Προς το περιεχόμενο

H ζωη χωρις δουλειες...

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπον, παιδια ενω σκεφτομουνα μου ηρθε αυτο το θεμα στο μυαλο μου και θελοντας να το βαλω ως topic και αναρωτιωμουνα... πως θα ηταν η ζωη αμα δεν υπηρχαν δουλειες και απλα να ζουσαμε στην ελευθερια μας... στο να ασχολουμαστε με την καθημερινη ζωη μας με οποιαδηποτε hobby, anime, games και βολτες με φιλους η καποιο ταξιδι?. Εγω παντα θα ηθελα να εχω αυτην την ελευθερια... αφου ποτε δεν με ικανοποιουσαν για καποιο λογο οι δουλειες... οχι οτι δεν θα θελα να δουλευψω αλλα κυριως ειναι το πως ενιωθα. Τι λετε εσεις?

Επεξ/σία από Sevando
  • Απαντ. 105
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Όλοι θα θέλαμε ουρανοκατέβατα λεφτά αν αυτό εννοείς. Γιατί αναφέρεις χόμπυ και για να τα ικανοποιήσεις χρειάζεσαι αρκετά λεφτά σε κάποιες περιπτώσεις.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Μόλις τώρα, bbbb είπε

Καλά θα ήταν αλλά που θα έβρισκες τα χρήματα για να κάνεις όλα αυτά που λες?

ελα ντε σωστο και αυτο... 

1 λεπτό πριν, Charismo είπε

Όλοι θα θέλαμε ουρανοκατέβατα λεφτά αν αυτό εννοείς. Γιατί αναφέρεις χόμπυ και για να τα ικανοποιήσεις χρειάζεσαι αρκετά λεφτά σε κάποιες περιπτώσεις.

μαλλον κατι τετοιο...

1 λεπτό πριν, Charismo είπε

Παντως θυμαμαι το ποσο βολευομουνα με τα χαρτζιλικια να φτιαξω pc ολοκληρο και να παρω οθονη και οντως hobby θελει πολλα λεφτα.

Επεξ/σία από Sevando
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, shikabalas είπε

Αμα δεν υπηρχαν δουλειες ποιος θα εφτιαχνε τα games, animes κτλ που θες να απολαμβανεις εσυ? Ποιος θα σε πηγαινε απο το ενα σημειο στο αλλο για τα ταξιδια σου?

Ουσιαστικα δεν θες να μην υπαρχουν δουλειες, θες εσυ να μην εχεις δουλεια. 😄

Μωρε δεν εχεις και αδικο αλλα και να ηθελα να μην υπαρχουν... δυστυχως υπαρχουν. Παντως πολυ δυσκολο για δουλεια στην περιοχη μου. 😋

Επεξ/σία από Sevando
Δημοσ.

υπεροχη ειναι αυτη η ζωη,απιστευτη χαλαροτητα,ποτακια ταβερνες οποτε γουσταρεις.Γυμναστικη παντα ξεκουραστος και καλοκοιμησμενος.

Διαλεγεις ενα επαγγελμα εποχικο και εχεις 5 μηνες που καθεσαι καθε χρονο.Υπο την προυποθεση να σε φτανουν τα λεφτα.

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, 3DJIN είπε

υπεροχη ειναι αυτη η ζωη,απιστευτη χαλαροτητα,ποτακια ταβερνες οποτε γουσταρεις.Γυμναστικη παντα ξεκουραστος και καλοκοιμησμενος.

Διαλεγεις ενα επαγγελμα εποχικο και εχεις 5 μηνες που καθεσαι καθε χρονο.Υπο την προυποθεση να σε φτανουν τα λεφτα.

εποχικο επαγγελμα λες... για περι OAED και κατι τετοιο?. Διορθωσε με αν κανω λαθος.

Μόλις τώρα, Nabuko είπε

Βρες μια θείτσα με πολλά λεφτά και παντρέψου την

αμα υπαρχουν 😂

Δημοσ.

Με θλίβει το γεγονός που στην νεολαία κυριαρχεί στη η πεποίθηση ότι η δουλειά είναι κακή, ο καπιταλισμός είναι κακός, θα έπρεπε όλη μέρα να καθόμαστε. 

Αυτό πού έχω παρατηρήσει, και το βλέπω και στον εαυτό μας βέβαια είναι ότι από τους millennials και μετά η ανθρωπότητα δεν έχει μάθει ότι υπάρχει και η ... βαρεμάρα. Έχουμε μάθει να απασχολούμε τα μυαλά μας συνέχεια με κάτι και όλη αυτή η υπερδιέγερση μόνο σε καλό δε θα οδηγήσει. Εγώ το βλέπω αυτό στον εαυτό μου και σκέφτομαι πολύ σοβαρά να ζητήσω βοήθεια απεξάρτησης. 

• Like 3
  • Thanks 1
  • Confused 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, ifollowrivers είπε

Με θλίβει το γεγονός που στην νεολαία κυριαρχεί στη η πεποίθηση ότι η δουλειά είναι κακή, ο καπιταλισμός είναι κακός, θα έπρεπε όλη μέρα να καθόμαστε. 

Αυτό πού έχω παρατηρήσει, και το βλέπω και στον εαυτό μας βέβαια είναι ότι από τους millennials και μετά η ανθρωπότητα δεν έχει μάθει ότι υπάρχει και η ... βαρεμάρα. Έχουμε μάθει να απασχολούμε τα μυαλά μας συνέχεια με κάτι και όλη αυτή η υπερδιέγερση μόνο σε καλό δε θα οδηγήσει. Εγώ το βλέπω αυτό στον εαυτό μου και σκέφτομαι πολύ σοβαρά να ζητήσω βοήθεια απεξάρτησης. 

Υπαρχει πιστευω σε ενα μερος της κοινοτητα μας οσον αφορα για αυτην την πεποιθεση οτι ειναι η δουλεια κακη σε καποιες κατηγοριες, καποιοι απο μας σκεφτονται καπως ετσι αλλα... ετσι οπως εγιναν τα πραγματα που δεν πληρωνουν καν οσο πληρωναν, νταξη.

Επεξ/σία από Sevando
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, ifollowrivers είπε

Οταν οι τελευταιες γενιες ως επι το πλειστον εχουν να ερθουν αντιμετωπες με 10ωρα των 570 ευρω,τοτε τι περιμενεις?

Να ειχαμε εποχες ενδοξου ορθοδοξου πασοκ που σε μια νυχτα επαιρνες αυξηση 250Ε σαν δημοσιος,τοτε θα συζηταγαμε σε ποια μπουζουκια θα τα ετρωγες και απο ποια τραπεζα σου δινουν το μπουζουκοδανειο πιο γρηγορα.

Επεξ/σία από Dantε
  • Like 14
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, Dantε είπε

Οταν οι τελευταιες γενιες ως επι το πλειστον εχουν να ερθουν αντιμετωπες με 10ωρα των 570 ευρω,τοτε τι περιμενεις?

Να ειχαμε εποχες ενδοξου ορθοδοξου πασοκ που σε μια νυχτα επαιρνες αυξηση 250Ε σαν δημοσιος,τοτε θα συζηταγαμε σε ποια μπουζουκια θα τα ετρωγες και απο ποια τραπεζα σου δινουν το μπουζουκοδανειο πιο γρηγορα.

650 σε security παρε παραδειγμα... φιλος μου εβγαζε 650 ευρω για τοσες ωρες σε security γιατι αυξησαν το μισθο απο τι καταλαβα...

Επεξ/σία από Sevando
Δημοσ.
14 minutes ago, Dantε said:

Αυτο δεν ειναι σκεπτικο, οι συνθηκες ειναι αυτες και σε αυτες καλουμαστε ολοι να επιβιωσουμε. Αν ηταν ετσι θα καθομασταν ολοι ανεργοι μεχρι να φτασει ο μισθος στο χιλιαρικο

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Kostasspil είπε

Αυτο δεν ειναι σκεπτικο, οι συνθηκες ειναι αυτες και σε αυτες καλουμαστε ολοι να επιβιωσουμε. Αν ηταν ετσι θα καθομασταν ολοι ανεργοι μεχρι να φτασει ο μισθος στο χιλιαρικο

που δεν νομιζω να φτασει ουτε καν στο χιλιαρικο... 😂

Επεξ/σία από Sevando
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...