Προς το περιεχόμενο

Yellowjackets [Showtime; 2021]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την ειχα αφησει στην πρωτη σεζον την ειδα ολη δηλαδη και δεν ξεκινησα καν δευτερη. Αξιζει να μπω στον κοπο?

• Super Moderators
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Gogotsa είπε

Καλυτερο απο το from.

Διαφορετικά πράγματα που δεν μπορείς να τα συγκρίνεις απόλυτα. Προσωπικά έχω πιο ψηλά το From παρόλα τα "προβληματάκια" του στον τελευταίο κύκλο.

Επιστρέφοντας στο yellowjackets, τα 2 πρώτα επεισόδια του 3ου κύκλου ήταν πολύ καλά αν και περιμένω λίγο να δω τη συνέχεια! Σίγουρα πάντως σε επίπεδο ερμηνείας κλπ, οι ηθοποιοί σε αυτό βρίσκονται έτη φωτός μπροστά σε σχέση με το From. :) 

• Like 1
Δημοσ.
46 λεπτά πριν, billdanos είπε

Διαφορετικά πράγματα που δεν μπορείς να τα συγκρίνεις απόλυτα. Προσωπικά έχω πιο ψηλά το From παρόλα τα "προβληματάκια" του στον τελευταίο κύκλο.

Επιστρέφοντας στο yellowjackets, τα 2 πρώτα επεισόδια του 3ου κύκλου ήταν πολύ καλά αν και περιμένω λίγο να δω τη συνέχεια! Σίγουρα πάντως σε επίπεδο ερμηνείας κλπ, οι ηθοποιοί σε αυτό βρίσκονται έτη φωτός μπροστά σε σχέση με το From. :) 

Οχι φιλε μου δε τα συγκρινω, απλα επειδη γνωριζουμε εδω στο περιπου τι βλεπει ο αλλος, του απαντησα σα γενικη εικονα, σαν αποτυπωμα, επειδη ξερω οτι το εχει δει προσφατα.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Yellowjackets[Season 2]

81-Wmm-Cg-C-c-L-AC-UF1000-1000-QL80.jpg]

https://www.imdb.com/title/tt11041332/episodes/?season=2

Μια σειρα που ειχα αφησει στο μακρινο 2022 μετα την καπως αβολη και ανιαρη 1η σεζον αλλα μιας και ειμαστε κοντα στη μεση της 3ης λεω πιαστην αφου συνεχιζετε καπου το παει. Συναντησα ακριβως τα ιδια προβληματα που ειχα συναντησει και στην 1η σεζον. Αν και οι στιγμες ατοφιου horror υπαρχουν ειναι τοσο συντομες που δεν ειναι αρκετες για να ξεπερασουν την υπολοιπη υποτονικοτητα που κυριαρχει. Γουσταρω απειρως παραπανω τα flashbacks και μονο η απομονωση και η αμειλικτη επιβιωση μεσα στα χιονια χωρις τροφιμα χωρις τιποτα ειναι αρκετη για να σε κρατησει και μαζι με αυτο το σκοτεινο που υπαρχει και το μυστηριο ειναι στα δυνατα ατου της σεζον.

Η τρελα που υποβοσκει σε καθε ανθρωπο ειναι εκει και βγαινει στην επιφανεια αναλογα το ποσο δυναμη κρυβει ο καθενας μεσα του. Και ερχομαστε στο σημερα 25 χρονια μετα. Οπου πραγματικα ειναι αυτο που λεμε η βαρεμαρα η ιδια περα απο το τελος που οκ συνδεει το τοτε με το σημερα δεν ξερω γιατι να μας νοιαζουν τα περισσοτερα απο οσα βλεπουμε που αποσκοπουν γιατι τα filler σημεια ειναι παρα πολλα.

Προχωρησε αρκετα στα flashbacks εχει ξεκινησει να φτιαχνετε το κυριως μερος ο πυρηνας της σειρας και η προσωπικοτητα καθε χαρακτηρα αλλα ακομα δεν εχουμε παει στο ξεκινημα της πρωτης σεζον το πανε τοσο αργα που ακομα δεν ειμαστε εκει και πραγματικα ελπιζω στην 3η σεζον να μαθουμε περισσοτερα για αυτο το κακο που "υπαρχει εκει/η απλα ειναι η σκοτεινη πλευρα μεσα μας".

Θετικο οτι οι ηθοποιοι ειναι πολυ αξιολογοι και οι μικροτεροι και οι μεγαλοι χαρακτηρες ειναι κατι που την ανεβαζει ενω πχ στο From με τους αταλαντους περιμενεις μονο απο το σεναριο να δωσει κατι εδω αυτο δεν υπαρχει και ειναι πολυ θετικο. Ωραιος o μικρος ρολος του χαρακτηρα του Elijah Wood εχει κατι πολυ ιδιαιτερο πανω του. Θα ηθελα περισσοτερη ενταση και πιο γρηγορο ρυθμο αλλα οκ. Lostizei αλλα απαντησεις πιστευω θα παρουμε μεχρι να τελειωσει. 7.6/10

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ξεκινησα 3η σεζον σημερα ειδα 2 επεισοδιακια το παει ωραια φυγαμε απο το καταχειμωνο αλλα δεν μου αρεσει που απο το πουθενα εμφανισαν 3 κοπελες οπου δεν ειχαμε δει 2 σεζον τωρα. Δηλαδη τι ηταν κρυμμενες στα προηγουμενα 20 επεισοδια? Μειωθηκαν οι χαρακτηρες και επειδη βλεπω οτι θελουν να την αρμεξουν και αλλο εμφανιζονται χαρακτηρες απο το πουθενα και οπως φαινεται και στο μελλον καποιοι απο αυτους μετα απο το τελος του 2ου επεισοδιου. Τελος παντων απλα ηθελα να το αναφερω γιατι ειναι κατι που ξενιζει αρκετα. 

Δημοσ.
2 hours ago, Arkin said:

Ξεκινησα 3η σεζον σημερα ειδα 2 επεισοδιακια το παει ωραια φυγαμε απο το καταχειμωνο αλλα δεν μου αρεσει που απο το πουθενα εμφανισαν 3 κοπελες οπου δεν ειχαμε δει 2 σεζον τωρα. Δηλαδη τι ηταν κρυμμενες στα προηγουμενα 20 επεισοδια? Μειωθηκαν οι χαρακτηρες και επειδη βλεπω οτι θελουν να την αρμεξουν και αλλο εμφανιζονται χαρακτηρες απο το πουθενα και οπως φαινεται και στο μελλον καποιοι απο αυτους μετα απο το τελος του 2ου επεισοδιου. Τελος παντων απλα ηθελα να το αναφερω γιατι ειναι κατι που ξενιζει αρκετα. 

Υπότιτλους ελληνικούς τίποτα ε;

Δημοσ.
6 ώρες πριν, 7nisiotis είπε

Υπότιτλους ελληνικούς τίποτα ε;

Το βλέπω στο cosmote TV ανεβαίνουν κάθε βδομάδα χθες έβαλαν και το 6ο κανονικά με υπότιτλους και μένουν 4 ακόμα. 

• Moderators
Δημοσ.
11 ώρες πριν, Arkin είπε

απο το πουθενα εμφανισαν 3 κοπελες οπου δεν ειχαμε δει 2 σεζον τωρα

Την μια την ειχαν δειξει και στον προηγουμενο. Αλλα κι εμενα μου την εσπασε λιγο αυτο γιατι δεν εχει πολλη συνοχη. Βεβαια τωρα δεν παιζει να εμφανισουν κανεναν νεο χαρακτηρα (στο παρελθον) μετα απο το συμβουλιο που ηταν πολυ συγκεκριμενος κοσμος.

49 λεπτά πριν, billdanos είπε

Λιιιιιιγο έχω αρχίσει να βαριέμαι με αυτόν τον κύκλο… 

Ναι κι εγω το ιδιο...

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, stormrain είπε

Την μια την ειχαν δειξει και στον προηγουμενο. Αλλα κι εμενα μου την εσπασε λιγο αυτο γιατι δεν εχει πολλη συνοχη. Βεβαια τωρα δεν παιζει να εμφανισουν κανεναν νεο χαρακτηρα (στο παρελθον) μετα απο το συμβουλιο που ηταν πολυ συγκεκριμενος κοσμος.

Ναι κι εγω το ιδιο...

Ειναι 3 κοπέλες που εμφάνισαν στην 3η σεζόν και στο imdb δεν έχει καμία ότι έπαιξε 1η η 2η. Αυτό με χάλασε βασικά τα υπόλοιπα δεν με πειράζουν έχει το ενδιαφέρον της και σε κρατάει 55 λεπτά επεισόδια και φεύγουν νεράκι. 

• Moderators
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, Arkin είπε

Ειναι 3 κοπέλες που εμφάνισαν στην 3η σεζόν και στο imdb δεν έχει καμία ότι έπαιξε 1η η 2η. Αυτό με χάλασε βασικά τα υπόλοιπα δεν με πειράζουν έχει το ενδιαφέρον της και σε κρατάει 55 λεπτά επεισόδια και φεύγουν νεράκι. 

Νομιζα μια απο τις 3 ηταν αυτη με το καπελο 😛

Δημοσ.

Τελος εκτου επεισοδιου κορυφη απλα. Απο τα καλυτερα επεισοδια το 6. Το 5 ηταν απο τα χειροτερα ομως. Παμε 4 ακομα να δουμε πως θα τελειωσει νομιζω φτανουμε στο τελος σιγα σιγα δεν ξερω αν μπορει να τραβηξει αλλη σεζον. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...