Northen Lights Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 καλησπέρα σε όλους. θέλω να αγοράσω για τον πατέρα μου ένα έτοιμο pc περίπου στα 450 €. λόγω "προσφορών Black Friday" έχω καταλήξει σε αυτά τα δυο https://www.mediamarkt.gr/product/laptop-tablet-computing/desktop--all-in-one/desktop/desktop-hp-pavilion-tp01-2002nv-amd-ryzen-3-5300g8gb256gb-ssdamd-radeon-graphics/1633586 https://www.mediamarkt.gr/product/laptop-tablet-computing/desktop--all-in-one/desktop/desktop-hp-m01-f1002nv-amd-ryzen-5-4600g8gb128gb-ssd-1tb-hddamd-radeon-graphics/1595569 η χρήση είναι οικιακή καθώς ο πατέρας βλέπει τανιες, ιστοσελίδες και λίγο gaming από τα εγγόνια. μπορειτε να μου πείτε την γνώμη σας για πιο από τα δυο? και από που προκύπτει η διαφορά τις αρχικής τιμής?? κομμάτια δεν θέλω καθώς δεν μπορώ να κάνω το σετ απ... ευχαριστώ πολύ.
Τέρης Α. Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 11 λεπτά πριν, Northen Lights είπε κομμάτια δεν θέλω καθώς δεν μπορώ να κάνω το σετ απ... Εσείς όχι, αλλά δωρεάν ή με +20ε μπορούμε να διαξουμε εμείς τα κομμάτια και να το στήσει το κατάστημα για εσάς.
Northen Lights Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε Εσείς όχι, αλλά δωρεάν ή με +20ε μπορούμε να διαξουμε εμείς τα κομμάτια και να το στήσει το κατάστημα για εσάς. εάν είναι έτσι για πες!!! αυτά που διάλεξα δεν αξίζουν?
nickol-us Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Η λύση που προτείνει ο Τερης ίσως είναι καλύτερη, εφόσον υπάρχει κάποιος που μπορεί να περάσει τα windows ώστε να κερδιθεί κάποιο κόστος από εκεί και να πάει στο hardware. Ανάμεσα στα 2, νομίζω θα επέλεγα το πιο οικονομικό με τον 5300g. Είναι πιο σύγχρονος, με λιγότερους πυρήνες μεν αλλά κάπως δυνατότερους από του 4600g, έχω την εντύπωση οτι έχει και καλύτερα ενσωματωμένα. Ιδανικά με το που το πάρεις πρέπει να προσθέσεις ακόμη 8gb μνήμη, αν και εφόσον λειτουργήσει για μερικό gaming, καθώς θα δουλέψουν τα ενσωματωμένα πολύ καλύτερα σε dual channel. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα