thewildones Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δεν αμφιβάλλω φίλε μου ότι εκτύπωσε όσα ισχυρίζεσαι, με συχνή χρήση είναι αρκετά καλός. Επίτρεψέ μου, έχοντας ελέγξει πάνω από 20 μηχανήματα του συγκεκριμένου τύπου να έχω μία παραπάνω εμπειρία από σένα. Όπως καταλαβαίνεις, 80.000 εκτυπώσεις δεν εκτυπώνει ο μέσος αγοραστής του συγκεκριμένου μηχανήματος καθώς κάποιος μπορεί να το πάρει για οικιακή χρήση. Και στα επίπεδα οικιακής χρήσης, έχουμε πετάξει αυτής της κατηγορίας εκτυπωτές μετά από τρία χρόνια και 500 σελίδες εκτύπωσης. 5
pinakas0 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, sils είπε Μην λετε οτι ναναι μια χαρα εκτυπωνει τα παντα...... ειδικα οταν το χρησιμοποιείς καθημερινα. Μια φορα σταματησε να βγαζει το κόκκινο εκανα καθαρισμο κεφαλων μεσα απο το application ολα τελεια. Λέει ότι να' ναι ο επαγγελματίας και δεν λες ότι να' ναι εσύ που έχεις 1 μηχάνημα; Πότε θα βάλετε μυαλό επιτέλους ορισμένοι; Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2021 από pinakas0 1
SterThess Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Είχα το προηγούμενο μοντέλο canon pixma G3... (δεν θυμάμαι ακριβώς το μοντέλο), για οικιακή χρήση περίπου 2k εκτυπώσεις μέσα σε 1,5 χρόνο έβγαλε πρόβλημα με κενά στην εκτύπωση και εκτύπωση χωρίς μαύρη μελάνη, όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, ευτυχώς είχα την έξτρα εγγύηση από Κώτσο και μου τον αντικατέστησαν με έναν epson αντίστοιχης τεχνολογίας με μελάνια (Ευτυχώς! ήταν σε έλλειψη ο canon τότε) Θα προτιμήσω σίγουρα epson ξανά Όποιος τον αγοράσει προτείνω σίγουρα την έξτρα εγγύηση (παζάρι πριν την αγορά) 1
sils Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, pinakas0 είπε Λέει ότι να' ναι ο επαγγελματίας και δεν λες ότι να' ναι εσύ που έχεις 1 μηχάνημα; Πότε θα βάλετε μυαλό επιτέλους ορισμένοι; Ναι ενας χρηστης που καθημερινα του πινει το αιμα ......δεν αμφιβαλω σε καμια με καποιον που εχει μεγαλυτερη εμπειρια σε τεχνικο επιπεδο αλλα ποτε δεν ξερεις πως του συμπεριφεροταν οι ιδιοκτητες του.... Εγω παντως με 80κ και εκτυπωσεις ( Δεν μιλαω για φωτοτυπιες Self test - webex Γενικα σε οικογενοια με 3 παιδια οπου ακομα και ο πιο μικρος ξερει να βγαζει φωτοτυπιες) ΚΑΝΕΝΑ προβλημα. Ειναι απιστευτοι αυτοι οι εκτυπωτες πραγματικα για 159 ευρω δεν το σκεφτεσαι καν αν το ηξερα δεν θα επαιρνα τα μελανια θα τον ξαναγοραζα. Ενα αρνητικο ειναι οτι η σειρα g3xxxx δεν υποστηριζει official mac os αλλα εχουν βγαλει οι χρηστες drivers . Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2021 από sils
iml Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, sils είπε Ναι ενας χρηστης που καθημερινα του πινει το αιμα ......δεν αμφιβαλω σε καμια με καποιον που εχει μεγαλυτερη εμπειρια σε τεχνικο επιπεδο αλλα ποτε δεν ξερεις πως του συμπεριφεροταν οι ιδιοκτητες του.... Εγω παντως με 80κ και εκτυπωσεις ( Δεν μιλαω για φωτοτυπιες Self test - webex Γενικα σε οικογενοια με 3 παιδια οπου ακομα και ο πιο μικρος ξερει να βγαζει φωτοτυπιες) ΚΑΝΕΝΑ προβλημα. Ειναι απιστευτοι αυτοι οι εκτυπωτες πραγματικα για 159 ευρω δεν το σκεφτεσαι καν αν το ηξερα δεν θα επαιρνα τα μελανια θα τον ξαναγοραζα. Ενα αρνητικο ειναι οτι η σειρα g3xxxx δεν υποστηριζει official mac os αλλα εχουν βγαλει οι χρηστες drivers . Έχει να κάνει με την τεχνολογία εκτύπωσης. Οι Canon είναι -ας τους πούμε- θερμικοί, οι Epson πιεζοηλεκτρικοί. Εσύ με τη συχνή χρήση δεν είχες ξεραμένα χρώματα και δεν δημιουργήθηκε πρόβλημα. Ο κανόνας που δεν εφαρμόζουν οι περισσότεροι στους Canon είναι αν δεν είναι στο 100% η ποιότητα εκτύπωσης, σταματάς και λύνεις το θέμα πριν συνεχίσεις. Αν συνεχίσεις, τα μπλοκαρισμένα nozzles μπορεί να καούν (δεν ψύχονται πλέον από μελάνι), τότε η ζημιά γίνεται μόνιμη και μπορεί μελλοντικά να επεκταθεί και στην πλακέτα της κεφαλής ή του λοιπού εκτυπωτή. Οι Epson, λόγω της διαφορετικής τεχνολογίας εκτύπωσης είναι πιο αναίσθητοι σε μπλοκαρίματα-ξεμπλοκαρίσματα από αμέλεια του χρήστη Υποθέτω αυτό είναι το point που θέλει να κάνει ο προλαλήσαντας . Keep printing Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2021 από iml 1 3
stcp Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 5 ώρες πριν, iml είπε Έχει να κάνει με την τεχνολογία εκτύπωσης. Οι Canon είναι -ας τους πούμε- θερμικοί, οι Epson πιεζοηλεκτρικοί. Εσύ με τη συχνή χρήση δεν είχες ξεραμένα χρώματα και δεν δημιουργήθηκε πρόβλημα. Ο κανόνας που δεν εφαρμόζουν οι περισσότεροι στους Canon είναι αν δεν είναι στο 100% η ποιότητα εκτύπωσης, σταματάς και λύνεις το θέμα πριν συνεχίσεις. Αν συνεχίσεις, τα μπλοκαρισμένα nozzles μπορεί να καούν (δεν ψύχονται πλέον από μελάνι), τότε η ζημιά γίνεται μόνιμη και μπορεί μελλοντικά να επεκταθεί και στην πλακέτα της κεφαλής ή του λοιπού εκτυπωτή. Οι Epson, λόγω της διαφορετικής τεχνολογίας εκτύπωσης είναι πιο αναίσθητοι σε μπλοκαρίματα-ξεμπλοκαρίσματα από αμέλεια του χρήστη Υποθέτω αυτό είναι το point που θέλει να κάνει ο προλαλήσαντας . Keep printing Αν θυμαμαι καλα, το λεει και στο manual, οτι πρεπει αν μεινει 15μερες σε απραξια να εκτυπωνεις δοκιμαστικη σελιδα και αν χρειαζεται να γινεται καθαρισμος κεφαλης. Γενικα απο οτι εχω καταλαβει τα προβληματα σε αυτον τον εκτυπωτη δημιουργουνται απο τη μη χρηση, παρα απο τη χρηση. Εγω στο γραφειο τον χρησιμοποιω καθημερινα, οποτε μεχρι στιγμης ολα καλα και γλυτωνω πολλα απο μελανια (ακομα εχω της συσκευασιας). 1
Doubt Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 8 ώρες πριν, sils είπε Ναι ενας χρηστης που καθημερινα του πινει το αιμα ......δεν αμφιβαλω σε καμια με καποιον που εχει μεγαλυτερη εμπειρια σε τεχνικο επιπεδο αλλα ποτε δεν ξερεις πως του συμπεριφεροταν οι ιδιοκτητες του.... Εγω παντως με 80κ και εκτυπωσεις ( Δεν μιλαω για φωτοτυπιες Self test - webex Γενικα σε οικογενοια με 3 παιδια οπου ακομα και ο πιο μικρος ξερει να βγαζει φωτοτυπιες) ΚΑΝΕΝΑ προβλημα. Ειναι απιστευτοι αυτοι οι εκτυπωτες πραγματικα για 159 ευρω δεν το σκεφτεσαι καν αν το ηξερα δεν θα επαιρνα τα μελανια θα τον ξαναγοραζα. Ενα αρνητικο ειναι οτι η σειρα g3xxxx δεν υποστηριζει official mac os αλλα εχουν βγαλει οι χρηστες drivers . Όταν (ο τεχνικός) λέει την εμπειρία του από 20+ μηχανήματα κι ο απλός χρήστης έχει 1 (ολογράφως ένα) θα περίμενες να διαβάσεις κάτι σαν... "Εμένα το δικό μου μηχάνημα είναι άριστο και απροβλημάτιστο" όχι "Γράφεις ότι να 'ναι" 4
giorginho Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 12 ώρες πριν, mernides είπε Οι πόντοι όντως είναι μόνο για πιστωτικές. Έχω σχετική εμπειρία από Κώτσο, Black Friday 2019, αγορά air-condition με κάρτα χρεωστική "Bonus". Μπήκαν οι default πόντοι αντί για το x20 που έλεγε το promo. Δε θέλω ενδεχομένως να στριψω το μαχαίρι, αλλά το 2019 το promo ήταν Χ50 (το αναφέρω κυρίως για σύγκριση με φέτος, γιατί εγώ πχ με το που είδα το Χ20 ακύρωσα ό,τι πλάνο αγοράς από κωτσο μπορεί να είχα καταστρώσει και ψώνισα από Γερμανό με το πενιχρό επίσης 15% €πιστροφη, που πάντα ήταν μίνιμουμ 20% και μια φορά που τουλάχιστον θυμάμαι και 30%). 2
sils Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 54 λεπτά πριν, Doubt είπε Όταν (ο τεχνικός) λέει την εμπειρία του από 20+ μηχανήματα κι ο απλός χρήστης έχει 1 (ολογράφως ένα) θα περίμενες να διαβάσεις κάτι σαν... "Εμένα το δικό μου μηχάνημα είναι άριστο και απροβλημάτιστο" όχι "Γράφεις ότι να 'ναι" Κλασσικος φορουμ boy 👦 δεξι χερι του Μπαμπινιώτη...... ακου φιλε θα το γραψω οπως θελω εγω οχι οπως σου αρεσει εσενα εαν στεκεσαι στην φραση- οτι να ναι -( χωρις απόστροφο,) Πιστεύω οτι καταλάβατε τι εννοω και δεν έθιξα κανενα.
Doubt Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Ούτε φίλοι είμαστε, ούτε είναι υπεράνω κριτικής τα γραφόμενα οποιουδήποτε εδώ. Αν δεν σου αρέσει, τα παράπονά σου αρμοδίως. ( Όταν λες σε τεχνικό "γράφεις ότι να 'ναι" σε θέμα σχετικό με τη δουλειά του, σαφώς και τον θίγεις. Αλλά αντίληψη μηδέν.. τι να πεις..) 1
kkatzos Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Στο Πλαίσιο έχει στην ίδια τιμή τον αδερφό του. Νέο μοντέλο με παρόμοια χαρακτηριστικά. Έχει κανείς εμπειρία από αυτόν ή έχει ακούσει κάτι; Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2021 από kkatzos
aissaris Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 55 λεπτά πριν, kkatzos είπε Στο Πλαίσιο έχει στην ίδια τιμή τον αδερφό του. Νέο μοντέλο με παρόμοια χαρακτηριστικά. Έχει κανείς εμπειρία από αυτόν ή έχει ακούσει κάτι; Τον έχω εγώ εδώ και ένα μήνα. Πρίν είχα τον αντίστοιχο της πρώτης γενιάς (G3400). Αναγκάστηκα να τον αντικαταστήσω γιατί, μετά από ΑΠΕΙΡΕΣ εκτυπώσεις (συμπεριλαμβανομένων borderless A4 φωτογραφιών) γέμισε με μελάνι η συστοιχία σπόγγων (waste ink pads) που έχει στην βάση του για να μαζεύει το μελάνι που "ξεχειλίζει". Εδώ είναι το ατού της νέας γενιάς, αφού τα σφουγγαράκια αυτά μπορούν πλέον να αντικατασταθούν από τον χρήστη (maintenance cartirdge το λέει η canon). Αυτή η δυνατότητα δεν υπάρχει ούτε σε HP ούτε σε EPSON, κάτι που σημαίνει ότι έχουν προδιαγεγραμμένη ημερομηνία λήξης. Άλλο ένα πλεονέκτημα των canon είναι οι αφαιρούμενες κεφαλές. Αν ποτέ "μπουκώσουν" τόσο ώστε να μην καθαρίζονται μέσω system cleaning (δεν μου συνέβη ποτέ), μπορούν να αφαιρεθούν και να "πλυθούν" με ένα ειδικό καθαριστικό διάλυμα, ή και να αντικατασταθούν. Εγώ μάλιστα, προτού ανακυκλώσω τον παλιό μου g3400, αφαίρεσα και κράτησα τις κεφαλές του (είναι ίδιες με του καινούργιου) ώστε να τις έχω ρεζέρβα. Όσον αφορά την ποιότητα εκτύπωσης: πολύ καλύτερη ποιότητα στην εκτύπωση φωτογραφιών από την πρώτη γενιά, και σίγουρα καλύτερη από τους epson inktank.Στην εκτύπωση κειμένων είναι μεν γρηγορότερος, αλλά όχι γρήγορος. Δεν νομίζω ότι υπάρχει καλύτερη επιλογή για ink tank τεχνολογίας εκτυπωτή από τον G3420. Για φωτογραφικές εκτυπώσεις, υπάρχει και ο G640 με 6 μελάνια, αλλά δεν έχει pigment black μελάνι για εκτύπωση κειμένου, οπότε κάνει ΜΟΝΟ για φωτογραφίες. 4
kkatzos Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, aissaris είπε Τον έχω εγώ εδώ και ένα μήνα. Thanks για τις πληροφορίες. Έχει μέσα κανονικά μπουκαλάκια μελανιών και αν ναι έχει δύο μαύρα (όπως του G3411 π.χ.). Όχι ότι παίζει μεγάλο ρόλο, απλά πληροφοριακά. Έριξα παραγγελία στο Πλαίσιο
aissaris Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 7 λεπτά πριν, kkatzos είπε Thanks για τις πληροφορίες. Έχει μέσα κανονικά μπουκαλάκια μελανιών και αν ναι έχει δύο μαύρα (όπως του G3411 π.χ.). Όχι ότι παίζει μεγάλο ρόλο, απλά πληροφοριακά. Έριξα παραγγελία στο Πλαίσιο Ναι, δύο μαύρα και ένα από κάθε χρώμα. Καλοδούλευτος! 1
Giama Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 17 ώρες πριν, mernides είπε Οι πόντοι όντως είναι μόνο για πιστωτικές. Έχω σχετική εμπειρία από Κώτσο, Black Friday 2019, αγορά air-condition με κάρτα χρεωστική "Bonus". Μπήκαν οι default πόντοι αντί για το x20 που έλεγε το promo. x50 ήταν τότε το promo. Ωραίες εποχές... Πέρσι x40 και φέτος x20. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα