Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σας. Πρόσφατα είχα μια βλάβη σε έναν tamron 70-300 vc για canon, όπου μάλλον είναι η καλωδιοταινια του διαφράγματος κομμένη. Μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο αξιόπιστο μαγαζί για επισκευές στην Ελλάδα; Θα επιθυμούσα κάπου στην Κρήτη αλλά αν είναι να τον κλαίω τον στέλνω και πιο μακριά. Κάπου εδώ διάβασα για το photo camera repair στη Θεσσαλονικη γνωρίζει κάνεις; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απο το fb πληροφορίες που εχουν ρωτήσει και άλλοι για service tamron

Πικόπουλος Φίλιππος ΛΕΚΚΑ 26 ΑΘΗΝΑ 10562 210-3225650 [email protected]

http://photocameraservice.gr/

https://inlens.gr/

Σε ερώτηση που εκανα στον Αρη Καραμπά (Nikon service) μου ειχε πει δυστυχώς δεν εχουμε Ελλάδα ανταλλακτικά για φακους tamron..

Κάνε και μια ερώτηση στον Τσακναρίδη (επίσημο service canon/sigma)

http://www.camerarepair.gr/el/

Τον εχω τον 70 300 VC, σε εμενα μια παιζει το VC μια δε παίζει..θελει on off on off το διακοπτακι και αν θελήσει ξεκολλάει..

Μου είπε στο service αστον μη τον ανοίξουμε τωρα γιατί δε ξερω τι βρω μπροστά μου και μπορει να αν λυσω το διακοπτακι (που ειναι επανω στο κύκλωμα) να μη ξαναπαίξει ποτε..και ανταλλακτικά λιγο δύσκολη υπόθεση..άστο να χαλασει εντελώς και δοκιμάζουμε τότε..

Επεξ/σία από Ntinlanden
Δημοσ.

Το πρώτο λινκ που δίνεις είναι το μαγαζί που λέω στο πρώτο μήνυμα. Θα το ψάξω λίγο καλύτερα και από τσακναριδη. Να σου πω την αλήθεια θα δοκίμαζα να τον ανοίξω αλλά δεν βρίσκω καλωδιοταινία για canon πουθενά στο νετ. Μονό για nikon έχουν όλοι. Σε ευχαριστώ παντως

Δημοσ.
2 ώρες πριν, antonis_123 είπε

Το πρώτο λινκ που δίνεις είναι το μαγαζί που λέω στο πρώτο μήνυμα. Θα το ψάξω λίγο καλύτερα και από τσακναριδη. Να σου πω την αλήθεια θα δοκίμαζα να τον ανοίξω αλλά δεν βρίσκω καλωδιοταινία για canon πουθενά στο νετ. Μονό για nikon έχουν όλοι. Σε ευχαριστώ παντως

Είναι γνωστή υπόθεση η εύκαμπτη ταινία που ελέγχει το διάφραγμα και έχει να κάνει πως δεν ψάχνει κανείς στο δίκτυο πριν αγοράσει κάποιον παρόμοιο φακό , για τυχόν προβλήματα που εμφανίστηκαν . Ειδικά σε κατασκευές όπου το βαρέλι είναι μεγάλο σε μήκος και η ταινία αναγκάζεται να ακολουθήσει εσωτερικά αυτή την διαδρομή , με αποτέλεσμα να τσακίζει , διακόπτοντας το κύκλωμα . 

Μόνη λύση είναι να τον δώσετε έξω για επισκευή . 

Δημοσ.
11 ώρες πριν, babisskg είπε

Είναι γνωστή υπόθεση η εύκαμπτη ταινία που ελέγχει το διάφραγμα και έχει να κάνει πως δεν ψάχνει κανείς στο δίκτυο πριν αγοράσει κάποιον παρόμοιο φακό , για τυχόν προβλήματα που εμφανίστηκαν . Ειδικά σε κατασκευές όπου το βαρέλι είναι μεγάλο σε μήκος και η ταινία αναγκάζεται να ακολουθήσει εσωτερικά αυτή την διαδρομή , με αποτέλεσμα να τσακίζει , διακόπτοντας το κύκλωμα . 

Μόνη λύση είναι να τον δώσετε έξω για επισκευή . 

Γνωστο το προβλημα όντως αλλά δεν υπολόγιζα ότι θα βγει στα χερια μου. Με αυτόν τον φόβο ζω με όλους τους ζουμ φακούς μου.

• Like 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, antonis_123 είπε

Γνωστο το προβλημα όντως αλλά δεν υπολόγιζα ότι θα βγει στα χερια μου. Με αυτόν τον φόβο ζω με όλους τους ζουμ φακούς μου.

Θα πάω σήμερα να δώσω έναν Tokina για μία μικροεπισκευη και θα σε ενημερώσω αν ο Κος Παναγιώτης έχει λύση μαζί με πιθανό κόστος . 

Δημοσ.

Και αν υπάρχει ανταλλακτικό για τον συγκεκριμένο φακό. Στέλνω φωτό. Αν με θυμιθεις τι να πω ρε φίλε. Χίλια ευχαριστω

2021938.jpg

Δημοσ.
Στις 26/11/2021 στις 8:57 ΠΜ, antonis_123 είπε

Και αν υπάρχει ανταλλακτικό για τον συγκεκριμένο φακό. Στέλνω φωτό. Αν με θυμιθεις τι να πω ρε φίλε. Χίλια ευχαριστω

2021938.jpg

Δεν σε ξέχασα , θα έχω σύντομα νέα ώστε να έχεις μία εικόνα . Φυσικά εφόσον καταλήξεις σε κάτι τέτοιο δλδ την επισκευή , θα πρέπει να έρθεις σε επικοινωνία με τον Κο Παναγιώτη και να τον στείλεις φυσικά με δικά σου έξοδα , όπως και να τον παραλάβεις με τον ίδιο τρόπο . Αν θελήσεις μπορώ να σου στείλω το τηλέφωνο του μέσω PM , ώστε να ρωτήσεις μόνος σου . Όπως θελήσεις εσύ . Αλλιώς περιμένεις να σου πω .

Δημοσ.
Στις 24/11/2021 στις 11:24 ΠΜ, antonis_123 είπε

Καλημέρα σας. Πρόσφατα είχα μια βλάβη σε έναν tamron 70-300 vc για canon, όπου μάλλον είναι η καλωδιοταινια του διαφράγματος κομμένη. Μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο αξιόπιστο μαγαζί για επισκευές στην Ελλάδα; Θα επιθυμούσα κάπου στην Κρήτη αλλά αν είναι να τον κλαίω τον στέλνω και πιο μακριά. Κάπου εδώ διάβασα για το photo camera repair στη Θεσσαλονικη γνωρίζει κάνεις; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Μίλησα σήμερα με τον Κο Παναγιώτη , ναι μεν , αλλά τα πράγματα είναι κάπως δύσκολα . Αν θέλεις πες μου ώστε να σου στείλω μέσω PM το τηλ του για περαιτέρω ενημέρωση σου . Τον έχω ενημερώσει σχετικά .

• 9 μήνες μετά...
Δημοσ.

Kαλημερα . και εγω εχω το ιδιο ακριβως θεμα. Το VC τρεμει οποτε θελει . Μεταχειρισμένο πηρα τον φακο και ο καλος πωλητης μου το εκρυψε . Τι θα βγαλει στο μελλον δεν ξερω .το θεμα ειναι αν υπαρχει καπου να τον στειλω για επισκευη και εαν συμφερει !!!

Δημοσ.
2 ώρες πριν, sech770 είπε

Kαλημερα . και εγω εχω το ιδιο ακριβως θεμα. Το VC τρεμει οποτε θελει . Μεταχειρισμένο πηρα τον φακο και ο καλος πωλητης μου το εκρυψε . Τι θα βγαλει στο μελλον δεν ξερω .το θεμα ειναι αν υπαρχει καπου να τον στειλω για επισκευη και εαν συμφερει !!!

Όχι , δεν συμφέρει διότι εκτός από την επισκευή πρέπει στην συνέχεια να πάει στην Γερμανία για calibration .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...