jose Δημοσ. 5 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2004 γεια σας παιδια,ειμαι νεος και ψαχνω να βρω πως 8α ανοιγω μονο τα θεματα που εχω δημιουργησει εγω...που παω??? thanks
polidis Δημοσ. 5 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2004 pigene eki pou leei <<Ανασκόπηση των δημοσιεύσεων σας >> kai tha ta vris ola eki
jose Δημοσ. 5 Ιουνίου 2004 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2004 nai pou to leei auto??? pao sta 8emata moy kai den uparxei tipota.,...
kom Δημοσ. 5 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2004 click εδώ http://www.insomnia.gr/phpBB2/index.php και μετά πάνω δεξιά εκεί που λέει view your posts
jose Δημοσ. 5 Ιουνίου 2004 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2004 distixos to mono poy blepo einai Αναπάντητες δημοσιεύσεις Δημοσιεύσεις που έγιναν μετά την τελευταία σας επίσκεψη (0) Να σημειωθούν όλες οι Δ.Συζητήσεις ως αναγνωσμένες kai pano pano exi • Προφίλ • Κανένα μήνυμα • Chat • Αποσύνδεση [ jose ] den mporo na to do,malon eimai tiflos...
Cristina Δημοσ. 5 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2004 jose, σε κάθε post που κάνεις, ακριβώς από κάτω, μεταξύ άλλων, έχεις και το εικονίδιο . Αν θα κάνεις click πάνω του θα μεταφερθείς στο profile σου όπου εκεί θα δεις να λέει 'Find all posts by jose'. Το ίδιο βέβαια ισχύει για όλους τους χρήστες και όχο μόνο για το δικό σου profile. Καλημέρα! Καλώς μας ήρθες!
jose Δημοσ. 5 Ιουνίου 2004 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2004 auti i glikia fatsoula eisai esu??? thanks....kalos sas ir8a kai kalos na me anextite....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.