rudigarcia222 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 εκανα ασφαλεια και την εχω σε εμαιλ/pdf στο κινητο,για το προβλεπομενο του θεματος πρεπει να την εχω εκτυπωμενη και σε εγγραφο στο οχημα??Ξερω οτι δεν ειναι τπτ απλα ρωταω αν μπορουν να σε γραψουν για αυτο
terry308 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Δεν πιάνει χώρο και σε γλυτώνει από μπελάδες... 😉 έχει αναφερθεί περιστατικό που κόπηκε κλήση γιατί δεν ήταν εκτυπωμένη, τραβα την μια εκτύπωση και άστη στο ντουλαπάκι Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2021 από terry308 5
tutuyo Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Ναι πρεπει να την εχεις εκτυπωμενη, μου εχει ζητηθει σε τρακαρισμα 1
squib Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 πλέον το σύστημα είναι online δε χρειάζεται κάτι ακόμα και σε ατύχημα. Ενεπλάκησα πρόσφτα σε ατύχημα και με τον αριθμό συμβολαίου ήμουν οκ. Μάλιστα ήταν 4 οχήματα και ήρθαν 4 οδικές για τη δήλωση. Κανένα πρόβλημα. Από την άλλη όμως δεν μπορώ να σκεφτώ ένα λόγο να μη το έχεις τυπωμένο . Καλό κάνει κακό δε κάνει!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα