greatst Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Έχω σπάσει το κεφάλι μου εδώ και ώρα: χθες αγόρασα μια smart τηλεόραση, συγκερκιμένα την Hitachi LED 43" 4K 43HAK6150. Την σέταρα χθες με σύνδεση μέσω ethernet μιας και η τηλεόραση είναι δίπλα στο router. Όλα δουλέψαν και δουλεύουν ρολόι! Σήμερα είπα να σετάρω και το WiFi. Το πρόβλημα είναι ότι ενώ βρίσκει το WiFi του router, και έχω βάλει και το σωστό password δεν μπορεί να συνδεθεί και μένει ως αποθηκευμένο! Δοκίμασα και με το κινητό (κάνοντας το κινητό μου ασύρματο σημείο πρόσβασης) και δεν άλλαξε κάτι, άρα λογικά δεν είναι το router το πρόβλημα. Μάλιστα, όταν έβαλα λάθος password στην δεύτερη περίπτωση, το βρήκε η τηλεόραση και μου είπε ότι είναι το password λάθος, αλλά και έτσι πάλι μετά την διόρθωση του password έμεινε και αυτό απλά ως αποθηκευμένο! Συμβουλές;
adsl2+ Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 11 λεπτά πριν, greatst είπε Έχω σπάσει το κεφάλι μου εδώ και ώρα: χθες αγόρασα μια smart τηλεόραση, συγκερκιμένα την Hitachi LED 43" 4K 43HAK6150. Την σέταρα χθες με σύνδεση μέσω ethernet μιας και η τηλεόραση είναι δίπλα στο router. Όλα δουλέψαν και δουλεύουν ρολόι! Σήμερα είπα να σετάρω και το WiFi. Το πρόβλημα είναι ότι ενώ βρίσκει το WiFi του router, και έχω βάλει και το σωστό password δεν μπορεί να συνδεθεί και μένει ως αποθηκευμένο! Δοκίμασα και με το κινητό (κάνοντας το κινητό μου ασύρματο σημείο πρόσβασης) και δεν άλλαξε κάτι, άρα λογικά δεν είναι το router το πρόβλημα. Μάλιστα, όταν έβαλα λάθος password στην δεύτερη περίπτωση, το βρήκε η τηλεόραση και μου είπε ότι είναι το password λάθος, αλλά και έτσι πάλι μετά την διόρθωση του password έμεινε και αυτό απλά ως αποθηκευμένο! Συμβουλές; Για να συνδεθεί με το WiFi πρέπει να αποσυνδέσεις το Ethernet 1
greatst Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 8 λεπτά πριν, adsl2+ είπε Για να συνδεθεί με το WiFi πρέπει να αποσυνδέσεις το Ethernet Μόλις το διαπίστωσα! Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση! Για να μην ανοίγω άλλο θέμα, ας ρωτήσω εδώ και το εξής: όταν κάνω cast από το VLC από το Mac όλα δουλεύουν καλά και τα βίντεο φαίνονται. Από το laptop με τα Windows 10 Pro δεν γίνεται όμως αυτό, και παίρνω μια μαύρη οθόνη αντί για το βίντεο. Καμιά λύση/συμβουλή;
eirawalker Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Για να συνδεθεί με το WiFi πρέπει να αποσυνδέσεις το Ethernet Ευχαριστώ για την απάντησή σας, έλυσα αυτό το πρόβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα