RaneX Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Για βοηθηστε λιγο ρε παιδια, τους εχω πρηξει στα τηλεφωνα και στο τελωνειο δεν απανταει κανεις, ουτε στα email τους, τα Ελτα και τα Ελτα courier μου λενε οτι απλα να περιμενω. Μπορω να κανω κατι για να μην παρω το δεμα μου τον Ιουλιο του 22?
takoulou Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 9 λεπτά πριν, RaneX είπε Για βοηθηστε λιγο ρε παιδια, τους εχω πρηξει στα τηλεφωνα και στο τελωνειο δεν απανταει κανεις, ουτε στα email τους, τα Ελτα και τα Ελτα courier μου λενε οτι απλα να περιμενω. Μπορω να κανω κατι για να μην παρω το δεμα μου τον Ιουλιο του 22? Καλησπερα... Θα κανεις λιγο υπομονη..
marioshrist Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Καλησπέρα, σε δική μου αντίστοιχη περίπτωση έκανε ένα μήνα και 10 μέρες περίπου να βγει από το τελωνείο! Οπότε υπομονή 2
StamTheMan Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 30 λεπτά πριν, RaneX είπε Για βοηθηστε λιγο ρε παιδια, τους εχω πρηξει στα τηλεφωνα και στο τελωνειο δεν απανταει κανεις, ουτε στα email τους, τα Ελτα και τα Ελτα courier μου λενε οτι απλα να περιμενω. Μπορω να κανω κατι για να μην παρω το δεμα μου τον Ιουλιο του 22? Πρωτη μερα στον πλανητη τυπε; 40 μερες και κανεις φασαρια;Αραξε. Στο τριμηνο να ανησυχησεις. 5
RaneX Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, StamTheMan είπε Πρωτη μερα στον πλανητη τυπε; 40 μερες και κανεις φασαρια;Αραξε. Στο τριμηνο να ανησυχησεις. ρεσυ παρομοιο δεμα πριν απο 2 μηνες ειχα στειλει, ιδια μεταφορικη ιδια τα παντα και απο την στιγμη που εφτασε αθημα μεχρι να φυγει για Θεσσαλονικη περασαν μονο 3 ημερες, γιαυτο μου φαινετε λιγο περιεργο το τι εχει γινει
StamTheMan Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 10 λεπτά πριν, RaneX είπε ρεσυ παρομοιο δεμα πριν απο 2 μηνες ειχα στειλει, ιδια μεταφορικη ιδια τα παντα και απο την στιγμη που εφτασε αθημα μεχρι να φυγει για Θεσσαλονικη περασαν μονο 3 ημερες, γιαυτο μου φαινετε λιγο περιεργο το τι εχει γινει Μη σου φαινεται τιποτα περιεργο σε αυτο το κρατος. Δεμα απο Κρητη με ταχυμεταφορες ΕΛΤΑ εκανε 1 βδομαδα για Καλαματα. Δεμα απο Γαλλια παραγγελια 15,αποστολη 16,ηρθε σημερα.
StamTheMan Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, macoc162 είπε να το περιμένω; Οχι,παει αυτο,ειχε δικαιωμα στη ληθη.
Tiramolas Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Άμα δεν κλείσει 6 μηνο μην φοβάσαι. Εμένα έναν φάκελο με αυτοκόλλητα μου έχουν στείλει πριν 2 μήνες (όχι αγορά, απλή ανταλλαγή) και είναι ακόμα τελωνείο. Και σίγουρα θα πάρει κανα μήνα ακόμα.
papoys1 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Προσωπικά δεν θυμάμαι να έχω χάσει κάποιο από Κίνα , μου έχει τύχει όμως να πάρω ξεχασμένα στο δρόμο και μετά από 4 μήνες. Οπότε υπομονή. Ένα μόνο παράτησα αξίας 4-5 ευρώ γιατί μου ήρθε ειδοποίηση να πλερώσω τελωνείο. Αυτό δεν ξέρω που βρίσκεται.🤣
digkasman Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 αγορα απο Ebay ενω πλεων πληρωνεται ο φορος κατα την αγορα μετα απο 3 μηνες και 1 μηνα παρακαλω στο τελωνειο εβαλαν επιπλεων φορο ειναι δυνατον??? να χρεωνουν και στην αγορα και στην παραλαβει ελεος αν και λεει μεσα το ebay στην αγορα οτι απο την στιγμη που πληρωσα το φπα δεν θα εχω αλλη χρεωσει κατα την παραλαβει το ποσο ηταν της αγορας γυρω 10 ευρω μαζι με τον φορο και εδω βαλανε κι αλλο δηλαδη το αντικειμενο καθαρη αξια εκανα 7,60 και τελικα ο φορος ηταν 1,80 στην αγορα συν εδω 2,50 που θελουν συνολο φπα 4,20 αν ειναι δυνατον
SabotazNic Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Στις 23/11/2021 στις 10:09 ΜΜ, macoc162 είπε να το περιμένω; Μήπως είναι με αμερικανικό φορμάτ και θα φτάσει 8 Δεκεμβρίου?
Bitbit Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Στις 23/11/2021 στις 8:45 ΜΜ, RaneX είπε ρεσυ παρομοιο δεμα πριν απο 2 μηνες ειχα στειλει, ιδια μεταφορικη ιδια τα παντα και απο την στιγμη που εφτασε αθημα μεχρι να φυγει για Θεσσαλονικη περασαν μονο 3 ημερες, γιαυτο μου φαινετε λιγο περιεργο το τι εχει γινει Μαλλον δεν έχεις πάρει χαμπάρι τι γίνεται. Αυτό που περιγράφεις εδώ είναι περίεργο. Το να σου έρθει σε 2,3.... μήνες, είναι φυσιολογικό 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα