life is music Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Καλησπέρα σε όλους , έχω ξεκινήσει μαθήματα οδήγησης ....και θέλω εφόσον πάρω το δίπλωμα να πάρω ένα αμάξι 1.200 -1300 κυβικά .....Το αμάξι που μου έχει κλέψει την καρδιά είναι το corsa του 2011 -2012 ...Σε περίπτωση που κοιτάξω για αυτο..είναι καλύτερο να το πάρω πετρέλαιο , diesel η βενζίνη ....και τέλος ποια έκδοση να κοιτάξω ?
korakios Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 4 λεπτά πριν, life is music είπε πετρέλαιο , diesel είναι τα ίδια και αν το θες μέσα στην πόλη άστο καλύτερα 4 λεπτά πριν, life is music είπε βενζίνη και μετά όταν με το καλό γράφεις χιλιόμετρα το ψάχνεις για υγραέριο 5 λεπτά πριν, life is music είπε και τέλος ποια έκδοση να κοιτάξω ? ότι βρεις (ελεγμένο) στην καλύτερη κατάσταση
life is music Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 22 λεπτά πριν, korakios είπε είναι τα ίδια και αν το θες μέσα στην πόλη άστο καλύτερα και μετά όταν με το καλό γράφεις χιλιόμετρα το ψάχνεις για υγραέριο ότι βρεις (ελεγμένο) στην καλύτερη κατάσταση Τα λεφτά που θέλω να δώσω είναι 5.500 με 6.000 ...έχεις κάποια άλλη πρόταση να μου προτείνεις φίλε μου ?
tutuyo Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Μια χαρα ειναι το Corsακι. Εκεινα τα χρονια🙄 απαγορευοταν τα πετρελαια στην Ελλαδα, οποτε οτι βρεις σε πετρελαιο θα ειναι εισαγωγης με αμφιβολη προελευση και κατασταση. Οποτε πας σε βενζινη Καλο ελεγχο να κανεις
life is music Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 5 ώρες πριν, tutuyo είπε Μια χαρα ειναι το Corsακι. Εκεινα τα χρονια🙄 απαγορευοταν τα πετρελαια στην Ελλαδα, οποτε οτι βρεις σε πετρελαιο θα ειναι εισαγωγης με αμφιβολη προελευση και κατασταση. Οποτε πας σε βενζινη Καλο ελεγχο να κανεις Μετα κοίταζα και το mazda 2 5 ώρες πριν, tutuyo είπε Μια χαρα ειναι το Corsακι. Εκεινα τα χρονια🙄 απαγορευοταν τα πετρελαια στην Ελλαδα, οποτε οτι βρεις σε πετρελαιο θα ειναι εισαγωγης με αμφιβολη προελευση και κατασταση. Οποτε πας σε βενζινη Καλο ελεγχο να κανεις Τέλος αν πάω στο corsa που λες ....ποιας χρονολογίας να κοιτάξω ...Και ποια έκδοση να πάρω ?
meletis_m Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Το mazda 2 το κοιτούσα και εγώ για πρώτο αμάξι , βέβαια κάνω 100 χιλιόμετρα καθημερινά λόγω δουλειάς . Παίζουν σε αυτά τα χρήματα που διαθέτεις , αλλά επειδή υπάρχει mazda 6 στη οικογένεια να ξέρεις σε ανταλλακτικά δεν είναι και ότι πιο οικονομικό. Βέβαια βρίσκεις σε εμπορίου ανάλογης ποιότητας. Νομίζω ξανά άνοιξε η επίσημη αντιπροσωπεία τους . Κατέληξα μετά από πολύ ψάξιμο σε ένα Corsa C βέβαια . 3 μήνες έψαχνα . Θα ακούσεις πολλά και θα δεις πολλά είτε από ιδιώτες ή από εμπόρους . Να αποφύγεις τους εμπόρους . Έλεγχο οπωσδήποτε σε δικό σου συνεργείο ή ακόμη καλύτερα σε επίσημη αντιπροσωπεία. Εάν κανείς χιλιόμετρα εντός Αθηνών μη πάρεις πετρέλαιο. Έαν πάρεις πετρέλαιο , καλό έλεγχο γιατί τα περισσότερα είναι εισαγωγής . Για Corsa μπορείς να δεις το Corsa D με το 1300 κινητήρα. Ίδιο μοτέρ φοράνε και τα Fiat Punto εάν σε ενδιαφέρει σαν καρότσα.
life is music Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Υπάρχει κάποιος άλλος που έχει να μπορεί να προτείνει κάποιο άλλο αυτοκίνητο μεταχειρισμένο 1.200-1300 κυβικά μέχρι 6000 ευρώ
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Στις 24/11/2021 στις 9:12 ΠΜ, tutuyo είπε Μια χαρα ειναι το Corsακι. Εκεινα τα χρονια🙄 απαγορευοταν τα πετρελαια στην Ελλαδα, οποτε οτι βρεις σε πετρελαιο θα ειναι εισαγωγης με αμφιβολη προελευση και κατασταση. Οποτε πας σε βενζινη Καλο ελεγχο να κανεις Δεν απαγορεύονταν τα πετρέλαια στην Ελλάδα παρά μόνο στα μεγάλα αστικά κέντρα (Αθήνα και Θεσσαλονίκη), επομένως δεν τα έβρισκες στις αντιπροσωπείες της Αττικής και της Θεσσαλονίκης. Επαρχια μια χαρά πωλούνταν.
Grim Ripper Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 50 λεπτά πριν, life is music είπε Υπάρχει κάποιος άλλος που έχει να μπορεί να προτείνει κάποιο άλλο αυτοκίνητο μεταχειρισμένο 1.200-1300 κυβικά μέχρι 6000 ευρώ Δες μήπως βρεις κανένα Fiesta 2009+, εμείς αυτό κοιτάμε αυτές τις μέρες. Δυστυχώς το πιθανότερο είναι να το βρεις με αρκετά χιλιόμετρα, υπάρχει και σε 1400 κυβικά οπότε πρόσεξε το.
life is music Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 13 λεπτά πριν, Grim Ripper είπε Δες μήπως βρεις κανένα Fiesta 2009+, εμείς αυτό κοιτάμε αυτές τις μέρες. Δυστυχώς το πιθανότερο είναι να το βρεις με αρκετά χιλιόμετρα, υπάρχει και σε 1400 κυβικά οπότε πρόσεξε το. Δεν θέλω 1.400 ψάχνω μόνο 1.200 η 1.300... μόνο το corsa έχω δει ως τώρα
Grim Ripper Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 16 λεπτά πριν, life is music είπε Δεν θέλω 1.400 ψάχνω μόνο 1.200 η 1.300... μόνο το corsa έχω δει ως τώρα Υπάρχουν και 1200κ.εκ Fiesta του 2009+ γι'αυτό σου έγραψα να προσέξεις αυτό που θα βρεις. Μπες στο car και ψάξε.
babisskg Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 6 ώρες πριν, life is music είπε Δεν θέλω 1.400 ψάχνω μόνο 1.200 η 1.300... μόνο το corsa έχω δει ως τώρα Προληπτικά και μόνον , το 14αρι το Fiesta σε βενζίνη καίει κάμποσο . Μην πείτε ότι δεν σας το είπε κανείς .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα