Προς το περιεχόμενο

Ερωτήσεις ως νέος κάτοχος LG C1 OLED

SpyrosJDM

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Χαίρετε. Πρόσφατα αγόρασα μια LG C1 48" για gaming και Netflix. Έχω 2 απορίες. Η πρώτη είναι σχετικά με το πολυσυζητημένο burn in και πόσες πιθανότητες έχω να το πάθω παίζοντας μόνο παιχνίδια για μερικές ώρες την ημέρα. Η δεύτερη ερώτηση αφορά το HGIG στις ρυθμίσεις του HDR. Όλοι λένε να το ενεργοποιήσεις επειδή και καλά έχει πιο σωστή εικόνα αλλά εμένα μου φαίνεται πολύ σκοτεινό ρε παιδιά. Θα ήθελα να ακούσω γνώμες σχετικά με αυτά τα 2 θέματα από άτομα που έχουν την ίδια η παρόμοια τηλεόραση και έχουν εμπειρία.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Hgig το έχω στο on αλλιώς πολύ ακουαδι

όσο αφορά το ps5 για κάποιο περίεργο λόγω έχω στο automatic το rgb και το black lvl στην c1 στο limited άλλιως μου βγάζει γκρίζο στην εικόνα 

1 ώρα πριν, gpapad20 είπε

Hgig το έχω στο on αλλιώς πολύ ακουαδι

όσο αφορά το ps5 για κάποιο περίεργο λόγω έχω στο automatic το rgb και το black lvl στην c1 στο limited άλλιως μου βγάζει γκρίζο στην εικόνα 

Εγώ τα έχω όλα στο automatic και μου το βάζει στο full. Ποσο καιρό την έχεις τη τηλεόραση;

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Super Moderators
15 hours ago, kyrgeorge said:

Kαλησπέρα, Να ρωτήσω αν υπάρχει δυνατότητα να ακούς ραδιοφωνικούς σταθμούς στην C1 ?

Προφανώς ακούς όσους εκπέμπουν μέσα από την Digea (ΕΡΤ) και απο κει και πέρα υπάρχουν και εφαρμογές μέσα στο app store για να ακούς online ραδιοφωνικούς σταθμούς (mytuner, κλπ)

• Like 1

• Super Moderators
4 hours ago, kyrgeorge said:

Τελειο το mytuner... Thanks!

Να θυμάσαι μόνο να απενεργοποιείς την οθόνη από τη σχετική επιλογή στο μενού όταν ακούς μόνο μουσική ώστε να αποφύγεις στατικές εικόνες για ώρα (αν δεν ενεργοποιείται ο screen saver). 

:) 

• Like 1

12 ώρες πριν, billdanos είπε

Προφανώς ακούς όσους εκπέμπουν μέσα από την Digea (ΕΡΤ) και απο κει και πέρα υπάρχουν και εφαρμογές μέσα στο app store για να ακούς online ραδιοφωνικούς σταθμούς (mytuner, κλπ)

Καλο το mytuner. Τι αλλο καλο υπαρχει; Για ολα. Καναλια μουσικη κτλ κτλ.

• Super Moderators
5 hours ago, kyrgeorge said:

Εχεις βρεί μήπως αν η απενεγοποίηση της οθόνης μπορεί γίνεται με πατημα ενος μόνο πληκτρου? (Χωρις να χρειάζεται σκάψιμο στο μενου!)

Μπορείς να την προσθέσεις στις συντομεύσεις που βγαίνουν όταν πατήσεις μόνο μια φορά το πλήκτρο μενού/settings στο τηλεκοντρόλ (λογικά θα σου εμφανίσει στο τέλος της λίστας ένα μολυβακι για να κάνεις edit). Οπότε θα χρειάζονται μόνο 2 πατήματα. 

7 minutes ago, Vault13 said:

Καλο το mytuner. Τι αλλο καλο υπαρχει; Για ολα. Καναλια μουσικη κτλ κτλ.

Έχει πολλά apps στο store! YouTube, Spotify, Apple Music, tidal, Apple TV, cosmote tv, ertflix, Netflix, Amazon prime…

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Υπάρχει κανένα λινκ για calibration/ρυθμίσεις χωρίς ειδικό εργαλείο;

Επίσης για αναπαραγωγή 4K υλικού παίζετε μέσω usb με τον ενσωματωμένο player ή έχετε android box;

1 ώρα πριν, ghortman είπε

Υπάρχει κανένα λινκ για calibration/ρυθμίσεις χωρίς ειδικό εργαλείο;

Επίσης για αναπαραγωγή 4K υλικού παίζετε μέσω usb με τον ενσωματωμένο player ή έχετε android box;

Εγώ τη δική μου (C9) την είχα "καλιμπράρει" χρησιμοποιώντας κάποια patterns υπό τις οδηγίες ενός επαγγελματία σε άλλο forum και το αποτέλεσμα ήταν αρκετά ικανοποιητικό. 

Επίσης, για αναπαραγωγή 4Κ υλικού (αλλά και netflix) προτιμήστε τον ενσωματωμένο player εκτός αν σκοπεύετε να δώσετε ΠΟΛΛΑ χρήματα για ένα πολύ καλό μέσο. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...