Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 2/1/2022 στις 7:02 ΜΜ, chriskourou είπε

Επίσης, για αναπαραγωγή 4Κ υλικού (αλλά και netflix) προτιμήστε τον ενσωματωμένο player εκτός αν σκοπεύετε να δώσετε ΠΟΛΛΑ χρήματα για ένα πολύ καλό μέσο. 

Δε με βολεύει τόσο γιατί κατεβαίνει η ταινία στο pc/laptop και δε θέλω να χάνω χρόνο να την περνάω σε άλλα μέσα αλλά να παίζει απευθείας δικτυακά είτε από android box είτε από την TV. Οπότε δοκιμάζοντας προς το παρόν μέσω PLEX κλπ σε κάποιες ταινίες που δοκίμασα πχ Dune 4k υπάρχει κάποιο bug με τους υπότιτλους και κολλάει ενώ αν τους βγάλω τότε παίζει κανονικά η ταινία. Οπότε φαίνεται ότι χρειάζομαι box και δεν ξέρω τι εννοείς με το πολύ καλό αλλά έχω το android box της Cosmote (ΗΥ4415) που υποστηρίζει 4K Dolby Vision και φαίνεται ικανοποιητικό εκ πρώτης (αν εξαιρέσεις ότι αναφέρει ότι παίζει στα 5GHz αλλά εγώ μόνο 2.4 κανάλια βλέπω)

Δημοσ.
3 ώρες πριν, ghortman είπε

Δε με βολεύει τόσο γιατί κατεβαίνει η ταινία στο pc/laptop και δε θέλω να χάνω χρόνο να την περνάω σε άλλα μέσα αλλά να παίζει απευθείας δικτυακά είτε από android box είτε από την TV. Οπότε δοκιμάζοντας προς το παρόν μέσω PLEX κλπ σε κάποιες ταινίες που δοκίμασα πχ Dune 4k υπάρχει κάποιο bug με τους υπότιτλους και κολλάει ενώ αν τους βγάλω τότε παίζει κανονικά η ταινία. Οπότε φαίνεται ότι χρειάζομαι box και δεν ξέρω τι εννοείς με το πολύ καλό αλλά έχω το android box της Cosmote (ΗΥ4415) που υποστηρίζει 4K Dolby Vision και φαίνεται ικανοποιητικό εκ πρώτης (αν εξαιρέσεις ότι αναφέρει ότι παίζει στα 5GHz αλλά εγώ μόνο 2.4 κανάλια βλέπω)

Κατάλαβα. "Πολύ καλό" εννοώ με καλύτερο επεξεργαστή από αυτόν της τηλεόρασης. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παντως Dune Wrath of Man 2021 UHD BluRay 2160p TrueHD Atmos 7.1 DV HEVC/ HEVC releases που κατέβασα δεν εντυπωσιάστηκα σαν να έπαιζε flickering στην TV ή κάτι σαν θολούρα. Αναγνώριζε φυσικά ότι είναι HDR και έχω αλλάξει τις ρυθμίσεις σε cinema/filmmaker ώστε να είναι όσο πιο φυσικό το home cinema. Δεν μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς φταίει αλλά περίμενα πιο εντυπωσιακό το 4k HDR/DV.

ΥΓ. Όταν δοκιμάσα από Youtube να παίξει video 8k SDR ή σε 4k HDR το Gemini man τότε έπαθα πραγματικά πλάκα. Δεν ξέρω αν αλλάζει η συχνότητα ανανέωσης (100-120Hz) και είναι μεγαλύτερη σε αυτά τα video αλλά περίμενα σε ταινίες 4κ με αυτό το bitrate να πάθαινα πλάκα

2 ώρες πριν, chriskourou είπε

Κατάλαβα. "Πολύ καλό" εννοώ με καλύτερο επεξεργαστή από αυτόν της τηλεόρασης. 

Τι να σου πω, μόνο το Shield Pro έχω στα υπόψιν για κάτι πολύ καλό αλλά θα εξαντλήσω το SKYWORTH HY4415 Android TV Box της Cosmote και αν δε μείνω ικανοποιημένος ίδομεν...

Επεξ/σία από ghortman

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...