Προς το περιεχόμενο

Crocs.eu Black Friday Sale up to 50%

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, sifis_1908 είπε

Τίποτα και από άλλο browser το ίδιο μόλις επιλέξω χώρα χρεώνει μεταφορικα

Μόλις δοκίμασα από το κινητό να κάνω μια εικονική παραγγελία και το δέχεται κανονικά... σίγουρα δεν κάνεις κάτι λάθος?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επιλέγω το προϊόν πάω στο καλάθι βάζω τον κωδικό και τον δέχεται.πατάω continue και εκεί που ζητάει διεύθυνση κλπ μόλις επιλέξω χώρα βάζει και μεταφορικά

64593B7B-CBC7-401D-A231-9CAB68117524.png

Επεξ/σία από sifis_1908
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, sifis_1908 είπε

Επιλέγω το προϊόν πάω στο καλάθι βάζω τον κωδικό και τον δέχεται.πατάω continue και εκεί που ζητάει διεύθυνση κλπ μόλις επιλέξω χώρα βάζει και μεταφορικά

64593B7B-CBC7-401D-A231-9CAB68117524.png

"Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά"...τι να πω...το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι οτι η αξία προιόντων στο καλάθι σου είναι σχετικά χαμηλή...απλά για δοκιμή για βάλε κάτι λίγο μεγαλύτερης αξίας ή πρόσθεσε ένα προιόν ακόμα για να δεις...εμένα πάντως μου δούλεψε κανονικά για κάτι παιδικά αξίας 18ευρώ.

Επεξ/σία από d300s
Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους! Από σήμερα έχουν ενημερώσει τη προσφορά για Cyber Monday έως 60%. 

Επίσης λειτουργεί ακόμη και το promo code για δωρεάν μεταφορικά FREEDEL.

Καλές αγορές!

• Like 1
Δημοσ.
Στις 24/11/2021 στις 8:49 ΠΜ, d300s είπε

Έχουμε και εφέτος την καθιερωμένη προσφορά απο την Crocs.eu που σε αρκετά μοντέλα η έκπτωση φθάνει το 50%

Μάλιστα και εφέτος δουλεύει συγχρόνως και ο κωδικός για δωρεάν μεταφορικά: FREEDEL

https://www.crocs.eu/c/black-friday-sale

Καλές αγορές!

Μολις παραγγειλα κατι rain boots για τους μικρους, ενα νουμερο μεγαλυτερο τους εβαλα,ο θεος βοηθος

Καλη προσφορα

Ευχαριστω

• Thanks 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Έχετε κάποιο update στο tracking; Το δικό μου από 26 Νοεμβρίου είναι σε κατάσταση: The parcel data was entered into the GLS IT system, the parcel was not yet handled over to GLS.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...