Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Arkin είπε

Oι RDNA 2 έχουν το καλύτερο efficiency στο mining. 47.5 hash rate με 80watt που αλλού υπάρχει? Και η 6600xt πρέπει να είναι ακόμα πιο αποδοτική από την 6700xt. Οι ampere βγάζουν περισσότερo hash rate αλλα με τι ρευμα. Τον miner δεν τον ενδιαφέρει πόσο haah rate βγάζει η καρτα τον ενδιαφέρει πόσο efficiency έχει. 

Έχεις δίκιο εδώ, αλλά χτυπάνε χαμηλό ταβάνι. Οι Ampere, αν και μέσα πράγματα, έχουν πολύ υψηλότερο ταβάνι για ίδια (υψηλά) Watt, οπότε οι miners τις ξεζουμιζουν.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, MikeKata είπε

Έχεις δίκιο εδώ, αλλά χτυπάνε χαμηλό ταβάνι. Οι Ampere, αν και μέσα πράγματα, έχουν πολύ υψηλότερο ταβάνι για ίδια (υψηλά) Watt, οπότε οι miners τις ξεζουμιζουν.

Αν έχεις δωρεάν ρεύμα εννοείται συμφέρει ampere ας τραβανε όσο θέλεις. Αν πληρώνεις το ρεύμα μια κάρτα με 550+ efficiency είναι προτιμότερη από μια που βγάζει μεγαλύτερο hash rate αλλά εχει efficiency 300 με 400. 

Δημοσ.

Γεμισε η αγορα με παμφθηνες 6600xt και ερχονται και πιο φθηνες 6500xt δυο δυο θα τις παιρνουμε........γελανε και οι πετρες.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, TNT2 είπε

Το σκεπτικό πίσω από αυτήν την κίνηση είναι να υπάρχουν στην αγορά κάρτες low end , για κάποιον που θέλει να φτιάξει έναν υπολογιστή που θα δουλεύει απλά και καθημερινά.

θα έχει αξιοπρέπεια στις επιδόσεις σε χαμηλές, μέτριες ρυθμίσεις στα γραφικά.

Θα έχει μια κάρτα σύγχρονη, και όχι χιλιομεταχειρισμενες 10ετιας.

Από την στιγμή που θα έχει 4gb / 64bit δεν θα είναι mining friendly,οπότε θα τις αγοράζουν άνθρωποι που δεν ασχολούνται με αυτό.

Το σημαντικότερο όλων να έχει μια τιμή στα 200€, μιας κ οι scalpers θα δείξουν αδιαφορία.

Για μένα μου φαίνεται σωστή κίνηση. 

200 ευρω για το καρτελακι της φωτογραφίας ειναι καλή τιμη?! τί επιδοσεις θα εχει? 1060? αν τρεχει οπως μια 750 τι κ εχει 200 ευρω θα ειναι μεγαλη φόλα

παντως η φωτογραφια μαλλον δεν ταιριαζει καλα γιατι μου φαινεται οπως μια παναρχαια r5 240 ή ρ7 250 των 30-50 ευρω 

ddr6 δεν μπορει, θα πρεπει να ειναι τουλαχιστον σαν 1050 αλλιως ξαναβγαλε την ρχ 470

θα της δινει δωρο με μια καρτα του χιλιαρικου , για να τρεχει ο μαινερ στο γραφειο λολ😁

Επεξ/σία από peiraiask
Δημοσ.
47 λεπτά πριν, Arkin είπε

Oι RDNA 2 έχουν το καλύτερο efficiency στο mining. 47.5 hash rate με 80watt που αλλού υπάρχει? Και η 6600xt πρέπει να είναι ακόμα πιο αποδοτική από την 6700xt. Οι ampere βγάζουν περισσότερo hash rate αλλα με τι ρευμα. Τον miner δεν τον ενδιαφέρει πόσο haah rate βγάζει η καρτα τον ενδιαφέρει πόσο efficiency έχει. 

Η 6700 ΧΤ δεν αξιζει για Mining, Καθως ειναι χειροτερη απο την 5700XT λογω μικροτερου bus width.

η 5700 και η 3070 ειναι οι 2 καλυτερες σε θεμα efficiency.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Ntinaras είπε

Η 6700 ΧΤ δεν αξιζει για Mining, Καθως ειναι χειροτερη απο την 5700XT λογω μικροτερου bus width.

η 5700 και η 3070 ειναι οι 2 καλυτερες σε θεμα efficiency.

Κοίτα επειδή είχα 5700xt 2 χρόνια και 6700xt 7 μήνες η 5700xt μου έδινε 51 hash rate και όλο το σύστημα καταναλωνε 190watt. Με την 6700xt έχω 47.5 hash rate και όλο το σύστημα καίει 146watt. Δηλαδή 44watt κατανάλωση διαφορά. Με την 5700xt είχα 500 efficiency με την 6700xt έχω 600 efficiency. Οπότε από πρώτο χέρι προτείνω με τα χίλια 6700xt από όταν την πήρα με έχει βγάλει τα 3/5 της αξίας της καρτας με 15 ευρώ ρεύμα το μήνα. Η 5700ΧΤ αξίζει με bios mod πάει στα 57 hash rate δεν ξέρω με πόση κατανάλωση. Η 6700xt και 6600xt είναι οι 2 πιο efficiency κάρτες αυτή τη στιγμή για ethereum. 

• Like 2
Δημοσ.

κατα την γνωμη μου θα κοστιζουν 100~150 ευρω και θα ανταγωνιζονται τις 1030 λογω 64 bit ...ελαχιστοι θα δειξουν ενδιαφερον στην κατηγορια αυτη αν κοστιζουν ακριβοτερα,  λογω του  οτι δεν κανουν για αξιοπρεπες gaming...για απλα συστηματακια ισως αλλα ολοι παιρνουν ryzen g γιαυτη την χρηση... οποτε αν δεν εχουν ανω του μετριου επιδοσεις θα πανε άκλαφτες 😀

• Thanks 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, agap είπε

κατα την γνωμη μου θα κοστιζουν 100~150 ευρω και θα ανταγωνιζονται τις 1030 λογω 64 bit ...ελαχιστοι θα δειξουν ενδιαφερον στην κατηγορια αυτη αν κοστιζουν ακριβοτερα,  λογω του  οτι δεν κανουν για αξιοπρεπες gaming...για απλα συστηματακια ισως αλλα ολοι παιρνουν ryzen g γιαυτη την χρηση... οποτε αν δεν εχουν ανω του μετριου επιδοσεις θα πανε άκλαφτες 😀

Η 5500xt τωρα κανει γυρω στα 700 ευρω στην αγορά αρα λίγο δυσκολο η 6500xt να ειναι 100-150.

Δημοσ.

Υπό φυσιολογικές συνθήκες μιλάμε για κάρτες των 70-120 ευρώ.Στην πραγματικότητα που ζούμε όμως θα παίξει σίγουρα στα 300+.

Είναι γελοίο όλο αυτό που συμβαίνει από κάθε άποψη.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

βασει των αναμενομενων  τεχνικων χαρακτηριστικων, και εφ' οσον οι 2 καρτες ειναι οι "μισες"  6600ΧΤ/6600,  λογικα θα βαλουν και την μιση τιμη....!!   

aka  $379/2=189$  για την 6500ΧΤ και  $329/2=165$ για την 6400........!!!   ακομα κι ετσι, πανακριβες ειναι... δεν το συζητω....! καρτες των 60 -80$ σε τριπλασια τιμη.....!!!   

Αλλα ....... ιδωμεν, ΑΝ και οταν επισημως ανακοινωθουν.....!!!! 

6500xt.JPG

Επεξ/σία από cabdik
Δημοσ.

Αυτό το RDNA είναι απ αυτό που αλλάζει το DNA μας όπως τα mRNA εμβόλια ή όχι;

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, stefstefan είπε

Αυτό το RDNA είναι απ αυτό που αλλάζει το DNA μας όπως τα mRNA εμβόλια ή όχι;

Χαχα αστείος 

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Nik1239 είπε

Χαχα αστείος 

Γύρνα το κεφάλι σου απ την άλλη να μη βλέπεις αν δεν σ αρέσει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...