Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Eνδιαφερομαι να αλλάξω το εξαιρετικό Μi Note 10, και τα 2 κινητα που έχω υπόψιν είναι το 11t και το Ηοnor 50.(τα βασικά που κοιτάω σε ένα smartphone είναι η κάμερα η μπαταρία και η amoled οθόνη)

To θέμα είναι ότι δεν είμαι σίγουρος κατά πόσο αξίζει η μετάβαση,και αν τα 2 αυτά τηλέφωνα είναι καλύτερα από το Mi Note 10 για να δώσω την χρηματική διαφορά που απαιτείται για το καθένα.

Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το 11t παντως δεν έχει κάποια ειδική κάμερα μόνο στην μακρο έχει τηλεφακό. Δεν νομίζω να είναι καλύτερο από αυτό που έχεις. Όσον αφορά τις κάμερες μοιάζει πολύ καλυτερο το P50, που έχει και κάμερες Leica. 

https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=11099&idPhone2=10788&idPhone3=9936

Επεξ/σία από eko13
Δημοσ.

Αν η Ηuawei είχε Google services,δεν θα υπήρχε δίλημμα!Αλλά με τρεναρει αυτό...

Απλά δεν ξέρω το Honor 50 αν είναι τόσο ανωτερο σαν συσκευή ώστε να δικαιολογει το να δώσω το κινητό μου και να βάλω και την διαφορά για να το πάρω .

Δημοσ.
1 ώρα πριν, jkidd13 είπε

Απλά δεν ξέρω το Honor 50 αν είναι τόσο ανωτερο σαν συσκευή ώστε να δικαιολογει το να δώσω το κινητό μου και να βάλω και την διαφορά για να το πάρω .

Γιατί νομίζω ότι το Honor 50 έχει Google services? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η Honor έχει "ανεξαρτητοποιηθεί" από την Huawei και τα νέα κινητά της έχουν google services.
Μέχρι πότε... δεν ξέρει κανείς. Εγώ ως παθών με Huawei, δεν θα έπαιρνα Honor καθότι.... !

p.s. αν και νομίζω για το Huawei P50 εννοούσε ο φίλος πάνω.

Επεξ/σία από stark
Δημοσ.
4 ώρες πριν, SeNNinhA είπε

Γιατί νομίζω ότι το Honor 50 έχει Google services? 

P50 έγραψε ο φίλος...

Το Ηonor 50 έχει Google services.

Δημοσ.

Σορρυ τα μπερδεψα! Honor 50 ελεγε αρα τα σεταπ των καμερων ειναι σχεδον οι αποδοσεις βεβεαια θελει ερευνα

Δημοσ.
22 ώρες πριν, jkidd13 είπε

Το πρόβλημα με το Honor 50 είναι ότι οι κάμερές του είναι κατώτερες των προσδοκιών, σύμφωνα με τους περισσότερους reviewers.
Έχουμε δηλαδή σε σχεδόν ταυτόχρονη κυκλοφορία δύο κινητά που είναι πρακτικά ίδια, το Honor 50 με GSM και μέτριες κάμερες, και το Huawei Nova 9 χωρίς GSM αλλά με καλύτερες κάμερες. Είναι και λίγο ειρωνικό δηλαδή όλο αυτό. Επίσης το Honor 50 στην τιμή που έχει τώρα μάλλον το λες και ακριβούτσικο. Έχει ήδη πέσει λίγο και ίσως αν πέσει περισσότερο να αξίζει σαν πρόταση, αλλά και πάλι, όπως ανέφερα και πιο πάνω, κανείς δεν ξέρει αν η Honor θα εξακολουθήσει να μην είναι αποκλεισμένη στο μέλλον.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, stark είπε

Το πρόβλημα με το Honor 50 είναι ότι οι κάμερές του είναι κατώτερες των προσδοκιών, σύμφωνα με τους περισσότερους reviewers.
Έχουμε δηλαδή σε σχεδόν ταυτόχρονη κυκλοφορία δύο κινητά που είναι πρακτικά ίδια, το Honor 50 με GSM και μέτριες κάμερες, και το Huawei Nova 9 χωρίς GSM αλλά με καλύτερες κάμερες. Είναι και λίγο ειρωνικό δηλαδή όλο αυτό. Επίσης το Honor 50 στην τιμή που έχει τώρα μάλλον το λες και ακριβούτσικο. Έχει ήδη πέσει λίγο και ίσως αν πέσει περισσότερο να αξίζει σαν πρόταση, αλλά και πάλι, όπως ανέφερα και πιο πάνω, κανείς δεν ξέρει αν η Honor θα εξακολουθήσει να μην είναι αποκλεισμένη στο μέλλον.

Υποτίθεται ότι δεν ανήκει πλέον στην huawei οπότε  δεν εχει περιορισμούς.

Δημοσ.
20 ώρες πριν, stark είπε

Η Honor έχει "ανεξαρτητοποιηθεί" από την Huawei και τα νέα κινητά της έχουν google services.
Μέχρι πότε... δεν ξέρει κανείς. Εγώ ως παθών με Huawei, δεν θα έπαιρνα Honor καθότι.... !

p.s. αν και νομίζω για το Huawei P50 εννοούσε ο φίλος πάνω.

3 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Υποτίθεται ότι δεν ανήκει πλέον στην huawei οπότε  δεν εχει περιορισμούς.

Ναι, το έχω αναφέρει πιο πάνω :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...