα μια χαρά είναι!

Επεξ/σία από Τέρης Α.
Δημοσ.

Τον τελευταιο μηνα πονανε τα ματια μου μ'αυτα που εχω δει και δε βλεπω καλα , γι αυτο λεω να βαλω μια παιχνιδαρα να παιξω να ξεχαστω λιγο

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Τέρης Α. είπε

Αν εξαιρέσουμε ότι βάλατε ό, τι πιο basic από μητρική γι' αυτό τον ξεκλείδωτο επεξεργαστή (πραγματικά με ξεπερνά), κατά τα άλλα μια χαρά είναι!

* Μία ram πήρατε ή δύο;

2×8

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...