Kasrith Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Μόλις έμαθα για το Yellowjackets. Έχουν παιχτεί τα πρώτα 2 επεισόδια και μου φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον. Δεν έχει δει πουθενά συζήτηση γιαυτό οπότε είπα να το μοιραστώ! 2 1
star12 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 μολισ ειδα το πρωτο επ γιατι τωρα την ανακαλυψα λολ.ειναι αρκετα υποσχομενη σειρα και αν και λοστιζει και αυτη με τη σειρα τησ σε κανει να θεσ να δεισ το 2 καπακι. η τζουλιετ λιουσ απολαυστικη για μια αλλη φορα 1
roginsky12 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 πολυ καλη σειρα...εχω δει τα 6 πρωτα. Αμα επικεντρωθει περισσοτερο στο παρελθον και το δυστυχημα θα γινει κορυφαια
vasioula1 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2021 Είδα και εγώ τα δύο πρώτα. Αρκετά ενδιαφέρουσα. Θα την συνεχίσω
vasioula1 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2021 Είδα 6. Καιρό είχα να κολλήσω τόσο με σειρά
Kasrith Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 Έχω δει τα πρώτα 4 προς το παρόν, πολύ ενδιαφέρουσα. True Detective season 1 meets Lord of the Flies. 1
roginsky12 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 ειναι αποριας εξω πως δεν υπαρχει ενδιαφερον και συζητηση γι αυτη τη σειρουμπα...πραγματικα οτι καλυτερο υπαρχει εκει εξω !!! 3
Moderators stormrain Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 Moderators Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 Την εντοπισα την προηγούμενη εβδομαδα και την ελιωσα. Φοβερη σειρα, μου αρεσει εν τω μεταξύ η επιλογή των ηθοποιων, νομίζω πως μοιάζουν και οι εφηβες/ενήλικες version 5
Kasrith Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 Ναι το casting είναι απο τα καλύτερα που έχω δει σε σειρά! 1
vasioula1 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 Νομίζω μόνο η Νάταλι δε μοιάζει (την περίμενα πιο γλυκιά ως ενήλικη), αλλά λόγω καταχρήσεων είναι ταιριαστή η "μεταμόρφωση". 1
t3llis Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 Την ξεκίνησα κι εγώ χθες. Αρκετά ενδιαφέρουσα με πλοκή και δομή που όντως θυμίζει κάτι από lost. Σε ορισμένα σημεία δεν μπορώ να καταλάβω βέβαια το ύφος που επιδιώκει να έχει . Μου δίνεται η εντύπωση ότι προσπαθεί να δώσει μια κωμική και πιο ανάλαφρη χροιά; Δίνω παράδειγμα να μου πείτε γνώμη.... Spoiler Στο σημείο που εντοπίζουν τον πατέρα του Travis πάνω στο δέντρο , ορισμένοι χαρακτήρες λένε κάποιες ατάκες που μου φάνηκαν αρκετά κωμικές και δεν συνάδουν, για τα δικά μου γούστα, στην υπόλοιπη ατμόσφαιρα της σειράς. Ομοίως και όταν ξεκαρδίζονται γύρω από τη φωτιά με την ατάκα της θρησκόληπτης κοπέλας. Από την άλλη βέβαια, ίσως η σειρά στοχεύει να αναδείξει τον ανάλαφρο και αφελή τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει η συγκεκριμένη παρέα -η οποία μάλιστα ανήκει στη δεδομένη ηλικιακή ομάδα- την όλη κατάσταση. Ίσως δεν έχουν εκτιμήσει τη σοβαρότητα της όλης κατάστασης;; Θα μου πειτε, βέβαια, βλέπουν νεκρούς δίπλα τους... Δεν ξέρω θα δω πως θα κινηθεί και η συνέχεια . Θετικές πάντως οι πρώτες εντυπώσεις!
Arkin Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 Δειχνει πολυ ενδιαφερον σειρα. Εχει ανεβει μεχρι το επεισοδιο 9 στον ΟΤΕ κανονικα με ελληνικους υποτιτλους και σημερα βλεπω παιχτηκε το τελευταιο της πρωτης σεζον οποτε σε 2-3 μερες θα ανεβει και στον ΟΤΕ οποτε το ξεκιναω για να δουμε με εχετε ανεβασει αρκετα τις προσδοκιες μου με τα σχολια σας.
vasioula1 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 φοβερό το τελευταίο επεισόδιο το σκεφτόμουν πριν κοιμηθώ με επηρέασε 😰 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα