SpyrosJDM Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Χαίρετε. Πρόσφατα αγόρασα μια LG C1 48" για gaming και Netflix. Έχω 2 απορίες. Η πρώτη είναι σχετικά με το πολυσυζητημένο burn in και πόσες πιθανότητες έχω να το πάθω παίζοντας μόνο παιχνίδια για μερικές ώρες την ημέρα. Η δεύτερη ερώτηση αφορά το HGIG στις ρυθμίσεις του HDR. Όλοι λένε να το ενεργοποιήσεις επειδή και καλά έχει πιο σωστή εικόνα αλλά εμένα μου φαίνεται πολύ σκοτεινό ρε παιδιά. Θα ήθελα να ακούσω γνώμες σχετικά με αυτά τα 2 θέματα από άτομα που έχουν την ίδια η παρόμοια τηλεόραση και έχουν εμπειρία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gpapad20 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Hgig το έχω στο on αλλιώς πολύ ακουαδι όσο αφορά το ps5 για κάποιο περίεργο λόγω έχω στο automatic το rgb και το black lvl στην c1 στο limited άλλιως μου βγάζει γκρίζο στην εικόνα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpyrosJDM Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, gpapad20 είπε Hgig το έχω στο on αλλιώς πολύ ακουαδι όσο αφορά το ps5 για κάποιο περίεργο λόγω έχω στο automatic το rgb και το black lvl στην c1 στο limited άλλιως μου βγάζει γκρίζο στην εικόνα Εγώ τα έχω όλα στο automatic και μου το βάζει στο full. Ποσο καιρό την έχεις τη τηλεόραση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gpapad20 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 1 μηνα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpyrosJDM Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 37 λεπτά πριν, gpapad20 είπε 1 μηνα Αα ήθελα να σε ρωτήσω αν είχες κανένα πρόβλημα με burn in αλλά είσαι καινούριος και εσυ 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gpapad20 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Νωρίς ακομα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kyrgeorge Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Kαλησπέρα, Να ρωτήσω αν υπάρχει δυνατότητα να ακούς ραδιοφωνικούς σταθμούς στην C1 ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Super Moderators Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 15 hours ago, kyrgeorge said: Kαλησπέρα, Να ρωτήσω αν υπάρχει δυνατότητα να ακούς ραδιοφωνικούς σταθμούς στην C1 ? Προφανώς ακούς όσους εκπέμπουν μέσα από την Digea (ΕΡΤ) και απο κει και πέρα υπάρχουν και εφαρμογές μέσα στο app store για να ακούς online ραδιοφωνικούς σταθμούς (mytuner, κλπ) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kyrgeorge Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Τελειο το mytuner... Thanks! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Super Moderators Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 4 hours ago, kyrgeorge said: Τελειο το mytuner... Thanks! Να θυμάσαι μόνο να απενεργοποιείς την οθόνη από τη σχετική επιλογή στο μενού όταν ακούς μόνο μουσική ώστε να αποφύγεις στατικές εικόνες για ώρα (αν δεν ενεργοποιείται ο screen saver). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kyrgeorge Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Εχεις βρεί μήπως αν η απενεγοποίηση της οθόνης μπορεί γίνεται με πατημα ενος μόνο πληκτρου? (Χωρις να χρειάζεται σκάψιμο στο μενου!) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vault13 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 12 ώρες πριν, billdanos είπε Προφανώς ακούς όσους εκπέμπουν μέσα από την Digea (ΕΡΤ) και απο κει και πέρα υπάρχουν και εφαρμογές μέσα στο app store για να ακούς online ραδιοφωνικούς σταθμούς (mytuner, κλπ) Καλο το mytuner. Τι αλλο καλο υπαρχει; Για ολα. Καναλια μουσικη κτλ κτλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Super Moderators Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 5 hours ago, kyrgeorge said: Εχεις βρεί μήπως αν η απενεγοποίηση της οθόνης μπορεί γίνεται με πατημα ενος μόνο πληκτρου? (Χωρις να χρειάζεται σκάψιμο στο μενου!) Μπορείς να την προσθέσεις στις συντομεύσεις που βγαίνουν όταν πατήσεις μόνο μια φορά το πλήκτρο μενού/settings στο τηλεκοντρόλ (λογικά θα σου εμφανίσει στο τέλος της λίστας ένα μολυβακι για να κάνεις edit). Οπότε θα χρειάζονται μόνο 2 πατήματα. 7 minutes ago, Vault13 said: Καλο το mytuner. Τι αλλο καλο υπαρχει; Για ολα. Καναλια μουσικη κτλ κτλ. Έχει πολλά apps στο store! YouTube, Spotify, Apple Music, tidal, Apple TV, cosmote tv, ertflix, Netflix, Amazon prime… Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ghortman Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 Υπάρχει κανένα λινκ για calibration/ρυθμίσεις χωρίς ειδικό εργαλείο; Επίσης για αναπαραγωγή 4K υλικού παίζετε μέσω usb με τον ενσωματωμένο player ή έχετε android box; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chriskourou Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, ghortman είπε Υπάρχει κανένα λινκ για calibration/ρυθμίσεις χωρίς ειδικό εργαλείο; Επίσης για αναπαραγωγή 4K υλικού παίζετε μέσω usb με τον ενσωματωμένο player ή έχετε android box; Εγώ τη δική μου (C9) την είχα "καλιμπράρει" χρησιμοποιώντας κάποια patterns υπό τις οδηγίες ενός επαγγελματία σε άλλο forum και το αποτέλεσμα ήταν αρκετά ικανοποιητικό. Επίσης, για αναπαραγωγή 4Κ υλικού (αλλά και netflix) προτιμήστε τον ενσωματωμένο player εκτός αν σκοπεύετε να δώσετε ΠΟΛΛΑ χρήματα για ένα πολύ καλό μέσο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα