Ukforthemoment Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Τι παπάς παίζει σε αυτό το νήμα;;;;;;;;;;; 3
evabb Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Θα σου πω τι συμβαινει οταν πραγματοποιειται το εν λογω σεναριο. Βαριεσαι αφορητα! Το ζω αυτο καθε καλοκαιρι αφου ειμαι καθηγητρια. Μολις φυγει η κουραση και ξελαμπικαρει το μυαλο, αν δεν εχεις να πας κανενα ταξιδακι, στις 2 εβδομαδες πανω πλητεις οσο δεν παει αλλο. Το ιδανικο ειναι να δουλευεις αλλα παραλληλα να εχεις και χρονο να κανεις πραγματα που σε ευχαριστουν. 1
Vigilante1319 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 οσοι βαριεστε αφορητα την ζωη σας προσφερομαι να ανταλλαξουμε τις ζωες μας . 1
ifollowrivers Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, Lucifer είπε Ωραίος, άμα σου πηδήξει και κάνας κολλητός τη γκόμενα να τον συγχαρείς και αυτόν τον μάγκα. Αυτοί τα φάγανε και ακόμα έχουν και τρώνε. Εσύ ζεις μεροδούλι μεροφάι. Εσύ είσαι πιο μάγκας ή αυτοί; 1
evabb Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 18 λεπτά πριν, Vigilante1319 είπε οσοι βαριεστε αφορητα την ζωη σας προσφερομαι να ανταλλαξουμε τις ζωες μας . Σαφεστατα, γιατι κανενας δεν εχει προβληματα μονο ο εαυτος μας. Η ανωριμοτητα παει συννεφο... 2
Lucifer Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 9 λεπτά πριν, ifollowrivers είπε Αυτοί τα φάγανε και ακόμα έχουν και τρώνε. Εσύ ζεις μεροδούλι μεροφάι. Εσύ είσαι πιο μάγκας ή αυτοί; Υπάρχουν τόσα πράγματα που μ' αρέσουν περισσότερο απ' το φαΐ και που αυτοί δεν έχουν που θα πω πως είμαι εγώ ο μάγκασζ. 1
valkon Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Λοιπόν για να τελειώνουμε. Δεν υπάρχει ευτυχία όταν είσαι υπάλληλος και δουλεύεις για άλλον. Οι γυμναστικές, τα χόμπι και τα λοιπά ψέματα είναι καθαρό cope. Ας δούμε την πραγματικότητα επιτέλους. 2 1
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 7 λεπτά πριν, valkon είπε Λοιπόν για να τελειώνουμε. Δεν υπάρχει ευτυχία όταν είσαι υπάλληλος και δουλεύεις για άλλον. Οι γυμναστικές, τα χόμπι και τα λοιπά ψέματα είναι καθαρό cope. Ας δούμε την πραγματικότητα επιτέλους. Δε σου απαγορεύει κανένας να κάνεις κάτι μόνος, σαφώς τότε θα πρέπει να αναλάβεις όλο το ρίσκο και την ευθύνη μόνος.
tonkpils Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Αυτό το σιγουρακι το "θα αυξηθούν οι μισθοί να ζήσουμε αξιοπρεπώς" πόσο σίγουροι είσαστε πως μόλις δουν τους αυξημένους μισθούς οι ιδιοκτήτες ακινήτων δεν θα ανεβάσουν και τα ενοίκια τους; Δεν μένω στην ιδέα του ότι δεν πρέπει να αυξηθούν οι μισθοί αλλά δυστυχώς από όπου και αν το πιάσεις πάλι νέα προβλήματα δημιουργούνται. Ένας φαύλος κύκλος.
ifollowrivers Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 29 λεπτά πριν, Lucifer είπε Υπάρχουν τόσα πράγματα που μ' αρέσουν περισσότερο απ' το φαΐ και που αυτοί δεν έχουν που θα πω πως είμαι εγώ ο μάγκασζ. Συνέχισε να ψεύδεται στον εαυτό σου, εάν αυτό σε κάνει να νιώθεις καλύτερα 🤷♂️
DrLo Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, Sevando είπε Λοιπον, παιδια ενω σκεφτομουνα μου ηρθε αυτο το θεμα στο μυαλο μου και θελοντας να το βαλω ως topic και αναρωτιωμουνα... πως θα ηταν η ζωη αμα δεν υπηρχαν δουλειες και απλα να ζουσαμε στην ελευθερια μας... στο να ασχολουμαστε με την καθημερινη ζωη μας με οποιαδηποτε hobby, anime, games και βολτες με φιλους η καποιο ταξιδι?. Εγω παντα θα ηθελα να εχω αυτην την ελευθερια... αφου ποτε δεν με ικανοποιουσαν για καποιο λογο οι δουλειες... οχι οτι δεν θα θελα να δουλευψω αλλα κυριως ειναι το πως ενιωθα. Τι λετε εσεις? Μα και τώρα την έχεις αυτή την ελευθερία, κανείς δε σε αναγκάζει να δουλέψεις. Βασικά ΟΛΟΙ έχουν την επιλογή να μη δουλέψουν. Αν το παραπάνω σου φαίνεται παράλογο είναι γιατί ... για κάποιο λόγο υπάρχουν οι δουλειές, δεν βγήκαν επιεδή κάποιος κάποτε σκέφτηκε, "ρε συ Μπάμη, μόλις ανακάλυψα τις δουλειές" και αυτό δεν είναι μόνο στους ανθρώπους, όλα τα ζώα δουλέυουν, από μέλισσες μέχρι κάστορες ξέρωγω, δεν έιναι ανθρώπινη "πατέντα". Δεν υπάρχει ζωή στο πλανήτη που απλά υπάρχει χωρίς να "δουλέυει" για να υπάρχει, και απλά "για να παιζει στο κομπιουτερ" ... είναι σαν να ανρωτιέσαι "πως θα ήταν η ζωή μας χωρίς σεξ ή χωρίς οξυγόνο πχ" ... ε δε θα ήταν. Η ζωή σου υπάρχει επειδή - μεταξύ άλλων - υπάρχουν και δουλειές. Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2021 από DrLo
Kostasspil Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 52 minutes ago, valkon said: Δεν υπάρχει ευτυχία όταν είσαι υπάλληλος και δουλεύεις για άλλον. Μην το συζητάς, απ όταν άνοιξα το γραφείο πλέω σε πελάγη ευτυχίας. Δεν ξέρω πως την πάλευα τόσα χρόνια στη μίζερη ζωή του υπαλλήλου. Τι άλλο θα διαβάσουμε εδώ μέσα 1
The_Judas Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Τον ιδανικό είναι να βρεις μια ισορροπία μεταξύ δουλειάς και ελεύθερου χρόνου. και γω σκέφτομαι ορισμένες φορές πως θα ήταν η ζωή αν μπορούσα να κάνω μόνο χόμπι, γυμναστική, διασκέδαση, παιχνίδια, ταινίες, εξόδους καφέδες, μπύρες κλπ. Στην πράξη πιστεύω ότι οι περισσότεροι που έχουν αυτή την επιλογή ίσως κατέληγαν να γίνουν λαπαδες απο τη βαρεμάρα ή καμενοι. λίγοι θα μπορούσαν να βρουν την απόλυτη ισορροπία μεταξύ του νους υγιής, σώμα υγιές και διασκέδαση. Έχω ορισμένους γνωστούς που έχουν την δυνατότητα να μην εργάζονται αλλά δεν βλέπω να είναι περισσότερο ευτυχισμένοι, πολλές το αντίθετο... Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2021 από The_Judas
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, Sevando είπε Λοιπον, παιδια ενω σκεφτομουνα μου ηρθε αυτο το θεμα στο μυαλο μου και θελοντας να το βαλω ως topic και αναρωτιωμουνα... πως θα ηταν η ζωη αμα δεν υπηρχαν δουλειες και απλα να ζουσαμε στην ελευθερια μας... στο να ασχολουμαστε με την καθημερινη ζωη μας με οποιαδηποτε hobby, anime, games και βολτες με φιλους η καποιο ταξιδι?. Εγω παντα θα ηθελα να εχω αυτην την ελευθερια... αφου ποτε δεν με ικανοποιουσαν για καποιο λογο οι δουλειες... οχι οτι δεν θα θελα να δουλευψω αλλα κυριως ειναι το πως ενιωθα. Τι λετε εσεις? Μπορείς κάλλιστα. Κερδίζεις στο Τζόκερ μερικά εκατομμύρια ή είσαι επαγγελματίας γιος και δουλεύουν άλλοι για να κάνεις εσύ τη ζωαρα σου. Θυμάμαι Γερμανία την προσφώνηση "Beruf Sohn", δηλαδή τι δουλειά κάνεις και απαντάς "γιος". Ελεύθερη μετάφραση. Επίσης εν μέρει αν έχεις πολλά ακίνητα και εισπράττεις ενοίκια,αλλά εκεί πάλι, αν είναι πολλά τα ακίνητα και είσαι εσύ ο μόνος υπεύθυνος, έχει πολλά τρεξίματα. Ζωή χωρίς δουλειές δεν γίνεται. Για να γράψεις εσύ τη κοτσάνα σου στο smartphone σου, δούλεψαν πολλά άτομα. Πάρα πολλά. Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2021 από jmmys
insomniac01 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Εγώ αρκετούς γνωστούς με ένα καρό λεφτά από διαμερίσματα. Κανένας δεν είναι χαρούμενος. Όλοι θέλουν να παράγουν κάτι. Η πολύ ελευθερία δεν κάνει καλό. Πρέπει να έχεις στόχους. Αλλιώς θα σε πιάσει κατάθλιψη. Για τρολοθεμα πάντως δεν είναι και άσχημο 4/10 από εμένα. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις