vasioula1 Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 Έχω δει την πρώτη σεζόν δύο φορές Είδα και τα 3 επεισόδια της δεύτερης μαζεμένα Νομίζω η πρώτη ήταν καλύτερη 3
7nisiotis Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Αν και η ατμόσφαιρα είναι εντελώς διαφορετική σ'αυτή τη σεζόν, το αναπάντεχο τέλος του δευτέρου επεισοδίου κάνει μια στροφή σε αρρωστημένα και άγρια σκηνικά που προϊδεάζουν πράγματα. Πιστεύω ότι ίσως απλά μόλις ξεκίνησε σε ήρεμο τέμπο και σετάρει πράγματα που θα δούμε, εφόσον κιόλας έχουν πλάνο οι σεναριογράφοι για ακόμη 2-3 seasons. Τέλος το acting παραμένει εξαιρετικό στα συνηθισμένα πρότυπα. Επεξ/σία 10 Απριλίου 2023 από 7nisiotis
xavier Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Προσωπικά με κούρασε στη 2η σεζόν και το έκοψα. Η αίσθηση που μου δημιουργεί είναι ότι επαναλαμβάνεται το ίδιο θέμα συνεχώς και ότι είχε να πει το είπε. Το χειρότερο είναι πως όλοι οι χαρακτήρες μου είναι αδιάφοροι. 3
ant_ Δημοσ. 27 Μαΐου 2023 Δημοσ. 27 Μαΐου 2023 Ψιλομουφα η 2 χρονια Τελειως αδεια σαν να ειδα ενα επεισοδιο μου φανηκε Η πλακα ειναι οτι το τραβανε και αλλο και θα παει και για 3 χρονια 4
totalius Δημοσ. 27 Μαΐου 2023 Δημοσ. 27 Μαΐου 2023 Κάποιες σειρές τελικά είναι για να έχουν μία σεζόν μόνο . Κλασική περίπτωση αυτή εδώ 7
katergaris79 Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 Λίγο σα να περιφέρονταν και να μη γίνεται κάτι ουσιαστικό (τουλάχιστον στο παρόν). Στο παρελθόν είχε κάποιες καλές στιγμές αλλά συμφωνώ κι εγώ, καλύτερα να είχε τελειώσει πέρσι.
paiktaras69 Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 είδα χτες το τελευταίο της 2ης σεζόν. Θα συυμφωνήσω με τους περισσότερους ότι κάπου κούρασε η όλη ιστορία, θα μπορούσε να την είχαν τελειώσει φέτος και ελπίζω να μην το τραβήξουν πέραν της 3ης σεζόν 1
Moderators stormrain Δημοσ. 31 Μαΐου 2023 Moderators Δημοσ. 31 Μαΐου 2023 Μολις ειδα το τελευταίο της 2ης σεζον.. Ενω ξεκινησε πολύ καλα με τα δυο πρωτα επεισόδια, νομιζω καπου εχασε την ταυτότητα της η σειρα. Σε φαση πως το ολο το contempory storyline της 2ης θα μπορούσε να ηταν απλα μια ξεχωριστή σειρά με αλλον τιτλο και δεν θα ενοχλουσε και ιδιαίτερα. Ηθελα πολύ να την είχα βρει τελεια και αυτήν την σεζόν, αλλά μου έδωσε την αίσθηση του filler, σαν να μην προχωρησε το στορι και ιδιαίτερα. Δεν ειναι πως την ειδα δυσάρεστα, αλλα δεν ειχε το σασπενς και τo originality της πρωτης σεζόν. Ελπίζω να το φτιάξουν στην επόμενη. Επισης, η κοπελα με το καπελο ειχε εμφανιστεί και στην πρώτη σεζον? Δεν συγκρατησα το ονομα της, αν το ειπαν κιολας. Μονο εμενα χαλασε η αλλαγη των δυο ηθοποιων μπδγ? Τελος, η Juliette Lewis τι φοβερή ηθοποιός που είναι... 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 Super Moderators Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 16 ώρες πριν, stormrain είπε Τελος, η Juliette Lewis τι φοβερή ηθοποιός που είναι... Μακράν η πιο εντυπωσιακή ερμηνεία στη σειρά! Και δεν ξέρω γιατί αλλά ο συγκεκριμένος χαρακτήρας μου θύμιζε πολύ και τον "Klaus" στο The umbrella academy! 1
Moderators stormrain Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 Moderators Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 9 λεπτά πριν, billdanos είπε Μακράν η πιο εντυπωσιακή ερμηνεία στη σειρά! Και δεν ξέρω γιατί αλλά ο συγκεκριμένος χαρακτήρας μου θύμιζε πολύ και τον "Klaus" στο The umbrella academy! Αυτο! Ακριβώς αυτο!!
7nisiotis Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 Θα υπάρξει και "10⁰" επεισόδιο - ως συνδετικός κρίκος ανάμεσα στη 2η και 3η σεζόν, αλλά θα προβληθεί αργότερα όμως, όπως δήλωσε η συνδημιουργός της σειράς. 1
firewalker Δημοσ. 5 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2023 Πριν το ξεκινήσω μπορεί κάποιος να μου πει αν μαντεύω σωστά; Spoiler Έπεσε αεροπλάνο σε στείρα περιοχή και καταφύγανε σε ανθρωποφαγία και το κράτησαν μυστικό; Αυτό είναι όλη η υπόθεση που πατά;
Moderators stormrain Δημοσ. 5 Αυγούστου 2023 Moderators Δημοσ. 5 Αυγούστου 2023 30 λεπτά πριν, firewalker είπε Πριν το ξεκινήσω μπορεί κάποιος να μου πει αν μαντεύω σωστά; Απόκρυψη περιεχομένων Έπεσε αεροπλάνο σε στείρα περιοχή και καταφύγανε σε ανθρωποφαγία και το κράτησαν μυστικό; Αυτό είναι όλη η υπόθεση που πατά; Ναι σε γενικες γραμμες. Κυριως ο πρωτος κύκλος. Μετα διευρύνεται καπως.
7nisiotis Δημοσ. Τετάρτη στις 01:27 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 01:27 πμ Πρεμιέρα στις 14 Φεβρουαρίου του επομένου έτους, με διπλό επεισόδιο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα