Tzimmys Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Ωραίες πληροφορίες φίλε aissaris. Τα reviews που διάβασα ήταν θετικά. Απλά δεν βρήκα κάπου τα maintenance kit και το ότι κοπυμπωσε πάνω αυτά που είναι σα μελανάκια, με ξένισε... Τι ακριβώς είναι αυτό? Οι κεφαλές? Επίσης τέτοιες μπορείς να βρεις? Ακόμα ένα μελανό σημείο, ο 1 χρόνος εγγύησης που λέει το Πλαίσιο. Είχα τον Canon ts5050. Super οικονομικά μελάνια, πολύ γρήγορος, ωραία χρώματα... Αλλά στα 2 χόνια και 1 μήνα... OFF.... 1
Giama Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 4 ώρες πριν, giorginho είπε Δε θέλω ενδεχομένως να στριψω το μαχαίρι, αλλά το 2019 το promo ήταν Χ50 (το αναφέρω κυρίως για σύγκριση με φέτος, γιατί εγώ πχ με το που είδα το Χ20 ακύρωσα ό,τι πλάνο αγοράς από κωτσο μπορεί να είχα καταστρώσει και ψώνισα από Γερμανό με το πενιχρό επίσης 15% €πιστροφη, που πάντα ήταν μίνιμουμ 20% και μια φορά που τουλάχιστον θυμάμαι και 30%). Τώρα είδα ότι το είχες ήδη γράψει. Το x20 φέτος ήταν όντως deal breaker στον Κωτσόβολο, είναι πενιχρή επιβράβευση. Ίσως το κατεβάσανε και επειδή διεύρυναν και τη διάρκειά του σε 1 εβδομάδα αντί 1 ημέρα που ήταν μέχρι τώρα. Δοκιμή νέας στρατηγικής δηλαδή, ελπίζω να μην πάει καλά για να το ανεβάσουν πάλι του χρόνου... 😁 Στον Γερμανό αν δεν κάνω λάθος εδώ και αρκετό διάστημα μπαίνει πάντα 15%, όποτε βγάζει προσφορά ο Γερμανός. Νομίζω ήδη και στο περασμένο black friday ήταν 15%. Έχει το πλεονέκτημα όμως ότι στο black friday αφορά όλα τα προϊόντα (συνολική αγορά από ένα ποσό και πάνω) σε αντίθεση με τις κλασικές προσφορές μέσα στη χρονιά που αφορούν π.χ. μόνο smartphones ή μόνο τηλεοράσεις. (Μάλλον λίγο off-topic η όλη κουβέντα, αλλά πιθανότατα συμφέρει περισσότερο κάποια παρόμοια προσφορά σε πολυμηχάνημα από Γερμανό αν υπάρχει παρά με τους 20x πόντους του Κωτσόβολου)
ison Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, Tzimmys είπε Ωραίες πληροφορίες φίλε aissaris. Τα reviews που διάβασα ήταν θετικά. Απλά δεν βρήκα κάπου τα maintenance kit και το ότι κοπυμπωσε πάνω αυτά που είναι σα μελανάκια, με ξένισε... Τι ακριβώς είναι αυτό? Οι κεφαλές? Επίσης τέτοιες μπορείς να βρεις? Ακόμα ένα μελανό σημείο, ο 1 χρόνος εγγύησης που λέει το Πλαίσιο. Είχα τον Canon ts5050. Super οικονομικά μελάνια, πολύ γρήγορος, ωραία χρώματα... Αλλά στα 2 χόνια και 1 μήνα... OFF.... 3 χρονια οπως γραφει η σελιδα πιο κατω Αγόρασε τον Pixma G3420 μέχρι 31.12.2021, καταχώρησε την αγορά και απέκτησε 3 χρόνια εγγύηση στα προϊόντα. 2
aissaris Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 4 λεπτά πριν, Tzimmys είπε Ωραίες πληροφορίες φίλε aissaris. Τα reviews που διάβασα ήταν θετικά. Απλά δεν βρήκα κάπου τα maintenance kit και το ότι κοπυμπωσε πάνω αυτά που είναι σα μελανάκια, με ξένισε... Τι ακριβώς είναι αυτό? Οι κεφαλές? Επίσης τέτοιες μπορείς να βρεις? Ακόμα ένα μελανό σημείο, ο 1 χρόνος εγγύησης που λέει το Πλαίσιο. Είχα τον Canon ts5050. Super οικονομικά μελάνια, πολύ γρήγορος, ωραία χρώματα... Αλλά στα 2 χόνια και 1 μήνα... OFF.... maintenance cartridge: https://www.amazon.fr/gp/product/B08M353DPM/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A1X6FK5RDHNB96&psc=1 Τις κεφαλές είδες, μην σε ξενίζει, το ότι είναι αφαιρούμενες είναι θετικό. Δεν ξέρω πού μπορείς να βρεις ανταλλακτικές, νομίζω μέσω του service της canon. Όσον αφορά την εγγύηση, εγώ έλαβα συνολικά 3 χρόνια μέσω registration στην canon, δεν ξέρω όμως αν ισχύει ακόμα. 1
Tzimmys Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Ωραίος φίλε, σε ευχαριστώ. Τώρα λοιπόν είμαι ανάμεσα σε αυτόν και στον epson l3260, που περιμένω μέχρι την Παρασκευή μπας και παίξει καμία προσφορά...
quintus Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Στις 23/11/2021 στις 5:25 ΜΜ, stcp είπε Ναι, το εχω εδω και 6μηνες σε γραφειο. Τοσο νομιζω το ειχα παρει σε προσφορα τοτε, με δωρο εξτρα 3ο χρονο εγγυησης. Ειναι τρομερα οικονομικος. Σχετικα αργος. Εκτυπωνει μονο απο local wifi, δεν εχει την επιλογη εκτυπωσης απο οπουδηποτε (οπως οι HP). Το scanner για 1-2 σελιδες οκ, αλλα για πολλα σκαναρισματα δεν κανει, δεν εχει αυτοματο τροφοδοτη. Γενικα ειμαι ευχαριστημενος, τρομερη οικονομια στα μελανια. Σε εκτύπωση φωτογραφίας Α4, πώς τα πάει; Είναι ανεκτά τα αποτελέσματα; Γνωρίζεις μήπως εάν υπάρχει αντίστοιχο μοντέλο της Canon πάλι με μελάνια tank που να έχει και αυτόματο τροφοδότη για σκανάρισμα, δλδ λιγάκι πιο πολυμηχάνημα;
stcp Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, quintus είπε Σε εκτύπωση φωτογραφίας Α4, πώς τα πάει; Είναι ανεκτά τα αποτελέσματα; Γνωρίζεις μήπως εάν υπάρχει αντίστοιχο μοντέλο της Canon πάλι με μελάνια tank που να έχει και αυτόματο τροφοδότη για σκανάρισμα, δλδ λιγάκι πιο πολυμηχάνημα; Ικανοποιητικα θα ελεγα για φωτογραφιες. Σιγουρα οχι οπως ενας color laser, αλλα το κοστος εκτυπωσης δεν εχει σχεση. Δεν ξερω ποιο μοντελο εχει αυτοματο τροφοδοτη. Εγω εχω αλλο μηχανημα για αυτη τη δουλεια, οποτε δεν με ενδιεφερε. Το μονο μειον (για εμενα) του Canon σε σχεση με HP που εχω στο σπιτι ειναι οτι δεν μπορεις να τυπωνεις απο οπου βρισκεσαι, δεν εχει αυτη τη δυνατοτητα, μονο απο τοπικο δικτυο. Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2021 από stcp
quintus Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Εάν το θεωρείς χειρότερο σε φωτογραφίες από έναν έγχωρο laser, βράστα. Δεν έχει καμία σχέση δλδ με τους φωτογραφικούς inkjet η ποιότητα;
mernides Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 10 ώρες πριν, giorginho είπε Δε θέλω ενδεχομένως να στριψω το μαχαίρι, αλλά το 2019 το promo ήταν Χ50 (το αναφέρω κυρίως για σύγκριση με φέτος, γιατί εγώ πχ με το που είδα το Χ20 ακύρωσα ό,τι πλάνο αγοράς από κωτσο μπορεί να είχα καταστρώσει και ψώνισα από Γερμανό με το πενιχρό επίσης 15% €πιστροφη, που πάντα ήταν μίνιμουμ 20% και μια φορά που τουλάχιστον θυμάμαι και 30%). Έχεις δίκιο, x50 ήταν. Πάντως, επειδή μετά ενημερώθηκα για το πώς λειτουργεί το promo για Alpha Bonus, ο κάθε πόντος έχει αξία €0,002 (και προφανώς τον πληρώνει ο έμπορος, σιγά μην τα έβαζε η τράπεζα). Άρα το x20 σημαίνει ότι, έστω €100 η τιμή του προϊόντος: 100 x 20 x 0,002 = 4€, δηλαδή 4% έμμεση έκπτωση. Το x50 του 2019, σήμαινε έμμεσα 10%. 1
stcp Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, quintus είπε Εάν το θεωρείς χειρότερο σε φωτογραφίες από έναν έγχωρο laser, βράστα. Δεν έχει καμία σχέση δλδ με τους φωτογραφικούς inkjet η ποιότητα; Προσωπικη γνωμη, αν τον θες για ποιοτικες φωτογραφιες πρεπει να πας σε κατι αλλο. Σε σχεση με color laser που αντικατεστησε εχει λιγο χειροτερη ποιοτητα, οχι ομως οτι ειναι και χαλια.
aissaris Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 19 ώρες πριν, stcp είπε Προσωπικη γνωμη, αν τον θες για ποιοτικες φωτογραφιες πρεπει να πας σε κατι αλλο. Σε σχεση με color laser που αντικατεστησε εχει λιγο χειροτερη ποιοτητα, οχι ομως οτι ειναι και χαλια. Δεν μπορώ να φανταστώ πώς ένας laser εκτυπωτής μπορεί να τυπώσει φωτογραφίες καλύτερα από έναν inkjet. Μήπως αναφέρεσαι σε εκτύπωση σε απλό χαρτί; Γιατί σε φωτογραφικό δεν μπορεί να υπάρξει σύγκριση
stcp Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, aissaris είπε Δεν μπορώ να φανταστώ πώς ένας laser εκτυπωτής μπορεί να τυπώσει φωτογραφίες καλύτερα από έναν inkjet. Μήπως αναφέρεσαι σε εκτύπωση σε απλό χαρτί; Γιατί σε φωτογραφικό δεν μπορεί να υπάρξει σύγκριση Ωπ. Ναι εχεις δικιο. Οπως σου ειπα ειναι σε γραφειο, δε χρησιμοποιω καθολου photo paper. Τυπωνω ομως εικονες και σχεδια σε απλο χαρτι. Σε αυτα αναφερομαι.
stelrp Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 παιρνω συνέχεια canon για την εξαιρετική διαχείριση χαρτιού την ποιότητα εκτύπωσης και τα φθηνα μελανια. Αλλα να ξερετε οτι ειναι προγραμματισμένοι να πεθαίνουν απο πλακέτα στην τριετία η από βλάβη στην κεφαλή εκτύπωσης ή απο πρόβλημα Β020. Δυο canon mg5750 αγορασμενοι το 2018 πεθαναν με διαφορα 3εβδομαδων και διαφορετικη χρήση (σπιτι γραφείο). Ο ενας ειχε PC με windows xp και ο αλλος win7 και win10. 2
thewildones Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 1 hour ago, stelrp said: παιρνω συνέχεια canon για την εξαιρετική διαχείριση χαρτιού την ποιότητα εκτύπωσης και τα φθηνα μελανια. Αλλα να ξερετε οτι ειναι προγραμματισμένοι να πεθαίνουν απο πλακέτα στην τριετία η από βλάβη στην κεφαλή εκτύπωσης ή απο πρόβλημα Β020. Δυο canon mg5750 αγορασμενοι το 2018 πεθαναν με διαφορα 3εβδομαδων και διαφορετικη χρήση (σπιτι γραφείο). Ο ενας ειχε PC με windows xp και ο αλλος win7 και win10. B200 είναι το error που στοιχειώνει όλες εκείνες τις σειρές (MG5xxx, 6xxx, 7xxx κλπ), όπως ακριβώς το γράφεις. Και το σφάλμα εμφανίζεται ανεξαρτήτου χρήσης. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα